• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları park yatak lütfen yardım

Feyza Ege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
10
2
3
38
Arkadaslar merhaba. Cevremde bu konuda yardım alacagim biri yok. Sizedanisayim cçünkü kafam karışık. Park yatak tercih ederken neye dikkat etmek gerekiyor. Bazıları 400 bazıları 200 neye dikkat etmeli?

Arkadaslar merhaba. Cevremde bu konuda yardım alacagim biri yok. Sizedanisayim cçünkü kafam karışık. Park yatak tercih ederken neye dikkat etmek gerekiyor. Bazıları 400 bazıları 200 neye dikkat etmeli?

arasında bu kadar fiyat farkı olduguna göre kesin özellikleride ayrıdır
ben ucuzundan aldım
çünkü tahta beşigimizde var
tatile giderken götürmek için aldım işimizi görüyor ama çok gıcırdıyor

park yatak konusunda bende çok kararsızım çok hantal görünüyor sanki alırsam salonda yanımızdayken kullanması için alacağım normalde karyolasında yatacak... park yataklar kullanışlı oluyormu acaba oğluşum içinde rahat edermi yoksa hiç almayayımmı ki kararsız kaldım...

graco marka park yatak aldım
döve döve kullanıyorum
gıcırdama vs yok

Arkadaslar merak ettigim bir konu var. Ben de park yatak almayi dusunuyorum. Ama cocugu icine biraktiginda, hareketli bir cocuk saga sola sallana sallana yatagi devirebilir mi? Mobilyayi deviremez ama park yatak daha hafif oldugu icin icinde sallanan bi cocuk olunca devrilcekmis gibi dusunuyorum...

Park yatak alırken sallanan modellerini almanızı tavsiye etmiyorum, gecırdama sesinden zaten çocuk uyuyamaz..
Park yatak 2,5 yaşa kadar kullanılabilir, eğer gazlı bir bebek olursa sallanmak ister ve evde bir de sallanan beşik olması gerekir..

Park yatak alırken sallanan modellerini almanızı tavsiye etmiyorum, gecırdama sesinden zaten çocuk uyuyamaz..
Park yatak 2,5 yaşa kadar kullanılabilir, eğer gazlı bir bebek olursa sallanmak ister ve evde bir de sallanan beşik olması gerekir..
Canm zaten kenin ayarliyorsun onu hepsine varmi bilmiyom ama benim aldigimda ayaklarini ister duz sabit ister sallanan yapiyrsun ve hic gidirdama sesi gelmiyor..

Canim tabi birka ozellik farkioluyor tabi bide icine ytak nevresim dahil mi onada bakcanim

Screenshot_2015-02-26-10-44-37-1.webp

Kullanan arkadaslarin tavsiyesiyle bunu aldim. Saglam, kullanisli. Fiyati yaklasik 400 tl

Canim hayirli olsun guzel bir park yatak. Yanlari kapali mi ? biz alirken yani fileli acik olanlardan aldik hem bebisi gormek icin hemde hava alsin diye. erkek galiba mavis mavis

Tesekkurler canim. Bi yani kapali, diger yaninda fermuar var.iki katli, ayaklandigi zaman alt kati kullaniliyo,demirleri cok saglam.Ewet canim oğlusumuz olacak ins :) bide kraft in park yatagini onerebilirim

Chicco lullaby playard silver modelini aldım..baktıklarım içinde 4moms hariç en kalitelisi buydu

Ölçüleri nasıl olmalı park yatakta? Bir de içine alacağımız yatak yarı ortopedik mi viscon mu olsa daha iyi?

Back
X