Cilt Bakımı Ürünleri Parfümsüz parabensiz nemlendirici tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fajita

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
3
0
16
İstanbul
Kızlar selam :)ben yeniyim günlerdir kafamı kurcalayan bir soru var.benim cildim kuru ceradolin losyon kullandım ama hiç etkisi olmadı kuruluğu gidermek adına, neutrogena oil free kullandım bu da işe yaramıyor.(bu arada bunlarda parfüm yoktu ama paraben varmış kanıtlanmamış olsa da zararlı olduğunu savunanlar var).sanırım daha yoğun nemlendirici kullanmam gerek.nivea pure and natural gündüz ve gece bakım kremleri filan var sizce nasıldır bu krem alsam mı? ve ya da sizin önerebileceğiniz kremler varsa yazarsanız gerçekten çok sevinirim :) cildi böyle baya nemlendirsin istiyorum resmen alnım filan geriliyo ya çok gülünce ağız kenarlarımda çizgi oluşuyo bu yaşta. yaşım 20 daha.arada sivilcem de çıkıyo bu arada.:) yardımlarınızı dört gözle bekliyorum

turta :) önerin için teşekkürler ama benim cildim fazla kuru ya su bazlı ürün kullanmamayı düşünüyorum artık. ceradolin ve neutrogena ürünlerini kullandım onlar da su bazlıydı ve etki etmiyorlar. bu arada excipial lipo alıcaktım ondan da vazgeçtim içinde üre varmış çekindim biraz

Dermatoloğumun tavsiyesiyle uzun zamandır kuru cildime excipial lipo kullanıyorum memnunum
Çoğu kozmetikte üre var zaten dermatolog tavsiyesine göre eczane ürünü kullanmayı tercih ediyorum ben

turta :) önerin için teşekkürler ama benim cildim fazla kuru ya su bazlı ürün kullanmamayı düşünüyorum artık. ceradolin ve neutrogena ürünlerini kullandım onlar da su bazlıydı ve etki etmiyorlar. bu arada excipial lipo alıcaktım ondan da vazgeçtim içinde üre varmış çekindim biraz

o ürünüün yağ bazlı olanıda var ben su bazlı olanını kullandığım için onu yazdım.

Hydro Active Moisture Replenisher kremi kullanıyorum nemlendirici olarak çok etkili cildimi yumuşatıyor ve ince çizgilerimde sanki yavaş yavaş kaybolduğunu görüyorum

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan nveanın pure natıural normal ve karma cilt olan serisini kullanıyorum,gece sürüp sabah kalktığımda t bölgesinin yağlandığını görüyorum bkalım 1hafta sonra işe yarayıp yaramadığı belli olur..cildim aşırı hassas yanaklarımda kızarıktır body shopun e vitaminli serisi çok güzel bu yaz günlerinde 15 spfli kremini alabilirsin,kızarıklarımada iyi geliyordu ve yağlandrmadan yoğun nemlendiriyordu,göz kremide nem verme bakımından çok iyi..zaten başka işede yaradığını düşünmüyorum yani öyle kolajen falan içermediği için çok güzel nemlendirme sağlayıp yeni kırışık oluşumunu engelliyor şuan da 3al 2öde kampanyası bitmediyse deneyebilirsin

La Roche Posay ürünlerinin cogunda paraben ve parfüm yok canim, hassas ciltler icin gelistirilmis dermokozmetik. hydraphase serisi vardi onun, yogun nemlendirdigini söylemisti bir arkadasim, tester veriyorlar eczaneden bir dene istersen. Birde Toleriane serisi vardi ayni markanin, icerikli minimuma indirilmis bir kremdi, ben onun su bazlisini kullanmistim cildim karmaya dönmeden önce ( yani daha yagli oldugu dönemlerdeydi). Ayni kremin birde riche versiyonu var nemsiz ve kuru ciltlere göre. eczanede sana uygun olanini secerler zaten

]
Bak canm ben aknetrent kullanicisiyim ve benim de yüzüm oldukça kuru doktorun verdigi nemlendirici (madecassol) hicbi ışe yaramadı bende. Bende oriflamenin pure love serisinin zeytinyağlı yüz kremini ve dudak stigini aldm yüz kremim harika ötesi bisey . Sabah sürüyorum yatana kadar nemli kaliyo onu almani tavsiye ederim tek kelimeyle muhteşem

Back
X