park yatak tamam ya dolap....

bence dolapta şart
bebeğin kıyafetleri
küçük filan amaa
bence yerin varsa ayrı bir dolap daha iyi olucaktır
benim gardolabımda yer yok
ondan ayrı bir bebek dolabı ve 5 li komedin düşünüyorum ben:16:

ozamanda aklıma oda yapmak geliyo dolapla komedin alırsak bide beşik alırım takım olur ama şimdi oda yapmak istemiyorum

biz oda yaptık açıkcası büyüyen karyolası ve şifonyeri var gerçekten çok gerekli şifonyer bebişin bi sürü şeyi var kıyafeti battaniyesi vs. geceleri odamızda olması için de park yatak aldık

odada yapın bence çok güzel ben bebeğime oda yapmayı düşünüyorum
ilk zamanları yanımda yatar amaa diğer zamanları
odasında yatırırım sabah uyuduğu zaman vs...
yada ben çok hevesliyim bilmiyorum:16:

bende çok istiyorum açıkçası oda yapmayı ama biz 3 veya 4 aya ev almayı düşünüyoruz şimdi kiradayım o yüzden kendi evime geçince yapayım diyorum kararsız kaldım yani

eğer kendi evine taşıncaksan ve daha zamanın varsa o zaman yap bence canım daha iyi olur benim eşim abla ve abisinin çocuklarına karyola almış hep doğduklarında diye bizede abisi aldı karyolayı şifonyeri eşim karşılıyo park yatağıda babam karşılıyo, bende aynı düşünüyorum gece bizimle gündüz odasında yatırmayı istiyorum.

o kadar kısa süre sonra kendi evine geçiceksen bence oda yapmana gerek yok.. kendi evine uygun mobilyalar secersin ilerde.. zaten bebiş ilk dogdugunda bir süre odasında yatmıyor.. ama dolap mutlaka gerekecektir diye düşünüyorum..küçük daha sonra baska bir yerde kullanacagın bir dolap alsan .. evinize gecincede bebişine gönlünce bir oda yapsan bence daha mantıklı:)

bende çok istiyorum açıkçası oda yapmayı ama biz 3 veya 4 aya ev almayı düşünüyoruz şimdi kiradayım o yüzden kendi evime geçince yapayım diyorum kararsız kaldım yani

evet kendi evine geçiceksen ozaman
odanı evinde yaparsın daha güzel olur cnmm
birkaç ayda yapma oda

Ben de park yatak aldım ceylınazcım. Bebek ılk zamanlar bızımle olucak dıye odasını ılerıde yapmayı dusunuyorum. kendı yatak odamın sıfonyerını bosalttım bebegım ıcın. sımdılık onu kullanıcam. dolabıma sıgdırdım kendı esyalarımı.cok raflı dolabım Allaha sukur. park yatagın kullanılmayan alt kısmına bezlerı koyabılırsın stok ettıklerını yanı. yerden tasarruf olur.evıne gecınce bebek odası yaparsın ekstra komıdın almazsın boylece

Ben de oda yapmak istiyorum ama evimiz biraz dar bebeğe od yaparsak eve gelecek kişilerin kalacak yeri olmıycak zaten herkes küçücük bebek ne anlar odadan diyip sinirimi bozuyor ama ben de çok hevesliyim oda için şöyle süslesem bitanem için sanırım biraz da kendim için ama napcam bilmiyorum

zederdi hangi markanın park yatağını aldın öğrenebilir miyim?Şimdiden teşekkürler

Camino 60*120 Lüks Oyun Parkı Kırmızı - SanalPazar.com
VEO BABY, | Veo Baby Oyun Parkı - Uyku Seti, | Oyun Parkı ve Park Yataklar, | Veo Baby Oyun Parkı - Uyku Seti, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun parkı,yürüteç,fisherprice,playskool,sunnybaby oto ko

canım gonderdıklerımı bu sıteden almadım haberın olsun oncelıkle.resımlerını gormen amaclı kopyaladım.ben bu urunu aldım uyku setının de sarısını aldık gs lı olsun dıye :1: benımkının tek dezavantajı orda farketmmemısız alt kısmın o yuvarlak yerı genelde fermuar oluyor bebek ordan cıkabılıyor yası gelıp alt katta yatacagı zaman. o bez turu seyler koyulan yer de askılı ve cırt cırtlı ben onu kapının arkasına astım.egılmeden dırekt uzanıp alıyım dıye. ıcıne de vısco yatak aldm. maskodan uykusetı ve park yatak ıcın 210 tl odedık.baska sorun olursa yazabılırsın cnm

Ben de oda yapmak istiyorum ama evimiz biraz dar bebeğe od yaparsak eve gelecek kişilerin kalacak yeri olmıycak zaten herkes küçücük bebek ne anlar odadan diyip sinirimi bozuyor ama ben de çok hevesliyim oda için şöyle süslesem bitanem için sanırım biraz da kendim için ama napcam bilmiyorum

bebeğe oda yaparsak eve gelecek kişilerin kalacak yeri olmayacak demişsin?? demekki bebek için müsait bir yeriniz var.. bosver misafirlerin nerde kalacagını.. benimde bir bos odam var ve bebek odası yaptım gelen kalmak isteyenide salonda yatırırım olur biter.. maddi durum elverdikçe kimseye kulak asma arkadaşım.. içinde bırakma hiçbirşeyi...

zederdi çok teşekkürler,eşime de hemen gösterdim, fikrimiz oldu tatlım sağol.Bebişin sağlıkla, huzurla kullansın İnşallah.Hayırlı olsun şimdiden.

amin cnm cumlemız saglıklı dogumlar yasarız ınsallah. o besıgın turkuaz rengı de var bızımkı kız dıye kırmızı aldık. veobaby.com sıtesının maskodakı adresıne gıttık tavsıye ederım :3:

Back
X