Doğuma Hazırlık park beşiğin içine viscoleks yatak mı yaylı yatak mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nolcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
36
3
86
Zonguldak
arkadaşlar ben park beşik alıcam ama içine şu süngerden daha kaliteli olna viscoleks dedikleri yataklardan mı alayım yokda ortopedik yaylı yatak mı?yaylı yatağın bebek büyüyünce alt katda yatırmada kullanışlı olduğu söyleniyor peki üst kata da olur mu bilemedim siz ne yaptınız

ben bugün oyun parkları ve yatakları için bir kaç mağaza dolaştım. viscolex yataklar yumuşak oldukları için yenidoğanlara uygun değilmiş. yeni doğanlar için sünger yataklar satılıyormuş.

bildiğim kadarı ile viscolex yataklar sırt-bel ağrıları için önerilen yaylı olmayan yataklar. Ben de viscolexin ne olduğunu araştırırken bu yatakların diğer yaylı yataklardan çok daha pahalı olmasına rağmen satıcılar tarafından bile önerilmediğini ayrıca kanserojen madde içerdiğini okudum. ne kadar doğru bilemiyorum biraz daha araştırmak lazım...
Ben de park yataklardan alacağım; ilk etapta sünger yatak alıp ardından 2.kademeye geçince yaylı olanlardan kullanmayı ya da pamuk alıp çok ince bir yatak (ve yorgan) diktirmeyi düşünüyorum ama pamuk yatak bebeğin omurga sağlığı için uygun olur mu emin olamıyorum....

ben de konuyu açtıktan sonra uzun süre bekledim ama cevap alamayınca hepsiburadadan viscoleks yatak sipariş verdim kısmet artık insan acemi olunca her şeyi baştan bilemiyor deneye yanıla öğrencez artık.yatak henüz elime geçmedi gelince yazarım size iyi mi yaptım kötü mü diye:)

Canım ben de park yatağın içine viscolex marka yatak aldım.Genelde mağazalarda ve nette bu marka yatak var.Kullanlar da memnun kalmışlar.Çok da düşün düşün insan arada kalıyor yaaa.Güle güle kullansın bebişin inş:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…