Parkta dehşet!

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
Böyle bir başlık açtım çünkü herkes okusun lütfen;
Akşam üstü kızımla parka gittik mahallemizdeki parkımız yenilenmiş sağolsunlar çok güzel bir park yapmışlar hani şu kapalı tüp; tünelli tünelli olanlarından var ya..ama aman Allah ım o nasıl oynamaktır kimisi tepesine çıkıyor kimisi tünelin içinde oturup tıkıyor kimsenin geçmesine izin vermiyor....baktım fena bir yığılma kimisi ağlıyor bize izin vermiyor diye "kızım da gözleri dolu dolu bana şikayete geldi "anne izin vermiyorlar "diyerek..iyice şaşırdım sinirlendim kalkıp hepsine yüksek sesle tıkanma yapmayın herkes kaysın hadi bakalım diye seslendim ama ne mümkün bu sefer bağırarak "çabuk kayın hadi bakalım. bakın şikayet edip bu parkı kaldırırz "dedim biraz işe yaradı ama aman Allah ım o yüksekteki tünelin içinden geçmek yerine üstüne çıkıp da oturan üstünde gezinen çocuklar... tam yerime banka oturdum ki park oyuncağı demirlerinin dibi tutsun diye yeni atılmış kaya gibi betona bir çocuk o tünelin üstünden küt diye beyninin üstüne çakıldı ..!ben kalkacak sandım kalkmadı öylece kalakaldı..koştum yanına benimle birlikte 2 kişi daha geldi çocuğu bir çevirdik ki mosmor gözler kaymış dudaklar mosmor dili boğazına kaçmış!dilini çekin boğulacak dedim hemen diline mudahale etmeye kalktılar....adamın birisi aldı kucakladı evine doğru sonra arabayla acile götürdüler fakat çocuk hala gözler donuk dili içine kaçar vaziyetteymiş!elim ayağım buz kesti..
buraya yazıyorum ki lütfen çocuklarınıza sahip çıkın lütfen parkları güzel kullanmalarını öğütleyin sıksık..bu olaydan 2 dk önce 5 yaşındaki kızım yanıma gelip "anne ben de çıkıcam oraya "deyince azarı bastım:" kesinlikle !çıkamazsın" -ama onlar çıkıyor bak "olsun sen onlara uyma "dedim.... lütfen çocuklarınız başı boş bırakmayın kaza bu belk annesi yanındayken de olabilirdi ama ne bileyim önlem olsun diye yazmak istedim.
Allah aşkına lütfen kendi başlarına uzun süreli salmayın çocuklarınızı dışarı...hem istanbul konya kayseri artık farketmiyor kimseye güvenilmiyor.sapıkların, organ ,mafyasının psikopatların gezdiği rahatça çocukları kandırıp evlere çektiği bir dünyada yaşıyoruz....inanın yolda yürürken kızıma arkada kalmamasını öğütlüyorum; hatta sıkıyorum da!ola ki arkadan gelirken Allah vermesin birisi hemen ağzını kapatıp bir arabaya atıp gider ihtimalini bulunduruyorum her zaman...lütfenn çocuklarınıza dikkat edin kavga ediyorlarsa kızın !2 sene evvel de kaydırak sırasında itişip kakılma sonucu 2.5 yaşlarında bir erkek çocuğu gözümün önünde omzunun üstüne düştü 3/4 metreden aşağı! ya da salıncaklarda aşırı hızlı sallanıp hızla yere çakılanlar......lütfen dikkat edin uyarabildiğiniz kadar kişiyi uyarın ve lütfen dualarınızı bugün düşen çocuk için eksik etmeyin..inşallah düştüğü yalnızca ufak sıyrıkla çizikle kalır..Allah annesine babasına bağışlasın sağlıklı şekilde..amin.....

