Doğuma Hazırlık park yatak alıcam hangi marka en iyisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla bende park yatak almayı düşünüyorum. Ancak bayağı bir marka araştırdım genelde kumaşları hep naylon ve üretim yeri Çin. İnsanı düşündürüyor bu tarz şeyler. Hala karar verebilmiş değilim. Şöyle yumuşacık kumaşı olan bir park yatak yok mu yaaa
Valla bende hala beşik mi park yatak mı diye düşünüyorum ama kaldırıp saklamak kullanmak için park yatak sanki daha bi ağır basıyor craftın carmen modelinde karar kıldım en son amq almadım çünkü pahalı geliyor bana hala Bekliyorum bakalım ama bence en sağlqmı bu model başka sağlamlık hissi veren bulamadım

Biz de park yatak aldık.etrafımdakilerden çok olumlu şeyler duyduğum için park yatak istedim.ilk başta bana da naylonumsu geliyordu ama markaları karşılaştırdıkça aslında kalite farkını da gördüm.en iyisi kraft bana göre.

joie de çok iyiydi hem görüntü hem de kumaş kalitesi olarak ama fiyat çok geldi bana.karar vermek için her markanın kumaşına boyutuna bakım derim.

Sonunda kraft carmen aldık e bebekten indirim ile aldık 450ye gelmiş oldu wifi kullan anında 100tl üzerine 20tl indirim kazan durumunuda kullandık sağlam kolay kuruluyo sallamaya uğraşıyorum sallama aparatını takmadım bu arada Kımıldamıyor nerdeyse yerind çokda iyi boyutu ne dar ne uzun kırmızı çok kırmızı mavi çok mavi die siyah tercih ettim

ben de graco markanın bu ürününü alacğım çoook araştırdım ve en kaliteli olanın bu alduğuna karar verdim.diğerlerinin kumaşları bildiğin naylon ve pis pis kokuyor.bu ürünün kumaşı daha kaliteli ayrıca çocuğun zarar göreceği heryeri kılıflamışlar özellikle köşeler yuvarlatılmış kılıflanmış.oda ısısını ölçen termometresi müzüklü titreşimi vs var.benim hoşoma giti.tavsiye ederim.bu hafta sonu almayı planlıyoruz.Eki Görüntüle 543859 Eki Görüntüle 543860

Merhaba, bu yazıyı yazalı uzun bir zaman olmuş fakat bir sorum olucak size. Bende graco nun park yatagını almaya duşunuyorum da - size sorum memnun kaldınız mı?

chicco-lullaby-sahara.jpg

Ben çok memnun kalarak yukarıdaki modeli kullandım.
Yaklaşık olarak ilk bir yıl yatak odamızda kullandık;daha sonra odasına geçti oğlum ve yatağına ..Bu seferde oyun parkı olarak kullandık,yatak dışında.
Seyehatlerimizde çantasına koyup attık arabamıza nereye gidersek gidelim uyku sorunu ;nerede yatacak problemi yaşamadık.
Müzik,ışık,titreşim vs... özellikleri var.
Tavsiye ederim.
merhaba markası nedir acaba linke ulaşamıyorum

Back
X