Bebek İkinci El park yatak ve sallanan müzikli yürüteç arıyorum

eeeeliiif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
344
318
31
arkadaşlar uygun fıyata olursa ıyı olur
Zonğuldak ta oturduğum icin kargo yapilacaktır.

yatagı var mı acaba ve en son ne olur

Yatağı yok. Ben yorgancıya pamuk döşek yaptırıp kullanmıştım, hazır döşeklerden daha ekonomik ve sağlıklı olmuştu.
Yatak iki kademeli, bir tarafı sert bir tarafı sünger şiltesi var. Sayfada onun da resmi var sonda.

Canım fikir olarak soyluyorum bizimde sallanan yurutec inan o özelliğini hic kullanmiyosun sallanmiyo çünkü öne arkaya itilip kakiliyo gibi ve çok ağır hantal oluyolar çocuk rahat hareket ettiremiyo

Canım fikir olarak soyluyorum bizimde sallanan yurutec inan o özelliğini hic kullanmiyosun sallanmiyo çünkü öne arkaya itilip kakiliyo gibi ve çok ağır hantal oluyolar çocuk rahat hareket ettiremiyo
Bu konularda tecrubem yok. Anne olunca insan cocuguna en iyisini bulup almak istiyor peki onerebilecegin bi yurutec yada marka varmi cnimm bilgilendirirsen sevinirimt

Diger arkadasta yazmis ancak ayri ayri yatagini falan alarak uyrasmak istemiyorum tesekkur ederim ilgin icin

rica ederim umarım bulursunuz.. bu arada yürüteçle ilgili bende fikrimi ileteyim bence almayın..yürüteçle ilgili nette araştırma yapın biraz çocuk doktorunuza danışın.. yürüteci erken yürüsün falan diye almak istiyorsanız hiç alakası yok..oyanlansın diye ise part yatak içinde daha sağlıklı şekilde oyalanabilir..

rica ederim umarım bulursunuz.. bu arada yürüteçle ilgili bende fikrimi ileteyim bence almayın..yürüteçle ilgili nette araştırma yapın biraz çocuk doktorunuza danışın.. yürüteci erken yürüsün falan diye almak istiyorsanız hiç alakası yok..oyanlansın diye ise part yatak içinde daha sağlıklı şekilde oyalanabilir..
2 ayliktan beri surekli yurumek istiyo adimlar atiyr ve cok sert basiyor .surekli kucaktada olmuyo bu yuzden almayi dusunuyorum 5 .ayim.n sonunda yurutece koyacagim tabi doktorumuzada sorcaz

Ben de park yatak da var hatta içinin yatağı da var. Henüz yeni kaldırdım çantasında hazır gönderebilirim.

Baby2 go marka.
Ebatlari genelde sabittir.
Bu resimdeki temsili cunku kapattim yatagi odada yer olmadigi icin. Kirmizi olan yerleri yesil sadece tek farki o.
Ben Istanbuldayim kargo alici odemeli 100 tlye birakiyorum.

Eklentiler

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    5,3 KB · Görüntüleme: 102
X