P pnrokn Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 60 3 36 Kocaeli 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrokn #1 bu gün bebeğim için park yatak aldım. İçine koymak için nasıl bir yatak almamı önerirsiniz? ( visco, sünger vb.)
bu gün bebeğim için park yatak aldım. İçine koymak için nasıl bir yatak almamı önerirsiniz? ( visco, sünger vb.)
ufocan Nirvana Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 710 1 621 - Yurtdışı 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrokn #2 ben visco aldım bebeğim rahat
laurelindorenan Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2008 115 1 96 Antalya 27 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrokn #3 bebekler ıcın vısco yataklar onerılmıyor henuz ıskelet sıstemlerı oturmadıgı ıcın yarı ortopedık bır yatak almanı tavsıye edıyorlar ben ısbırın bebek yatagını aldım park yataklara uyuyormu bılmıyorum ben ahsap yatak almıstım ıkeadan
bebekler ıcın vısco yataklar onerılmıyor henuz ıskelet sıstemlerı oturmadıgı ıcın yarı ortopedık bır yatak almanı tavsıye edıyorlar ben ısbırın bebek yatagını aldım park yataklara uyuyormu bılmıyorum ben ahsap yatak almıstım ıkeadan
ayse1314 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 485 4 66 Antalya 31 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrokn #4 Visco önerilmediğinden sünger yatak aldım park yatağına. Bebeğin kendi karyolasına ise ben de İşbir'in bebek yatağını aldım, park yatakta kullanılamaz sanırım, biraz büyük ve kalın.
Visco önerilmediğinden sünger yatak aldım park yatağına. Bebeğin kendi karyolasına ise ben de İşbir'in bebek yatağını aldım, park yatakta kullanılamaz sanırım, biraz büyük ve kalın.
Z zozum Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2011 138 0 46 43 İzmir 2 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrokn #5 merhaba, 3 aylik bebegim var. visco yatak almistik cok memnunuz.