• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Park yatak

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
318
Çok az kullanıldı, gayet yeni ve temiz.Şu an katlı torbasında.İncelemeniz için link veriyorum.Aynısıdır.Park yatak + içinde yatağıda dahil fiyatı 80 tl.

Tiwicity Park Yatak ( 60 x 120 cm )- KIRMIZI - Bebek & Çocuk

$SAM_0301.webp$SAM_0300.webp
$659192_200-200.webp$659190_200-200.webp
renk: kırmızı

yükleyeceğim, çok üşeniyorum bu ara:)dolapların kapaklarını açıp geri kapatıyorum.Birde bu hafta okulla ilgili işlerim vardı bakamadım.Bir arkadaşa oto koltuğunu göndereceğim.Kargoya gitmişken bu park yatağıda vereyim diyorum.Sen buldunmu aradıklarını

anladım cnm ben bir arkadaştan oyuncak ve kıyafet alabildim ancak,mama sand ve yürüteç bakıyorum şimdi bi arkadaştan haber bekliyorum. sendende almak isterdim hani adidas kıyafet oyuncak vs.

İnşallah.Yalnız mama sandalyesi olmazsa olmaz.Kesinlikle beşik kadar önemli bir eşya bence.Ben 2. kızımda ilk kızıma aldığımı kullanıyorum.Bir işim olduğunda emniyete almak için hoop mama sandalyesine:)emekleme ve yürüme evresi felaket sakar ve yaramaz oluyorlar çünkü.Yalnız bırakıp gidemezsin.Önünede bir kaç oyuncak koydunmu rahat 10 dakika gelme:))

doğru söylüyorsun bende şimdi işte haber bekliyorum arkadaştan,sen dolapta küçülen ne varsa koy çuvala en iyisi 1 yaş ve üstünü bende alayım :)resim koyacağın yok yoksa:)

Senin kız 1 yaşına gelene kadar koymuş olurum söz:)Şaka bir yana bende evimde yer açmak istiyorum tabi.Kullanmadığım eşyaları elimden çıkarmak iyi oluyor.Satılanların parasıyla yeni çıkan ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz bende kasmıyorum kendimi. Seviyorum bu siteyi.

evet evde kalabalık oluyo hem de yerini yenilerle dolduruyorsun,bu site amacına uygun kullanıldığında bencede çok verimli bende seviyorum:)

Özelden cevap yazamıyorum.Bilgi isteyen arkadaşlar için günceldir.Bütün ayrıntıları yazdım.

Pazarlıksız son fiyaatımdır 80 tl.Yeterince indim arkadaşlar.Daha da inersem bana ne kalacak.Neticede bende çocukların ihtiyaçlarına katkı olması açısından satıyorum.Zaten 80 tlye park yatak nereden bulunur.Yapabileceğimin en iyisi budur.Bu arada yatağıyla ilgili yazmayı unutmuşum.Kılıfı fermuarlı.Çıkarıp yıkayabiliyorsunuz.Benim gibi titiz anneler gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Merhaba ben bu park yatağı çok beğendim. içinin alçaklık yükseklik ayarı da var mı? kaç aya kadar kullanabilirim? Daha önce hiç kullanmadım park yatak ama bu sefer istiyorum.

evet 2 kadameli.Üst kademesi ilk 6 ay için.Şahsen ben 6 ay yatırdım.Bebek tutunup kalkma aşamasına gelinceye kadar üst kısmı kullnabiliirsiniz.Biz 6 ay sonrası oda yaptık çocuklara.Kendi yatağına geçti.Aynısından bir arkadaşımda daha var.Bebeği 1,5 yaş civarında alt kademeyi kullanıyorlar.Zaten park yatağın kullanım süresi 3-4 yıl diye geçiyor.

Dediğim gibi pikselleri yüksek fotoğraf çekmişim.Buraya yükleyemiyorum,face hiç almaz.hotmail skydrive kabul ediyor tek.Daha dün bir arkadaşa gönderdim,Yani benim göndermemde sorun yok.Siz hotmailinizi açın şimdi tekrar göndereceğim.Bakın.

Hiç mailmi almadınız yoksa fotoğraflarmı açılmadı?

Back
X