Park derdi :(

Canım allah bağışlasın oğluşunu maşallah seninki pek sosyalmiş yüzme falan :KK66: ne güzel iyi yapmıssın valla ne enerji var canım hiç saniye durmuo inan koltukların tepesinde gezioruz bazen su dediğin kıtabıda alıp okucam canım bazen o kadar bunalıp çaresiz kalıorm ki... :KK43:

Bide şu 2 yaş sendromu nası bile acaba benımkide mı grdı ki o sendroma :) erken ergenlik dedikleri şey mı acaba

Biz evde akşamları saklambaç oynuyoruz bazen. Oyun hamurlari da iyi oluyor . Büyük komsu cocuklari varsa cagirabilirsiniz. İki oğlum var. Biri 7 yaşında küçüğü 22 aylık. çok hareketlier ve hep oyun istiyorlar.

Hanımlar malum kış geldi havalar soğudu benim derdim bu soğukta çocukları nası oyalıcaz 19 aylık bı oğlum var çok hareketli hiç durmuo napıcam ne edıcem bılmıorm yazın günde 2 defa göturuodm parka enerjisını atması için ama smdı napıcam :KK43: kızlar siz evde ne gibi aktiviteler yaptırıosunuz oyalamak için durmuo sıkılıo sürekli dışarıyı ıstıyo :KK43: bilemedm bütün kış napıcam ben bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden çok tesekkurler
Kışında parka götürülmesi taraftarıyım

AVM hiç öneriliyor .dışarda açık havada yada evde bir şeylerle ilgisini çekin yaratıcı oyuncaklar vs. Alisacaktir eve

Canım ben ev hanımıyım akşama kadar halimi bi görsem onu oyalamak için yapmadığm şey kalmış ama yinede sıkılıo yinede mutlu dııl sasırdm gerçekten:( önümüzde koca bi kış var

Bende araba için park bulamıyosnz sandm

Güzelce giydirip dışarı çıkarabilirsiniz hep evde olmaz zaten

Parka gttıgınde hiç ilgilenmıo ama dediğinz gbi eve alınca dikkatini ceker belki ;) teşekkürler fikriniz için

Yağmur yağarken dahi parka gidiyoruz yaz gününe göre fark yağmurluk ve yağmur çizmesi kışın kapalı alanlar son tercihimiz mikrop yuvası çünkü

Evet doğru soyluosunuz ama eşim burnumdan getırıo çocuğu hasta edıceksn diye soylenip durıyo strese söküp beni biraz pimpirikli çocuk bakımı konusunda :(

Ben yağmur ve kuvvetli ruzgar haricinde soğuk ve karlı havalarda dahi hep çıkardım. İyi giydirdim, iyiden kastim havaya uygun giydirmek. Usumeyecek, terleyip rüzgara kalmayacak öyle olursa hasta da olmaz. Ter bezi ve yedek atlet ve ust kıyafet hep cantamda zaten. Gerekince değiştiriyordum.. 1,5 yaşından beri şuan 4 yaşında ve hala aynı sekilde çıkıyoruz.

Şuan oturduğum yerde bikultur merkezi var, büyük bir oyun alanı var. Şişme oyuncaklar, kaydiraklar, top havuzu, trambolin gibi. Hafta içi de birkaç çocuk anca oluyor, ücretsiz de. Yağmurlu günlerde de ordayiz.. Ama açık hava her zaman tercihim.

Oyun hamuru, kağıt kalem boyama, idare edicez artık canım kış geldi bizimde 2 yasında kız var ,oyalamaya çalılıyoruz bir şekilde artık :)

Birde doldur boşalt oyunu çok severler,biz yere sofra yada çarşaf serip üzerinde bölmeli plastik kaplara fasulye makarna v.s doldur boşalt yapıyoruz,kah oyuncak kova kah plastik kase gibi şeylerle ,acayip oyalanıyor ,ama tabi gözümüz üzerinde olmalı mazallah ağzına burnuna sokar belli olmaz

Birde doldur boşalt oyunu çok severler,biz yere sofra yada çarşaf serip üzerinde bölmeli plastik kaplara fasulye makarna v.s doldur boşalt yapıyoruz,kah oyuncak kova kah plastik kase gibi şeylerle ,acayip oyalanıyor ,ama tabi gözümüz üzerinde olmalı mazallah ağzına burnuna sokar belli olmaz
Canım allah bağışlasın kızını 2. De sağlıkla kucağına alırsın inş sağol canım oyun hamurunu bılmıo daha mama diye ağzına atıyor ;) doldur boşalt oyunu oynuıruz çok hareketkı bı oğlum var hıcbıseyle uzun sure oyalıyamıyorm hemen dikkati dagılıyo :( sabretmekten başka yapacak bile yok bide sanırım 2 yaş sendromuna grıo hiç durmuo hırçın yerlere atıyo herşeyi gece uyumuo ağlıyo sürekli çok dertlıymısım bnde :) hemen nası anlatmaya başladm