parfüm

Namaria

Ve Kefâ Billâhi Şehîdâ
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
7.939
24.097
348
36
yves rosher tendre jasmin ve davidoff cool water ikisini de 1-2 kez sıktım uygun beğendiğim parfümlerle takaslamak istiyorum.

dediklerini çok sevmiyorum ama konuyu beğendim takipteyim. kullanmadığımız parfümleri takas edebiliriz.

dediklerini çok sevmiyorum ama konuyu beğendim takipteyim. kullanmadığımız parfümleri takas edebiliriz.
canım aslında tendre jasmin güzel ama ben sıcak memlekette yasıorm hatayda ağır oluyor cool waterı da hevesle aldım yaz parfümü diye benm light blue um bitti tekin acarda da yoktu o arada aldım onun yerini tutmadı benim için yoksa güzel parfümler. dediğin gibi kullanmadıklarımızı takaslayabiliriz

canım aslında tendre jasmin güzel ama ben sıcak memlekette yasıorm hatayda ağır oluyor cool waterı da hevesle aldım yaz parfümü diye benm light blue um bitti tekin acarda da yoktu o arada aldım onun yerini tutmadı benim için yoksa güzel parfümler. dediğin gibi kullanmadıklarımızı takaslayabiliriz
tendre yasmin gerçekten ağır bir çiçek kokusu.
light blue dediğin gibi kötü değil hoş bir koku ama işte bu dediğim bir koku değil. sendeki kaç ml ?

tendre yasmin gerçekten ağır bir çiçek kokusu.
light blue dediğin gibi kötü değil hoş bir koku ama işte bu dediğim bir koku değil. sendeki kaç ml ?
canım light blue benm favori parfümüm onu bulamayınca davidoff cool water aldım davidoffu begenmedim onu takaslamak istiyorum 100 ml bendeki

bvlgari jasmin noir arıyorum
takas veya satış olabilir

Back
X