Parfüm !!!

changing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.578
53
163
İstanbul

Lolita Lempicka .severek almıştım, bir süre sonra sıkıldım. normalde 100ml şişe,gördüğünüz kadarını kullandım.

fiyatı 60 lira.

Son düzenleme:

Chopard Casmir. Kokusunu bilmeden internetten almıştım, beğenmediğim için kullanmadım. sadece denemek amaçlı bikaç kere sıktım.100ml şişe.

fiyatı 65 lira

Son düzenleme:
lolitaya talibim ama çok istiyorsunuz en son ne kadar yaparsınız?

çok değil aslında ama en son 50 lira yaparım, kargoyu siz ödersiniz. istanbuldaysanız gelip kendiniz de alabilirsiniz. muhtemelen mesaj hakkınız yoktur, düşünüyorsanız özelden mail adresimi yazarım ordan kontak kurarız

pink sugar dan sıkıldın mı? ben de yeni yeni ısınmaya başladım nedense.Insolence nasıl bir koku.tarif edebilirmisn biraz.kalıcılığı falan nasıl?

pink sugar dan sıkıldın mı? ben de yeni yeni ısınmaya başladım nedense.Insolence nasıl bir koku.tarif edebilirmisn biraz.kalıcılığı falan nasıl?

aralarından en sevdiğim o aslında, ama hevesimi aldım diyim canım, bi de yeni yeni parfümler alasım var o yüzden satmak istiyorum. insolence'ı da severek aldım aslında, hatta şişeden koklayınca intimately'yi hatırlattı bana. ama bi süre kullanınca hevesimi aldım ondan da. çiçeksi pudramsı bir koku, dediğim gibi menekşe ağırlıklı, hissedilir ve kişiliği olan bir koku. yayılımı ve kalıcılığı yüksek. pure poison da var bende, insolence ile aynı kulvarda olduğu için insolence'ı gözden çıkarabilirim.

almak istediğim yeni kokular narciso rodriguez , rihanna reb'l fleur ve dg the one

Son düzenleme:
ben de sanki kıtlık var gibi stok üstüne stok yapıyorum.bi dur demem lazım acilen.pure poison ı nerden aldın.ben sephoradan almak üzreydim vazgeçtim sonra.baha kalsın dedim

izmirden almıştım canım. ama alacaksan internetten al derim. ve de kokusunu bilmiyorsan alma, ben çok daha süper bi koku olarak düşünmüştüm mesela , güzel ama vasat. hatta intimately bence çok daha güzel, ne vardı biraz daha kalıcı olsaydı . yazın bi arkadaş çok beğenmişti ona hediye ettim intimately'i .

biliyorsun imza kokularım hypnotic poison ve hypnotic p. eau sensuelle 'e aşığım ben, bunlar dışındaki tüm kokularla sadece flörtleşiyorum, o da elde edinceye kadar :)

ben pure posion u çok sevmiştim.intimatly e hakketen çok benziyo ve baya kalıcı bir koku.ama o paraya değmez diyosan ikinci kez bi düşüniyim o zaman.şimdiye kadar sadece beyond paradise için yüklü bir miktar harcamıştım.
bu arada addict ve flash ı denedin mi bilmiyorum ama seversin gibi geliyo bana.deneme fırsatı bulursan bi dene.

evet canım değmez diyorum pure poisona,güzel ama işte süper ötesi değil. ama biliyosun kokular zevke göre çok değişiyo,belki sen bayılırsın dicem ama bilemedim.epey da kalıcı ve hissedilir. addict tarçına benzer kokuyormuş,chopard wish de tarçın ağırlıklı kokuyor,bana göre değil tarçınlı kokular anladım bunu. flash ise merak ettiklerimdendi,free shopta denedim,o da aman aman gelmedi.

imza kokularım dışında çok çok beğenip kullandığım kokular şu an sarah jessica parker lovely,armani she,ve very irresistable l'intense. euphoria'yı da seviyorum ama şu sıralar elimde yok.

bu arada christina aguilera by night da yarılandı,sıkıldıklarım arasında,onu da buraya koyayım da belki bi alan olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…