- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
2yasinda ki bir cocugu mumkun degil orda tutulamaaz.
Benim kizim 2 yasina gelmeden derin park besikten atayiip cikiyodu.
Cocugu birakip nasil biyere gider
Yahu wc zor gidiyorum esim yokken cunku her an birsey kurcalama modundalar.
Allah korusun yaaa ne bicim bir kadin.
Ama boyleleri var bir arkadas vardi. Okadar miskinnn,uykucuydu ki cocugunu gece saat 3 4 lere kadar eline telefon verip oynatiyodu. Neden?kocasi gece calisiyo diye.
Oglende 2 ye dogru uyanip hazir biseyler veriyodu.
Resmen cocugu 1.5 yasina gelene kadar kiz yatak odasinda yasiyodu inanilmaz
gezmeye arada mutfaga wc ama geri hoop yatakda tlefnla iste.
Aksama yemek yaparsa sukur. Resmen cocuk degisik sebze et yemekleri yesin diye zorlayip tarifler veriyodum.
Kizi resmen yari gozu kapaliydi hep uyku modunda hep telefon isteyen bir cocuktu.
Cok uyudugu ve kahvalti duzeni sifir oldugu icin aylarca konustm konustm bazen sabahlari uyansn diye aradim ama yooook yapamiyodu artik soylediklerim bilmislik oluyodu en sonunda arkadasligimi bitirdim rahatladim.
Rabbim hakedenlere evlat nasip etsin
Benim kizim 2 yasina gelmeden derin park besikten atayiip cikiyodu.
Cocugu birakip nasil biyere gider
Yahu wc zor gidiyorum esim yokken cunku her an birsey kurcalama modundalar.
Allah korusun yaaa ne bicim bir kadin.
Ama boyleleri var bir arkadas vardi. Okadar miskinnn,uykucuydu ki cocugunu gece saat 3 4 lere kadar eline telefon verip oynatiyodu. Neden?kocasi gece calisiyo diye.
Oglende 2 ye dogru uyanip hazir biseyler veriyodu.
Resmen cocugu 1.5 yasina gelene kadar kiz yatak odasinda yasiyodu inanilmaz
Aksama yemek yaparsa sukur. Resmen cocuk degisik sebze et yemekleri yesin diye zorlayip tarifler veriyodum.
Kizi resmen yari gozu kapaliydi hep uyku modunda hep telefon isteyen bir cocuktu.
Cok uyudugu ve kahvalti duzeni sifir oldugu icin aylarca konustm konustm bazen sabahlari uyansn diye aradim ama yooook yapamiyodu artik soylediklerim bilmislik oluyodu en sonunda arkadasligimi bitirdim rahatladim.
Rabbim hakedenlere evlat nasip etsin