Paris sokak modası

ben bu saç rengini görünce dayanamıyorum işte.. nasıl güzel bir renk yaa :) boya değil ama dimi ?

ah ben de diplerimi bu renk yapmak istiorm ama boole guzel kullu tutmuor oryelsiz tek islemle yapmak istiorm. bi turlu bulamdim kendim nasil bu ton tutturucam. eyvahedigeldismile o yuzden bi ton daha koyusuna gittim ama gene de istedigim gibi tutmuor. bence kendi sacin onun boshayallersmileboshayallersmile

Son düzenleme:
ah ben de diplerimi bu renk yapmak istiorm ama boole guzel kullu tutmuor oryelsiz tek islemle yapmak istiorm. bi turlu bulamdim kendim nasil bu ton tutturucam. eyvahedigeldismile o yuzden bi ton daha koyusuna gittim ama gene de istedigim gibi tutmuor. bence kendi sacin onun boshayallersmileboshayallersmile

ben bugün saç rengi topiklerinden birinde gördüm kız buna çok yakın bir renk elde etmiş, küllü mangoymuş rengin adı ,kuaföre sorucam onu zaten bana önceden mango rengini öneren çok olmuştu ama netten falan araştırmama rağmen bulamamıştım .

155717_980.jpg

156255_980.jpg

uzun etek ve vatkalı ceket :asigim::asigim:

yazın çizme-bot kışın ve yağmurlu havada burnu açık ayakkabı giyenler bana çok absürd geliyo
dünyanın neresinde olsa ve hangi moda olursa olsun bazı konularda tutucu davranmadan edemiyorum walla :51:

bazıları çok hoş hele bi tane kahverengi siyah uzun şifon elbise var bayıldım hem elbiseye hem hatuna :lepi: ama kimileri çok iğrenç bi kaç ayakkabı gördüm evlerden ırak. hele bi teyze basma bi şalvar giymiş resmen kürkün altına, bildiğin şalvar lan. çok komik
süper paylaşım bu arada ellerine sağlıkk

:60:

özledim kızım seni
nerdesin , gel artık

iste avrupa da insanlar boyle giyiniyor genelde de turkiye de hic alakasi yok alli pullu badiler herkezin üstünde:50:

benim türkiyede gördüğüm yabancılar çok kötü giyiniyo.bi de bunlara bakıyorz mükemmel.heralde hiç buraya gelmiyolar :)

Back
X