Park yatak kullanan Deneyimli Annelere Sorum varr

Gulperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2007
471
18
623
Diğer
merhabalar park yatak kullanan anneler size sorularim var .
bu yataklar besik aparatlari takilinca kolay sallaniyor mu sallanirken cok gicirti veya ses cikartiyormu,
ve en onemlisi acaba gulmeyin ama bebisler hamak katinda yatarken usurlermii (ince yatagi filan da olsa usur muu).yerimseniben

dayaniklilik olarak hangi markayi onerirdiniz.ben Kraft -Baby Care - Babymax arasinda

kaldim.dusunce ve onerilerinizi bekliyorum

tesekkurler herkesea.s.

Bizim sallanır beişiğimiz olduğu halde oturma odasına da park yatak aldım.
Kraft aldım canım.
Üzerinde oyuncakları var.Sallanırken sorun olmuyo da,sallanması beni pek tatmin etmedi.
Bide sallarken hamak katı sürtüyo bi ses çıkıyo..
Kenarıda file olduğundan üşür diye düşünüdüm.Polardan kesip,yanlara astım ben.Aynı yatak koruyucular gibi.Yalnız enimki tek katlı polar..
Yattığı kata da annem bi battaniyeyi dörde katlayıop serdi.

bende yattığı kısmın altına yorgan serdim ama sallanırken belli müddet sonra ses çıkarmaya başlıyo zaten hamakda sürttüğü için ses yapıyo

canım ben "baby 2 go" kullanıyorum, çok memnunum sallanırkan hiç bir problem yaşamıyorum. orta kata yatak aldım ve de uyku seti yerleştirdim, görüntü olarak pek tatmin etmiyo ama bebiş üşümüyor, yatağın üzerine yorgan yerleştirdim nasılsa daha küçük yorganla kendini ısıtamaz diye, yorganın üzerine yatırıyorum. bu arada ben sallanmasını istemiyorum

Ben Kraft aldım.Çok memnunum.Sallama ayaklarını bir süre taktık ama kızım sallanmaktan pek hoşlanmadı.Sallarken gıcırtı falan çıkmıyor.

Ben yatağı internetten sipariş verirken ara katı için park yatak şiltesi,alt katı için ortopedik yatağını da birlikte sipariş vermiştim.Çok pahalı değiller.Sen de yatak şiltesi alabilirsin ama almam dersen diğerlerinin yaptığı gibi yorgan,battaniye gibi birşey serebilirsin.
Zaten yatakla birlikte ara katına da koyabileceğin tahta üstüne ince süngerli bir parça geliyor.Onun üstüne şiltesini serdim ben.Üstüne de yatak kenarlıkları takımını yerleştirdim.Böylelikle yanlardan da esmiyor.Yatırırken penye battaniyesinin yarısı altına gelecek şekilde yatırıyorum.Gece biraz daha soğuk olduğu için polar battaniye örtüyorum.Odamız 21 derecenin altına düşürmemeye özen gösteryoruz.

Alt açma bölümünü de ayakucuna taktık.Sürekli kullanıyorum.Çok rahat oluyor.

Ben iyi ki park yatak almışım diyorum.

_DaRKiNLiFe_
canım sizin kraft kullandığınız park yatak
kodu 821 olanmı

ben pierre cardin kullanıyorum yaklaşık 3 senedir. çok memnunum. içine yataşın ortopedik bebek yatağından koydum, çok kullanışlı oldu. şimdi 2. bebeğime de kullanıyorum tavsiye ederim.

ben craft kullanıyorum içine uyku setini çengelli iğnelerle tutturdum, bende hiç ses çıkarmıyor sallanırken de çıkarmıyor geniş çok rahat bebeğim hertürlü dönüp uyuyabiliyor oyuncakları da var müzikleride birde titreşimli :D fakat titreşim niye var hiç anlamadım ve hiç bi işede yaramıyor ama çok memnunum tavsiye ederim...

ben craft kullanıyorum içine uyku setini çengelli iğnelerle tutturdum, bende hiç ses çıkarmıyor sallanırken de çıkarmıyor geniş çok rahat bebeğim hertürlü dönüp uyuyabiliyor oyuncakları da var müzikleride birde titreşimli :D fakat titreşim niye var hiç anlamadım ve hiç bi işede yaramıyor ama çok memnunum tavsiye ederim...