Son düzenleme:
Aman Allah ım ne kötü birşey, inşallah çocuğa bişey olmamışdır... Annesi ne haldedir şimdi. Allah acil şifalar versin...

geçmiş olsun elelecim inan okuyunca çok üzüldüm
rabbim o çocuğa acil şifalar versin allah bu mübarek ayda annesine babasına bağışlasın

aminnn... ya sormayın hala şokun etkisindeyim kimbilir anne babası ne hallerde...hala içim daralıyor...bir de üstüne tv de pitbul dehşeti gördüm bir kızçocuğuna başıboş bir pitbull saldırmış 7 kişi ayıramamış kızı sürüklemiş en sonunda bıçaklamışlar köpeği deöyle bırakmışlar kızın bacağı fena haldeydi ameliyat olmuş...ne diye böyle canavar bir hayvanı sokağa salarlar!ya bu milletin çoluğu çocuğu çöplük mü ya!!

aminnn... ya sormayın hala şokun etkisindeyim kimbilir anne babası ne hallerde...hala içim daralıyor...bir de üstüne tv de pitbul dehşeti gördüm bir kızçocuğuna başıboş bir pitbull saldırmış 7 kişi ayıramamış kızı sürüklemiş en sonunda bıçaklamışlar köpeği deöyle bırakmışlar kızın bacağı fena haldeydi ameliyat olmuş...ne diye böyle canavar bir hayvanı sokağa salarlar!ya bu milletin çoluğu çocuğu çöplük mü ya!!

nefret ediyorum b.k var gibi pitbull besleyip üstüne bir de tasmasız dolaştıranlardan

tasma olsa da beslenilecek bir hayvan değil!yılandan daha beter..çünkü pitbul çok güçlü bir hayvan sadece çenesi 2 ton ağırlığı kaldıracak güçte!!tasmasıyla dolaştırsa hayvan sahibini sürükleyerek götürüp orta yerde millete saldırabilir.zaten pitbul satışı alışı döğüştürülmewsi bundan yasaklandı olanları da toplatsınlar!besleyenin zaten psikopat olduğu belli onu ısırırsa acımam!

aynı olay bizim burdada oldu yeni park yapıldı aynı gün daha betonu kurumadan tepesinde çocuklar bir aya parçası kalmadı şimdi çocukların oynayacakları park yok anneler salıyo çocukları sokağa sonra bi haber parklarımı kırmışlar ağaçlarımı yolmuşlar yeri gögü çöpmü doldurmuşlar hiç umrunda olmuyo bazı insanların ....

şu pitbull olayınada deli oluyorum bu kadar tehlikeli hayvanın sokakta gezdirilmesi akıl alıcak gibi değil...

allahım şu mubarek günde dualarımızı kabul et bütün çocukları koru....

Son düzenleme:
tasma olsa da beslenilecek bir hayvan değil!yılandan daha beter..çünkü pitbul çok güçlü bir hayvan sadece çenesi 2 ton ağırlığı kaldıracak güçte!!tasmasıyla dolaştırsa hayvan sahibini sürükleyerek götürüp orta yerde millete saldırabilir.zaten pitbul satışı alışı döğüştürülmewsi bundan yasaklandı olanları da toplatsınlar!besleyenin zaten psikopat olduğu belli onu ısırırsa acımam!

ben de acımam, hayvanın tipini görünce bile sinirim tepeme çıkıyor. zaten korktuğum için köpek sevmem, pitbulldan nefret ediyorum :D

Cok kotu oldum okuyunca.Umarim durumu iyidir,iyilesir biran once.Benim anlamadigim bir buyugu yokmuymus cocugu parka getiren ? Direkt parka salmislar mi yoksa kimsesiz ? Anlamiyorum bu insanlari,cocuk dedigin ne bilsin,bos birakilir mi ! Umarim senin gibi daha bilincli insanlar artar.

