parfüm önerileriniz

kekperisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
20
6
ablalarım yeni üye oldumm :) ilk konum :)
ben parfüm listesi oluşturmaya karar verdim. Aklımda birşey yok
esmerim, hani şu yüzü beyaz saçı siyah olanlardan değil :KK54: burcum terazi. bebeksi kokular pudramsı olsun istiyorum ama gerçekten aklıma gelmiyor:KK43: başka fikirlere de açığım :)

bebeksi pudramsı diyince aklıma bunlar geliyor :)
lacoste pour femme
cacharel noa
marc jacobs daisy
bu 3 parfüm tam aradığın tarzda kokular canım
1 tane daha var ama biraz pahalıdır açık parfümü yok bunun david walkerda varmış gerçi ordakini ben bilmiyorum açıkcası..
chanel chance eau tendre birde bu canım.. :)

Bana gore Wish tam bebeksi bir koku

Onun disinda begenebileceklerin
Lacoste touch of pink
Gucci flora

Victoria's secret ın body mistleri var. Bebeksi değil ama çok tatlış bir koku olarak coconut passion'ı denemeni öneririm hem fiyatı da baa uygun:KK74:

david beckham intimately çiçeksi pudralıdır. Tam bu mevsime ve genç kuşağa uygun :)
Bir de sonbahar için Puccini Paris'i öneririm. Lancome tresor midnight rose'un alternatifi :KK66:

Her ikisini de gratisten 50-60 tl civarında satın alabilirsin...

bu david beckhamın mavi bir parfümü var ona bayılıyorum ben pembeden daha güzel bence.. ona da bakabilirsin watsons ya da gratisten..

bebeksi pudramsı diyince aklıma bunlar geliyor :)
lacoste pour femme
cacharel noa
marc jacobs daisy
bu 3 parfüm tam aradığın tarzda kokular canım
1 tane daha var ama biraz pahalıdır açık parfümü yok bunun david walkerda varmış gerçi ordakini ben bilmiyorum açıkcası..
chanel chance eau tendre birde bu canım.. :)
cacharel noa dp'de olduğunu duymuştum ama açık parfüm olduğundan açıkçası aynısını yapamayacaklarını düşündüğümden almamıştım hiç açığını kullandınız mı?
marc jacobs daisy.. listeme eklenmiştir teşekkürler :)

David beckham intimately 75 ml olanı n11de 90 gittigidiyorda 70 lira açıkcası tereddütte kaldım alsam mı almasam mı diye ama en kısa zamanda denicem :)

cacharel noa dp'de olduğunu duymuştum ama açık parfüm olduğundan açıkçası aynısını yapamayacaklarını düşündüğümden almamıştım hiç açığını kullandınız mı?
kullandımm tabisi hemde d&p nin açık parfümünü şuan 100 ml noam var d&p den :) yaza çok uygun seve seve kullanıyorum orjinalden farksız birebir kokuyor :KK19: daisy süperdir mutlaka bir bak :)

Ben kullanıyorum tertemiz bi koku missss gibii

Bir parfüm delisi olarak bende önerilerimi yazayim :)

Dolce & Gabbana pour femme (edP)

Emporio Armani Si (edP)

Lancome la vie est belle (edP)

Roberto cavalli (edP)

Bvlgary jasmin noir (edP)

Hepsi birbirinden güzel :KK9:

X