park yataklarnizi kac yasa kadar kullandiniz ?

MBKTASARIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
242
123
43
33
Arkadaşlar biri 21 aylık biri 5 aylık plan iki tane oğlum var büyük oğlum doğduğunda ona mobilya beşik almıştım ama nerdeyse kullanamadik bu zaman kadar sürekli bizimle yattı ikincide gelince onda da o beşiği kullanamadm çünkü çok kullanışsız aldığına çok pişman oldum neyse simdi büyük babayla küçük benimle yatıyor baza alsam küçük ne olacak park yatak almayı düşünüyorum onufa büyük oğlumda rahatlarmiyorum bilmiyorum çok uzattim bir fikir verin bana

Canım park yatak dediğin oyun parkı olabîlen yatak.ben ilk çocuğuma aldım 3 yaşına kadar onda yattı ama onun içine mobilyacıda ölçülerine göre minder diktirdim.zaten başka türlü yatamaz.ama sen çok zor durumdasın Allah yardımcın olsun

Park yatak uzun süre kulanılabilir. İhtiyaca ve çocuğun boyuna bağlı. Bir de o boyutta yataklar satılıyor. Parkın içine koyunca gayet konforlu oluyor. Ama odalar arası gezdirmek için küçük boy alırsanız en fazla 3 yaş derim. Ama en büyük boylarını alırsanız rahat 4-5 boya göre 6 yaş olabilir. Biraz büyüyünce fermuarı açıp inmekten zevk alıyorlar. Ama 4 yaşında arabalı yatak almanız için gereken ne varsa itinayla yaparlar. Ben park yatağın; konforlu, zevkli ve düşük maliyetli olduğunu düşünüyorum. Ama eğer yeriniz varsa ikiz yataklarda belki bir çözüm olabilir. Sağlikla büyütün inşallah. Zor ama çok sevimli.

29 aylık kızım var, doğduğundan beri kullanıyorum. Seneyede kullanmayı düşünüyorum. Yukardaki arkadaşın yazdığı gibi, sabahları uyandığında fermuarı açıp kendi çıkıyor, yatağını da çok seviyor. Tavsiye ederim. (Kraft kullanıyoruz)

Arkadaşlar cevaplarını için tesekkur ederim küçük oğlum yatarda büyük oğlum konusun da tereddutluydum ev kendimin olmadığı icin de oda hazırlamak istemiyorum park yatak almaya karar verdim galiba inşallah ondada pişman olmam

oğluma 3 yaşına kadar kullandım park yatağı döne döne rahat rahat yattı

Bende park yatak aldım kuzenım kızı 3 yasını gectı hala park yatakta cok rahat bence
. Siz yorum yapmasaydiniz Boyle bir konum oldugunu unutmustum :) ever bends kararimi verdim be o za man 5 aylik plan ogluma park yatak buyuk ogluma normal bazali tek kisilik bir yatak aalmistim.. Ama sanirim biz park yatagi com uzunsure kullanamadik yirttilar kirdilar yuzune bakacak hhali kalmadi ::) Benin oglanlarima be dayanir canlari sagolsun artik biraz Daha buyusunler oda hazirlayacagim artik.

Back
X