çoğu var ya başımdan gitsin de dışrdıda ne olursa olsun diyenlerden milletin evine gidince kırıp dökmesini umursamayanlardan..kimisi de çocuğunu iyiliği için uyarıp azarlasak çıkışır "nie azarlıyorsunuz! vallahi market sahibinin oğlunu anında şikayet ettim olay yerinde oğlunuz da tepede geziyordu dikkat edin diye sonra tekrar markete uğradığımda ekmek almak için anne babası çocuğa kızıyordu kimbilir çocuk nasıl diş biledi bana ."oğlum bak iyiliğin için ya sen olsaydın mazallah o düşen iyi mi olurdu kimbilir ne oldu o çocuk annene babana kızma "dedim Allah tan anne babası bilinçli insanlar da görgüsüz insanlar gibi sanane benim çocuğumdan demedi..

çoğu var ya başımdan gitsin de dışrdıda ne olursa olsun diyenlerden milletin evine gidince kırıp dökmesini umursamayanlardan..kimisi de çocuğunu iyiliği için uyarıp azarlasak çıkışır "nie azarlıyorsunuz! vallahi market sahibinin oğlunu anında şikayet ettim olay yerinde oğlunuz da tepede geziyordu dikkat edin diye sonra tekrar markete uğradığımda ekmek almak için anne babası çocuğa kızıyordu kimbilir çocuk nasıl diş biledi bana ."oğlum bak iyiliğin için ya sen olsaydın mazallah o düşen iyi mi olurdu kimbilir ne oldu o çocuk annene babana kızma "dedim Allah tan anne babası bilinçli insanlar da görgüsüz insanlar gibi sanane benim çocuğumdan demedi..bir de sonra bu tarz sözler ağır gelirdi olayın üstüne..

Cok kotu oldum okuyunca.Umarim durumu iyidir,iyilesir biran once.Benim anlamadigim bir buyugu yokmuymus cocugu parka getiren ? Direkt parka salmislar mi yoksa kimsesiz ? Anlamiyorum bu insanlari,cocuk dedigin ne bilsin,bos birakilir mi ! Umarim senin gibi daha bilincli insanlar artar.

evet kimsesi yoktu öyle olsa o anda yakını mudahale ederdi..insanımız da yardım etmek istiyor tabi adamın biri kucakladı omzuna götürdü başı aşağı gelsin dilini yutuyor die..ama ya boynunda kırık çatlak varsa...burada çookkk öyle ..2 sene önce düşen 2.5 yaşındaki çocuğu da yalnız bırakmışlar ona da başkası koştu...evleri hemen parkın dibinde;yanı başında diye de olsa 2.5 yaşında bir çocuk ya yalnız bırakılan
kaldı ki bugün düşen çocuk 10 yaşlarında ..ama öyle de olsa devir kötü güvenemeiyoruz kimseye ....

evet kimsesi yoktu öyle olsa o anda yakını mudahale ederdi..insanımız da yardım etmek istiyor tabi adamın biri kucakladı omzuna götürdü başı aşağı gelsin dilini yutuyor die..ama ya boynunda kırık çatlak varsa...burada çookkk öyle ..2 sene önce düşen 2.5 yaşındaki çocuğu da yalnız bırakmışlar ona da başkası koştu...evleri hemen parkın dibinde;yanı başında diye de olsa 2.5 yaşında bir çocuk ya yalnız bırakılan
kaldı ki bugün düşen çocuk 10 yaşlarında ..ama öyle de olsa devir kötü güvenemeiyoruz kimseye ....

Hayret bir sey.10 yasinda da olsa yaninda birileri olmali,neler neler oluyor su zamanda.Allah korusun.Bir suru yasini almis insan bile cikarken tedirgin oluyor,bir de cocuklari dusunun.Rabbim korusun tum kotuluklerden.

