Paris sokak modası

357317794452124edabeo.jpg

bazıları çok hoş hele bi tane kahverengi siyah uzun şifon elbise var bayıldım hem elbiseye hem hatuna :lepi: ama kimileri çok iğrenç bi kaç ayakkabı gördüm evlerden ırak. hele bi teyze basma bi şalvar giymiş resmen kürkün altına, bildiğin şalvar lan. çok komik
süper paylaşım bu arada ellerine sağlıkk

çok teşekkürler. evet o şalvarlı hatun benimde dilkkatimi çekti.farklı olmak istemiş ama olmamış tabii.

bir kaçı dışında hepsi iğrenç valla.türklere kurban olayım ben.moda uğruna saçma sapan giyip çıkmıyoruz en azından...

bazıları çok hoş hele bi tane kahverengi siyah uzun şifon elbise var bayıldım hem elbiseye hem hatuna :lepi: ama kimileri çok iğrenç bi kaç ayakkabı gördüm evlerden ırak. hele bi teyze basma bi şalvar giymiş resmen kürkün altına, bildiğin şalvar lan. çok komik
süper paylaşım bu arada ellerine sağlıkk

:roflol::roflol::roflol:

hayır ya bu paris kadınlarını kıayfetlerini tarzını begenemiorum ben nedense cok uç:hulya:

moda uğruna palyaçoya dönmüş hatunlar.deişik gözükecekler dıye ne hale gelmişler.ama aralarında tek tük beyendiklerim oldu.özellikle bi kaç aksesuar ve çantaya bittim tam benım tarzım.başlığı açan arkadaşın ellerıne sağlık giymesek bıle çok ilgi çekıcı resımler devamını beklıyoruz:kahve:

kendi ülkemdede onlar kadar özgür olmak isterdim...........
bizde böyle giyinip çıksak dışarı kimbilir neler olur düşünemiyorum......
canım paylaşımın için çok teşekkürler.......

Back
X