• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Parke ve amerikan kapı seçimi yardım lütfennn

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
arkadaşlar parke ve ev için kapıda açık renkler düşünüyorum da hiç anlamıyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi evim için.. açık renk parke örnek resimler varsa elinizde koyarsanız çok sevinirim bir de nasıl durur sizce kullanışlı mıdır ? amerikan kapı tavsiyesi olanda olursa çok sevinirim yanıtlarınızı bekliyorum...

kimse bişi yazmamış ben yazayım dedim :)
ben koyu renklerden nefret edeerim özellikle koyu kahverengiden...
resimli olarak sana yardımcı olamıcam ama açık kahverengi yada gri tonlarını seçebilirisn diye düşünüyorum. benim evimdeki parkeler kahverengi taşındığımızda öyleydi değişritrmedk ama mutfak yerlerim gri çokta memnumun

$54142.webp$54144.webp$54145.webp$54149.webp$bambu-parke-11.webp
açık renkler olarak belki sana fikir olabilir

Son düzenleme:
parke konusunda ben de çok düşündüm ama sonunda açık griye karar verdim. çünkü ben evimin açık ve ferah olmasını istiyorum. mobilyaların duruşuna da baktığımda açık gride hepsi çok uyumlu nötr renk olduğu için ama banyomda koyu gri kullanacam bu benim fikrim tabi senin zevkin önemli.

internetten bazı resimler baktım sana da gösterim.

Eklentiler

• $parke.webp
    $parke.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 895
  • $parke (3).webp
    $parke (3).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 6.173
  • $481244_313169688800225_63226374_n.webp
    $481244_313169688800225_63226374_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 830
ben 2-3 numaralı parkelerı begendım fakat kapınla uyumlu olmalı bıde mobılyanın rengıde bence onemlı duz beyazsa grı daha guzel durur mobılyana gore eger kahveler varsa 2 veya 3 derım

arkadaşım bence açık renk yaptırsan çok ferah durur. ben taşınacağım evi çamsan(parkelam) fildişi rengi parke döşettim ve inanılmaz ferah ve daha geniş duruyor. $fildişi.webp mobilyalarım siyah beyaz olduğu için yakışacağını düşündüm sizin mobilyalarınız ne renk bilemiyorum ama :34:

arkadaşım bence açık renk yaptırsan çok ferah durur. ben taşınacağım evi çamsan(parkelam) fildişi rengi parke döşettim ve inanılmaz ferah ve daha geniş duruyor. Eki Görüntüle 665225 mobilyalarım siyah beyaz olduğu için yakışacağını düşündüm sizin mobilyalarınız ne renk bilemiyorum ama :34:

benim de beğendiğim renk bu ev gayet ferah oluo ve modern duruo

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim yanıtlarınız için bende açık gride karar kıldım resimlerde olan renk çok güzel duruyor evet çok saolun :16:

[
ikinci resım dekı ortadakı benım ıstedıgım ama evıme yaptıramdım sız onu yaptırın cok hoş

Back
X