canımm park yatağı en üst seviyeye getirirsenn evet sorun oluyo çünküü yatak biraz kalınn..
benimki 3 kademeli olduğu içinn ben orta seviye getiricemm sorun kalmıcakk canımm... ama park yatağın 2 kademeliysee zor olucakk senin içinn..
valla bizde dün aldık internetten ben baby care aldım.baya büyük ve gayet güzel.haziran annelerinde resmi vardı.orta filesini geçirdi eşim ama henüz standart yatak almadık.annem yatak yapacak içine..cibinliği ve oyuncagında sorun yok.acaba kurulumunda bir hata mı oldu?iyice inceledin mi canım?
valla bizde dün aldık internetten ben baby care aldım.baya büyük ve gayet güzel.haziran annelerinde resmi vardı.orta filesini geçirdi eşim ama henüz standart yatak almadık.annem yatak yapacak içine..cibinliği ve oyuncagında sorun yok.acaba kurulumunda bir hata mı oldu?iyice inceledin mi canım?
Gecen hafta internetten park yatak ve iç yatağını sıpariş ettım ve ertesı gun geldı..
Dayanamadım ve hemen kurdum.
Ben içinin yatağını koyunca Üstte kalan kısmın uzunluğu cok az geldı bana.Acaba yatağı kalın mı aldım dedım ama standartmış bu yatakların kalınlıkları.
Hanı sankı 7-8 aylık olup donmeye başlayınca ayağını dışarı çıkarsa br donme hareketı yapsa Allah korusun düşebilir gıbı geldi.
Ayrıca üstüne taklan süsler var ya,onlarda gozune grcek mesafede kalıyor çok alçakta.
yatağın içine koyulacağını hesap mı etmemişler ne?İşte bunlara kafam takıldı sizde durum nedır acaba?
Cıbınlığıde dıkdörtgen seklınde üstündekı susulerı varken takılamıyor cıkarmak gerekıyor.
Oda oyle yukarıdan asagıya doğru değil dırek yatağın ustü dumduz bırsekılde kapatılıyor.
Benımkı craft JENNY bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?