- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sugarbaby2006
bir süredir imza kokusu arıyorum. öğrenci olduğumdan dolayı bütçem kısıtlı. Tesadüfen küçük boyu hediye gelen zara'nın femme parfümünü çok sevmiştim ve en büyük boyunu aldım. normalde vanilya parfümlerini fazla şekerli ve boğucu bulurum fakat femme bana nedense şekersiz ve ferah gelmişti. notaları ekledim. bu parfümü küçük şişeye aktardım ve evden cıkmadan bolca sıkıyordum, daha sonra gittigim yerde gün icinde yine bol bol sıkıp tazeliyordum. fakat hiç kalıcı oldugunu dusunmuyorum. bence ucup gidiyor.
baska parfümü bu kadar sıksam mutlaka parfümü dışarı gelmesi gerekirdi. acaba ben mi algılamıyorum benden gelen kokuyu diye düşünüyorum, ama bu zamana kadar kimse fark etmedi. Muscent kullanan bir arkadasımın yanına gittigimde hemen kokusu geliyordu. sık sık tazeliyormus. ben de oyle yapıyorum ama acaba neyi yanlış yapıyorum? kıyafetlerime ve saçlarıma da sıkıyorum.
eğer bu parfümden kaynaklı bir sorun ise, buna benzer şekerli ve boğucu olmayan meyveli kalıcı ferah parfüm önerilerinize açığım.
Y
baska parfümü bu kadar sıksam mutlaka parfümü dışarı gelmesi gerekirdi. acaba ben mi algılamıyorum benden gelen kokuyu diye düşünüyorum, ama bu zamana kadar kimse fark etmedi. Muscent kullanan bir arkadasımın yanına gittigimde hemen kokusu geliyordu. sık sık tazeliyormus. ben de oyle yapıyorum ama acaba neyi yanlış yapıyorum? kıyafetlerime ve saçlarıma da sıkıyorum.
eğer bu parfümden kaynaklı bir sorun ise, buna benzer şekerli ve boğucu olmayan meyveli kalıcı ferah parfüm önerilerinize açığım.
Y