• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paris & NewYork - Sokak Modası !!

miklacım tüm resinlerdeki kıyafetler çok hoştu hepsi çok tarzlardı:nazar: cnm leopar desenine hayranımm babetleri çok hoş sende yazmişin et canim beyaz pantolonun altına cok tatli duruyor:D

resimlerin hepsini tek tek hayranlıkla inceledim paylasımların için cok tesekkrler ben normalde kahve rengiyle siyahı asla birlikte kullanmam ve kullanılmaması gerekir diyede bilirim ama resimlerden birinde kahve corapla siyah cizme ve siyah ceket kahve canta konbini dikkatimi cekti cokta güzel yakıstırmıs ayrıca leopar desenli babetin aynısını 2sene önce colleziondan almıstım o kadar güzel bi ayakkabıydıki giye giye eskittim yine aynısını arıyorum ama cıkmadı hiç karsıma :çok üzgünüm:

bizim de bunlardan aşağı kalır yanımız yok ama takip etmekte de yarar var tabiki!a.s

mika süpersin ya hepsine hayran kaldım tarzlrı çok hoş hepsi beğendiğim şeyler nerdeyse:naniknanik

beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar :)) o zaman kaldığım yerden devam ediyim.. buyrunuz yeni seçtiklerim..

Back
X