o titreşim nie war bende anlamadım cnm bende craft kullanıyorum dediğin gibi çok rahat:emir_bebek:

Peki arkadaşlar kraft 821 modelini kullanan anneler var mı aranızda?
ıç yatağını alacağız, fakat içinin net ölçüsünü bilmiyorum, park yatak şuan çantasında, ölçü verebilecek biri olursa çok memnun olurum olumunekankayizsmile

ben 804 modelını aldım cokta memnumun gorumcemde aynı modelı almıstı onun kızı suan bır yasında gıcırtı fılan yapmıyor tıtresımınıde sallamaya alıstırmamak ısteyen anneler ve gaz problemı olan bebekler için yapmıslar gorumcem cokdda fayda gordu kraftan sasmayın derım cunku bır arkadasımda baska uygun bır marka almıstı ama sallarken gıcırtı yapıyordu hemde oyle boyle degıl ben olsam bebgın yerınde uykumda olsa uyuyamazdım cokta surmedı bır yerınden kırıldı ve kaynak yaptırmak ıstedıler oda olmadı sonunda onlarda krafta gectıler ve rahat ettıklerını soyluyorlar suan bbegı 20 aylık cok memnunum dıyor

Bende Kraft kullanıyorum.
Ses gıcırtı yok,çok memnuunum.
Yan taraflarına bende polar asıyorum gece yatarken ki zaten kızım aramızda yatıyor:bbo:

oğlum odamızda beşikte uyuyor. sallanmaya alıştı. odasında park yatak var ordaki sallanma beşikteki gibi oluyor mu? sallanma aparatını takmadık daha. çocuk sallanırken bir sağa bir sola savrulur diye korkuyorum.

kızlar pierre cardin park yatan kullanan var mı aranızda? alt değiştirme ünitesi hariç iç kısmı 3 katlı kullanılabiliyormuş.acaba sallanırken ses ,gıcırtı falan yapıyor muki?
kullananlar varsa paylaşabilirler mi acaba?

kızlar pierre cardin park yatan kullanan var mı aranızda? alt değiştirme ünitesi hariç iç kısmı 3 katlı kullanılabiliyormuş.acaba sallanırken ses ,gıcırtı falan yapıyor muki?
kullananlar varsa paylaşabilirler mi acaba?

Ben kullandım canım.3 katlı oluşu çok güzel.Kullanımı rahat.Bebek büyüdükçe aşağı indiriyorsun.Ben içine ayrıca pamuk yatak yaptırmıştım.Yalnız sallanmıyo ya.Kayıp duruyo sürekli.Sabit durmuyo.Ama benimki biraz büyükçeydi.Ondanmı bilmem.Belki küçük olanlar sallanır.Dediğim gibi benimki kayıyordu.Ses sorunu olmaz.Olursada yağlarsın birleşim yerlerini.İşte böyle.Ama görüntüleri çok süper ya.Resmen al beni diyor.hihoyyyt

Ben kullandım canım.3 katlı oluşu çok güzel.Kullanımı rahat.Bebek büyüdükçe aşağı indiriyorsun.Ben içine ayrıca pamuk yatak yaptırmıştım.Yalnız sallanmıyo ya.Kayıp duruyo sürekli.Sabit durmuyo.Ama benimki biraz büyükçeydi.Ondanmı bilmem.Belki küçük olanlar sallanır.Dediğim gibi benimki kayıyordu.Ses sorunu olmaz.Olursada yağlarsın birleşim yerlerini.İşte böyle.Ama görüntüleri çok süper ya.Resmen al beni diyor.hihoyyyt

hımm kayıyor derken en alttaki sallanma aparatı mı kayıyor yani acaba bulunduğu parkeden dolayımı ?halının üzerinde de mi kayıyordu?
birde seninkinin ölçüleri neydi acaba? sanırım bu markanın küçük boyu yok zaten.

Evet sallanma aparatını indirdiğinde kayıyor.Benim yerlerim halı kaplıydı zaten.Sanırım her zeminde kayar.Valla ölçülerini hatırlamıyorum ama resmini bulabilirsen eklicem.

benimki buydu işte.ama burdada ölçülerini bulamadım.ben 4 sene önce kullanmıştım gerçi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X