Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba. Cevremde bu konuda yardım alacagim biri yok. Sizedanisayim cçünkü kafam karışık. Park yatak tercih ederken neye dikkat etmek gerekiyor. Bazıları 400 bazıları 200 neye dikkat etmeli?
Canm zaten kenin ayarliyorsun onu hepsine varmi bilmiyom ama benim aldigimda ayaklarini ister duz sabit ister sallanan yapiyrsun ve hic gidirdama sesi gelmiyor..Park yatak alırken sallanan modellerini almanızı tavsiye etmiyorum, gecırdama sesinden zaten çocuk uyuyamaz..
Park yatak 2,5 yaşa kadar kullanılabilir, eğer gazlı bir bebek olursa sallanmak ister ve evde bir de sallanan beşik olması gerekir..
Canim tabi birka ozellik farkioluyor tabi bide icine ytak nevresim dahil mi onada bakcanimArkadaslar merhaba. Cevremde bu konuda yardım alacagim biri yok. Sizedanisayim cçünkü kafam karışık. Park yatak tercih ederken neye dikkat etmek gerekiyor. Bazıları 400 bazıları 200 neye dikkat etmeli?
Canim hayirli olsun guzel bir park yatak. Yanlari kapali mi ? biz alirken yani fileli acik olanlardan aldik hem bebisi gormek icin hemde hava alsin diye. erkek galiba mavis mavisEki Görüntüle 1464698 Eki Görüntüle 1464698 Eki Görüntüle 1464698
Kullanan arkadaslarin tavsiyesiyle bunu aldim. Saglam, kullanisli. Fiyati yaklasik 400 tl
Canim hayirli olsun guzel bir park yatak. Yanlari kapali mi ? biz alirken yani fileli acik olanlardan aldik hem bebisi gormek icin hemde hava alsin diye. erkek galiba mavis mavis