- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
- Konu Sahibi inotherworlds
Ya ben bugun bir sey yaptim besik aldim beyaz ahsap yandsn sandikli ama bu besik buyuyor mu bilmiyorum ve 120 ye 60 cm cok mu kucuk acaba :18::18:
küçük malesef canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben bugun bir sey yaptim besik aldim beyaz ahsap yandsn sandikli ama bu besik buyuyor mu bilmiyorum ve 120 ye 60 cm cok mu kucuk acaba :18::18:
merhaba bende ilk resimdeki baby tech ahşap beşiğin beyazından var 70*130 ölçüsü. oğlum 6buçuk aylık, hala üst katında yatırıyorum. çok çok memnunumpark yatak oyun alanı olarak kullanılması ve gündüzleri kısa uykularını oynadıığı yerde yapması için tasarlanmıştır. gece uzun uykular için sağlıklı bir yatış sağlamaz. bebeğin kemik ve omurga gelişimi için yarı ortopedik sert yatakta yatması gerekir. illa park almak niyetindeyseniz malzemesine çok dikkat edin. çoğu yataklar naylon kumaşla yapılmış. pamuklu kumaş olanı nadir. özellikle pamuklu kumaşlı olanlardan bulmaya çalışın. ama tabiki ilk tercih ahşap beşik
hayırlı olsun bebeğiniz bir avazda kurtulursunuz inşallah sağlıkla...
Etrafimda hem maddi durumlari, hem de evleri musait olup, park yatak kullanan cok kadin oldugu icin, ben de tercihimi park yataktan yaptim... Ahsap besiklerin cogunda bebekler uyumuyormus, alip hic kullanmadan kenarda tutanlar biliyorum...
Ama tabii ki tercih meselesi...
Ben de park yatak aldim bu yuzden... Ayrica park yataklar cok Pratik, katlayip tatile goturebilirsin...
Biz de esimle gezmeyi sever oldugumuz icin de ayrica bunu tercih ettik diyebilirim...![]()
Ben de park yatak düşünüyorum. Taşınma kolaylığı açısından tercih ediyorum. Evin içinde yatak odası, salon vs. taşıyabilirim. Tavsiye edebileceğin bir model var mı? Ayrıca, kaç ay ya da kaç yaşına kadar park yatakta yatırabiliriz.