Ahşap aldım ben. Ahşaplar da demonte ben de ilerde kaldırıp kenara koyacağım. böyle bi kıyaslamaya gerek yok. Ham ahşap olması bana daha sağlıklı geldiği için aldım ben. Anne yanı olabiliyor. Ve cok hafif odadan odaya tek götürebilirim. Ölçüm 60×120.
Park yatak kullanıyorum.İyi ki diyorum.Bebeğim şimdiden çok hareketli.Park yatak çok güvenlikli.Kafasını çarptı derdim yok.Tatile falan giderken de katlayıp götürüyoruz.Çünkü kendi yerini arıyor.
4.5 aylik olacaz yakinda park beşikten çok memnunum hem kocaman uzun sure yatabilir hem işimiz bitince topla kaldir yer tutma derdi yok. Gorselden ziyade işleve odaklan çabuk büyüyorlar odasina daha uzun sure kullanacağı yatak alırsın alcak olanlardan
Bebeğini destekli uyutmak zorunda kalabilirsin ki yüzde 80 öyle kalkıyoruz bu birinci nedeni ikide yaz tatilinde ailelerin yanına gitme durumunuz varsa kesinlikle park yatak. Ben bebeğimi hiçbir şekilde destekli uyutmam , beşiğin bir yere taşınma durumum da yok diyorsan asansörlü yatak ben göçebe olduğum için park yatak aldım ikizlerim destekli uyuyor. Kızım yeni desteksiz uyumaya başladı 3 aydır.