İnşaallah çocuğa bir şey olmamıştır.
Düşünce kim bilir neler hissetmiştir yavrum benim.
Bizim buralarda ne park var ne oyun alanı.
E-5'in dibinde oturuyoruz ama ara sokaklar buna bizim sokak da dahil çoluk çocuk kaynıyor.
Ya bunlar nasıl anne baba benim aklım almıyor.
2 yaşından tutun 12 yaşına kadar çocuklar arabaların vızır vızır geçtiği sokaklarda fink atıyor.
Kaza olmasa bile Allah korusun neler duyuyoruz neler izliyoruz.
Allah akıl fikir versin böyle ebeveynlere.

ÇOk kötü oldum okuyunca
Aynen başından savmak için salıyolar çocuğu dışarı ne yaparsa yapsın çevremde de var öyleleri sinir oluyorum

Hayret bir sey.10 yasinda da olsa yaninda birileri olmali,neler neler oluyor su zamanda.Allah korusun.Bir suru yasini almis insan bile cikarken tedirgin oluyor,bir de cocuklari dusunun.Rabbim korusun tum kotuluklerden.

aminn..acaba diyorum kendime abartıyor muyum ...ama devire bakıyorum olanlara bakıyorum ve abartmıyorum diyorum güvenemiyorum kimseye...evet 10 yaşında 12 yaşında da olsaben büyüyünce dışarı nasıl yalnız çıkarıcam onu düşünüyorum ya benim zamanımda böyle miydi?sokaklarda korkusuzca oynardık karanlıkta saklambaç oynamak büyük zevkti bizim için.şimdi ise karanlık çöktü diye büyük insanlar tedirkin kaldı ki çocuklar....kimseye güven yok babam hep ergenliğimde" aman kızım adres sorma bahanesiyle yanında bir araç durursa sakın durma ilgilenme sağır sansınlar varsın hızla uzaklaş ne olacağı belli olmaz kaçırabilirler arabayla,,ya da ;birisi gelip sen falancanın kızı mısın baban işyerinde kaza geçirdi acilde gelin götüreyim derse de inanma ,hem ben gerçekten kaza geçirsem bile emin ol akrabalarımız gelir götürmeye kaza geçirmiş olsam bile sana bişi olmasın" derdi...ne haklıymış meğer bazan kızardım içimden "aynı öğüdü 100 kere dinle şimdi "diye...ama ne haklıymış..anne baba olunca insan daha iyi anlıyor anne babasını.. bilmem istanbulda olup duyanınız oldu mu eşimin akrabaları anlattı kartalda oturuyorlar onların muhitte olmuş ama daha başka semtler duydu mu?
kadın komşusuna 1.5 2 yaşlarındaki kızını emaneten yarımsaatliğine bırakıyor bakar mısın acil işim çıktı hemen gelirim diye..komşusu da tabi deyip alıyor çocuğu içeri.ocakta yemek yaağ yanmasın yemeği koyup gelirim biraz ilgilen diye küçük kızı içeride kocasına veriyor..bu şer......z de aman Allah ım ...ya bu pislik de çocuğa şeyini veriyor ağzına artık nasıl yaptıysa çocuk nefes alamamış boğulmuş ölmüş tabi paniğe kapılıyo pislik sapık..hemen kanepeye yatırıyo karısı anlamasın diye...ama olay anlaşılıyor..önce hadi canım olamaz böle bişi dedim hayır bizim oralarda oldu dediklerinde şoook oldun..ya kime neye güveneceğimizi şaşırdık...o yüzden de kızımı emanet edip de parasıyla bak diye komşuya verip de işe giremiyorum...ne olur olmaz diye...

