• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park Yatak Önerisi

Sevgi0516

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
402
247
18
Kullanıp memnun kaldığınız anne yanı park yatak var mı hangi markaları kullanıyorsunuz hanımlar

chicco anne yanı park beşik çok kullanışlı yatağın reflü için bir tarafa aşagı inebiliyor boyutunu yatağına göre ayarlabiliyorsun içinde yatak kısmı ortopedik ben 5 aydır kullanıyorum çok menmun kaldım
next2me forever sanırm modeli

ilk çocuğumda mobilya anne yanı almıştım onu başkasına verdim tabi çocuk planım yok diye. şimdi çok araştırarak ( fiyat kalite olarak hem ekonomik hem kaliteli) elele baby park anne yanı beşiğini aldım. çok memnunum

Ben de next2me forever2 düşünüyorum. Baktığımda malzeme kalitesi, kullanıl olarak en çok bu modeli beğendim. Bütçem sıfırına yetmiyor 2.el bakıyorum. Eğer sıfır alacak olsam bu modeli alamaz daha makul muadil ürünler bakardım

Kullanıp memnun kaldığınız anne yanı park yatak var mı hangi markaları kullanıyorsunuz hanımlar
ben ahşap sallanır yataklardan alacağım. ilerde sallanan yatağı ve komodini söküp ikea'dakiler hibi divan yatak şeklinde oluyor.

Eklentiler

• IMG_6845.webp
    IMG_6845.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 5
Güzelmiş sifonyeri ile birlikte. Taşınırken zor olur mu acaba merak ettim
evet en azından büyüdükten sonra da kullanılabilir ayrı bir odası olduğunda da tek başına yatabilir. Kurulumu kolay aslında. İkea divanlar gibi geldi bana babymall mağazalarında da çok gördüm deneyebilirsiniz de

evet en azından büyüdükten sonra da kullanılabilir ayrı bir odası olduğunda da tek başına yatabilir. Kurulumu kolay aslında. İkea divanlar gibi geldi bana babymall mağazalarında da çok gördüm deneyebilirsiniz de
Teşekkürler bakayım

Back
X