Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ahşap aldım henüz kurmadık umarım memnun kalırızKullanıp memnun kaldığınız anne yanı park yatak var mı hangi markaları kullanıyorsunuz hanımlar
Metallere baktım genelde ama ahşap mi daha iyi acabaBen ahşap aldım henüz kurmadık umarım memnun kalırız
Ne kadar zamandır kullaniyorsunuz sallanma özelliği nasıl ?Yoyko 8 in 1 kullanıyorum
ben ahşap sallanır yataklardan alacağım. ilerde sallanan yatağı ve komodini söküp ikea'dakiler hibi divan yatak şeklinde oluyor.Kullanıp memnun kaldığınız anne yanı park yatak var mı hangi markaları kullanıyorsunuz hanımlar
hangisinden aldınız acaba ben de bi önceki yorumumda almak istediğim modeli ilettim öyle bişey miBen ahşap aldım henüz kurmadık umarım memnun kalırız
Güzelmiş sifonyeri ile birlikte. Taşınırken zor olur mu acaba merak ettimben ahşap sallanır yataklardan alacağım. ilerde sallanan yatağı ve komodini söküp ikea'dakiler hibi divan yatak şeklinde oluyor.
evet en azından büyüdükten sonra da kullanılabilir ayrı bir odası olduğunda da tek başına yatabilir. Kurulumu kolay aslında. İkea divanlar gibi geldi bana babymall mağazalarında da çok gördüm deneyebilirsiniz deGüzelmiş sifonyeri ile birlikte. Taşınırken zor olur mu acaba merak ettim
Teşekkürler bakayımevet en azından büyüdükten sonra da kullanılabilir ayrı bir odası olduğunda da tek başına yatabilir. Kurulumu kolay aslında. İkea divanlar gibi geldi bana babymall mağazalarında da çok gördüm deneyebilirsiniz de
ben ahşap sallanır yataklardan alacağım. ilerde sallanan yatağı ve komodini söküp ikea'dakiler hibi divan yatak şeklinde oluyor.