Parfüm Seçimi

Frank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
363
133
323
Kızlar ben tam 1 aydır kendime kış kokusu arıyorum Hala istediğim gibi birşey bulamadım.. Buğday tenliyim ve fresh kokulardan oldum orası haz etmem. Çiçeksi, oryantal, odunsu kokular arıyorum malum kış ayı hafif kokular gitmiyor. Aslında Narciso Rodriguez kullanıyorum ama hem kış için daha hafif kalıyor hem de tenimde 1 saat kalıyor en fazla. O kadar az kalıcılığa 300 tl vermek de koyuyor. Bu durumda bana yardım edebileceğinizi düşündüm.. 25 yaşımdayım ve işim gereği klasik giyinmek zorundayım. Aralarında kaldığım parfümler:
Alien,
Burberry Brit,
Burberry London,
Miss Dior Cherie,
Hot Couture,
Obsession,
Poison,
Wish,
Bvlgari Omnia,
Cashmere Mist.
Bu kokuları kullananlar veya deneyenler yorum yapıp fikirlerini ve deneyimlerini yazabilirlerse mutlu olurum çünkü biraz elemem gerek. Yazlık değil kışlık arıyorum dediğim gibi.

hepsini bilmiyorum ama elemene yardımcı olabilirim kışlık arıyorsan burberryleri ve miss dioru çıkar listeden:)

Cevap verdiğin teşekkür ederim canım :) Aslında ben de öyle düşünüyorum. Yani cherie sanırım şekerliymiş. Şekerli parfümlerden pek hoşlanmıyorum. Sildim onları.

Alien : Missssler gibi baharatlı odunsu yasemin, özellikle iş ortamına çok yakışır bence.
Burberry Brit : Kış için biraz hafif ve spor bir havası var.
Burberry London : Ağır ve çiçekli, aslında Narciso beğenen bunu da sevebilir.
Miss Dior Cherie : Şahsi görüşüm bunun olgun olmadığı yönünde, biraz çocuksu kalabilir. Üstelik kış için fazla hafif.
Hot Couture : Kullananı çok fazla, tene yakıştığı zaman nefis olabilir ama denemek şart.
Obsession : 80'lerin kokusu :) kışlık, ağır ve çok bilindik, ayrıca çevreden "annem/halam/teyzem gibi kokuyorsun" yorumları gelebilir.
Poison : Obssession'la aynı yorumum buna da geçerli.
Wish : Tende denenmesi şart, bazılarında yumuşacık olurken bazılarında da bozuk çilek gibi kokabiliyor :/
Bvlgari Omnia : Farklı, sıcacık, baharatlı ama çok ağır olmayan bir koku, kışın çok güzel olur.
Cashmere Mist : İşte bunu hiç deneme fırsatım olmadı

Son düzenleme:
Canım çook teşekkür ederim. Yorumlardan hareketle miss dior cherie, burberryleri silmiştim. Alien, wish arasında kaldım sanırım. Bir de araya Kenzo Amour ve Chopard Casmir girdi. Bu dördünü deneyim boynerde, buraya yorumlarımı ve aldığımı yazıcam. Amour'u kullanmıştım hatta çok seviyordum fakar kokusunu hatırlamıyorum. Yardım ettiğiniz çok teşekkürler, daha yorumlarını bildirmek isteyenler yazabilir hala kararsızım..

Dördü de çok farklı kokular eminim beğendiğiniz birini bulursunuz :) Amour da casmir de yumuşacık sıcacık vanilya, amour daha pudralı casmir daha baharatlı gibi ama ikisi de çok iyi kokulardır. Seçim yapmak zor olabilir

O halde ben de ikisini de alırım heralde. Çünkü aklım kalsa diğer gün gidip alıyorum.

azzora vısıt kırmızı şışeli olana bır bakalım:)
aradığın o olabılır:) aynı zamandada afrodızyaktır:) koklayınca yorumunu görmek ısterım.

Bunlar herkesin bildiği ve kullandıgı parfümler bana kalırsa.Kalıcı olsun demişssin o yüzden Zen olabilir kıslık ve farklı bir kokudur.Onun dısında Versace crystal noir iyi bir tercih tabi teninde nasıl duracagı daha da önemli.Aklıma cok güzel odunsu parfümler geliyor ama kalıcı tanımın nasıl bilemediğimden öneremiyorum.Banana republıc rosewood da güzel bir parfüm çiçeksi oryantal bir yapıya sahip.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün gittigim alışveriş merkezinde yeni bi parfüm tanıtıyolardı denedim bende kokusuna hayran kaldım birazcık pahalı ama deger bence harika kokuyor.adı***** La vie est belle***lancome tekin acarda bulabilirsiniz.

veeee benim en çok sevigim parfümüm adı *****Givenchy Play For Her 50 ml EDP Bayan Parfüm kesinlikle deneyin. . .

Evet bazıları çoğu kişinin bildiği parfümler bunun farkındayım.. Kalıcıdan kastım günde en fazla 1 kere tazelemeliyim o parfümü, günde 9 saat çalışıyorum. Eda, o dediğin parfümü Tekin Acar'da bulabilir miyim? Mutlaka bakıcam. Sunsea senin dediğin parfüme de bakıcam. İlla ki burda yazanlar olmak zorunda değil, önereceğiniz parfümlere açığım. İş çıkışında bir gün gidip bakıcam hepsine. Givenchy Play'i biliyorum ama pek sevmiyorum onu. :18: O yeni çıkan parfüme de bakarım. Ama genel olarak Lancome kokularını pek sevmiyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar.

Azzora'yı da çok beğendim ama onu bir dahaki sefere alabilirim çünkü Chopard Casmir'i çoooook beğendim ve onu aldım :) Yardım ettiğiniz için teşekkürler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…