Park yatak önerisi

Derya12344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
704
244
33
Park yatak araştırıyorum, çok fazla çeşit var fiyatlar çok değişiyor memnun kaldığınız önerebileceğiniz var mı?

Ben pregonun atlanta max olanını kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. İsterseniz araştırın..

Baby plus valley kullanıyorum
İkizlerim için .

Park yatak konusunda verebileceğim önemli tavsiyelerden bir tanesi eğer anne yanı kenardan açılanlardan almayacaksanız kesinlikle kendi yatağınızın boyutunda olmasına dikkat edin en azından yanınıza çektiğiniz zaman sürekli kalk yat kalk yat yapmadan Bebeğinizi karşınızda görebilirsiniz

Kesinlikle katılıyorum, elele madre benim yatağımdan aşağıda kaldı. Eğer böyle bir seçenek varsa çok doğru bir tercih olur keşke biri beni uyarsaymış hiç dikkat etmedim

Merhaba ben de anne yanı tercih ettim. Kraft easy fold. Ayakları tekerlek kısmı daha kibar geldi. Odam küçüktü bu yüzden çok kalın kaba olmamasına da bakmıştım. Kurulumu diğer park yataklardan daha kolaydı yeni bir üründü ben alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…