aminn..acaba diyorum kendime abartıyor muyum ...ama devire bakıyorum olanlara bakıyorum ve abartmıyorum diyorum güvenemiyorum kimseye...evet 10 yaşında 12 yaşında da olsaben büyüyünce dışarı nasıl yalnız çıkarıcam onu düşünüyorum ya benim zamanımda böyle miydi?sokaklarda korkusuzca oynardık karanlıkta saklambaç oynamak büyük zevkti bizim için.şimdi ise karanlık çöktü diye büyük insanlar tedirkin kaldı ki çocuklar....kimseye güven yok babam hep ergenliğimde" aman kızım adres sorma bahanesiyle yanında bir araç durursa sakın durma ilgilenme sağır sansınlar varsın hızla uzaklaş ne olacağı belli olmaz kaçırabilirler arabayla,,ya da ;birisi gelip sen falancanın kızı mısın baban işyerinde kaza geçirdi acilde gelin götüreyim derse de inanma ,hem ben gerçekten kaza geçirsem bile emin ol akrabalarımız gelir götürmeye kaza geçirmiş olsam bile sana bişi olmasın" derdi...ne haklıymış meğer bazan kızardım içimden "aynı öğüdü 100 kere dinle şimdi "diye...ama ne haklıymış..anne baba olunca insan daha iyi anlıyor anne babasını.. bilmem istanbulda olup duyanınız oldu mu eşimin akrabaları anlattı kartalda oturuyorlar onların muhitte olmuş ama daha başka semtler duydu mu?
kadın komşusuna 1.5 2 yaşlarındaki kızını emaneten yarımsaatliğine bırakıyor bakar mısın acil işim çıktı hemen gelirim diye..komşusu da tabi deyip alıyor çocuğu içeri.ocakta yemek yaağ yanmasın yemeği koyup gelirim biraz ilgilen diye küçük kızı içeride kocasına veriyor..bu şer......z de aman Allah ım ...ya bu pislik de çocuğa şeyini veriyor ağzına artık nasıl yaptıysa çocuk nefes alamamış boğulmuş ölmüş tabi paniğe kapılıyo pislik sapık..hemen kanepeye yatırıyo karısı anlamasın diye...ama olay anlaşılıyor..önce hadi canım olamaz böle bişi dedim hayır bizim oralarda oldu dediklerinde şoook oldun..ya kime neye güveneceğimizi şaşırdık...o yüzden de kızımı emanet edip de parasıyla bak diye komşuya verip de işe giremiyorum...ne olur olmaz diye...

Inanamiyorum ya boyle bisey de mi duyacaktim ! Ne diyim daha,Rabbim elbet goruyor bunlari,herkes hakettigini bulur.

İnşaallah çocuğa bir şey olmamıştır.
Düşünce kim bilir neler hissetmiştir yavrum benim.
Bizim buralarda ne park var ne oyun alanı.
E-5'in dibinde oturuyoruz ama ara sokaklar buna bizim sokak da dahil çoluk çocuk kaynıyor.
Ya bunlar nasıl anne baba benim aklım almıyor.
2 yaşından tutun 12 yaşına kadar çocuklar arabaların vızır vızır geçtiği sokaklarda fink atıyor.
Kaza olmasa bile Allah korusun neler duyuyoruz neler izliyoruz.
Allah akıl fikir versin böyle ebeveynlere.

sorma balkondan eşimle bakıyoruz oturduğum ev köşe başı evin ön tarafından 15 dk da bir hızlıca minübüs geçer onun dışında arabalar da cabası....ve gözümüz sık sık 2/3 yaşlarında sokakta ddevamlı el ele tutuşup gezen 2 erkek çocuğuna takılır bazen bunlardan birisi tek başına bakkala gider...aman şimdi bişi olcak diye resmen balkonda panik atak geçiririm ya!eşim de söylenir kızar "ana babaları yok mu 2/3 yaşındaki çocuk nasıl kendi başına markete gider sokakta gezer..araba çarpsa sürücü kabahatli olur "diye off. off. doğurmayın kardeşim çocuğunun canını düşünmüyorsun ya çarpan adamın hayatı?adam fren yapsa da çocuk birden fırlıyor çarpan ne yapsın....

Son düzenleme:

İğrenç pislik ahlaksız adam
öylelerini şeyini koparcan baltayla dibinden

Back
X