Park yatak alcam yardımm

PinArass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
8
0
86
40
Merhaba arkadaşlar 10 aylık
oğluma park yatak alcam onerılerınızı bekliyorumm. Camper infant marka kullanan varmı ? fiyat olarak en uygun onu buldum ama kalite olarak kotüyse de almak istemiyorum.şimdiden teşekkürlerr..

Bende chicco lulababy var 5. Çocuğu büyütüyor. Defalarca yıkanı. 1 yerinde pas yok alt demirlerinin. KatlanıP küçük bir çanta oluyor 2 tekerlek üzeri sür götür. Yatıya gidilirken de pratik. Ama aklı yetmeye başlayınca içinde yatmak istemiyorlar. Etrafı yüksek ya.

Merhaba arkadaşlar 10 aylık
oğluma park yatak alcam onerılerınızı bekliyorumm. Camper infant marka kullanan varmı ? fiyat olarak en uygun onu buldum ama kalite olarak kotüyse de almak istemiyorum.şimdiden teşekkürlerr..
Bende bugün tripper animal kingtom alıcam. Jokerde indirimde bi bak istersen. Bizim mobilya beşiğimiz var ama seyahatlerde lazım oluyor diye alıcam

Gayet güzel ama döşeği nasıl bilemedim. Pahalı bişeye gerek yok. Beşiğimi abim hediye almıştı ben de pahalısını seçmiştim :)

Gayet güzel ama döşeği nasıl bilemedim. Pahalı bişeye gerek yok. Beşiğimi abim hediye almıştı ben de pahalısını seçmiştim :)
Bende pahalı bişey almak istemiyorum kosa süreli kullanıcaz. Akşamüstü avmye gidicem daha net bilgi veririm sana:)

Ben de baktım evet fiyat olarak uygun ama icinde yatağı da var mı yatağı ayriyeten mi alcaz? Bır de 60*120 genışlığı na sıl sizce oğlum döne döne uyuyo:) bende camper ınfant die bi marka buldum mınıpark die bi sitede yataksız 155 - yatak hediyeli 200 tl yeşilinci daha almadıysan ona da bi bak istarsen boyutta 70*110 bakarsan goruşunu bana da bıldr kararsızım.diğer markalara gore bunlar çok uygun olduğu için kotu çıkmasından korkuyorum:)

Ben de baktım evet fiyat olarak uygun ama icinde yatağı da var mı yatağı ayriyeten mi alcaz? Bır de 60*120 genışlığı na sıl sizce oğlum döne döne uyuyo:) bende camper ınfant die bi marka buldum mınıpark die bi sitede yataksız 155 - yatak hediyeli 200 tl yeşilinci daha almadıysan ona da bi bak istarsen boyutta 70*110 bakarsan goruşunu bana da bıldr kararsızım.diğer markalara gore bunlar çok uygun olduğu için kotu çıkmasından korkuyorum:)
60*120 evde kullanım için küçük aslında.. Ben seyahatlerimiz için alıcam kolay kapanım açılması felan iyi benim için. Ben yatağı içinde diye biliyorum ama gidip mağazadan alıcam bugün. Belki orada fikrim değişir başka alırım hiç bilmiyorum:) haber veririm

Ben aldım yatağı.. Tabiki daha kalitelileri ve işlevsel olanları var ama gezilerimiz için bu bizim işimizi görür.. Fiyatına göre gayet kaliteli.. 2 katlı, kolay açılıp kapanıyor, kapsnınca küçücük bişey oluyor birde kılıfı var. İçinde sünger olan bi aparatı var ama ben yinede ince bir yatak aldım

Ben aldım yatağı.. Tabiki daha kalitelileri ve işlevsel olanları var ama gezilerimiz için bu bizim işimizi görür.. Fiyatına göre gayet kaliteli.. 2 katlı, kolay açılıp kapanıyor, kapsnınca küçücük bişey oluyor birde kılıfı var. İçinde sünger olan bi aparatı var ama ben yinede ince bir yatak aldım
Hayırlı olsun gule gule kullan:) yatağı ne kadara aldın?

Içindeki yatak kaliteli , ortopedik olmalı. Sünger olmamalı.
1 gün uyusa bile zararlı.

Back
X