Çocuk Hastalıkları Parkta oyun sonrasi ates cikmasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Alanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
283
707
33
39
Merhaba arkadaşlar.Cumartesi,pazar gunu hava guzel diye iki gün üstüste 21 aylik kizimi parka götürdüm.Hava gunesliydi, basina gunes mi gecti yoksa oynadigi topraktan mi mikrop kapti bilmiyorum ama geceden beri hafif atesi var.Ayni zamanda huysuzlugu da var.
Parktaki toprakla oyun oynadi ve etrafta da kedi kakasi kokusu vardi.Sabah ciseleyen yagmur nedeniyle ortamin koktugunu dusundum ama atesi de cikinca iskilleniyorum.Zaten evhamli bir insanim ve bunu koreltmeye calisiyorum.
Acaba cocugumun bagisiklik sistemi savasiyor ve bedeni atesle tepki mi veriyor? Ates olceri bozulmus isten gelirkende almayi unuttum,zaten dudagimi degdirdigimde fazla ates hissetmiyorum,halsizligi ve istah azligi var.
Yoksa taksiye atlayip hastaneye mi gotureyim.
Bagisikligi artacaksa boyle bir durumda ilacla sipsak cozum bulmak istemiyorum.
Sizlerin goruslerine ihtiyacim var.

Sen yenisin galiba ?

Biraz relax yani. Cocuk belki usuttu belki halsiz kaldi. Bu kadar abartmayin. Cocuk biraz ateslenirse duş aldirirsiniz. Yine dusmezse bi ates dusurucu verirsiniz hala dusmezse doktora gidersiniz. Bu saatte acile gidelirsinjz.
Acil doktorunu atesi bile olmayan cocuk icin mesgul edemezsiniz.

Geçmiş olsun.
Mikrop öyle geçtiği gibi hasta etmez diye düşünüyorum, bir kuluçka süresi olur.
Ateşi kaç gündür devam ediyor, cumartesiden bu yana gecmediyse tabi ki dr a gidin derim.

Çocuk bu hasta ola ola büyüyecek ki bağışıklığı güçlensin.

Kedi kakası kokusunu nasıl aldınız ya?
Kediler kakalarını kuma gömüyor diye biliyorum ortalıkta kaka varsa köpeğin olabilir :KK45:bir sincap, kunduz:KK11:
Neyse, ateşin olması kötü birşey değil, vücut bağışıklık kazanıyor, 38,5 gibi yüksek ve 3 gün boyunca düşmeyen ateş ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir.
Bir de bunun kreş zamanı var siz o zaman hastalık neymiş göreceksiniz bunlara takılmayın derim. Ama mutlaka bir ateş ölçer olsun, ateş takibi yapabilin öyle dudakla ölçtüm 300 500 olmaz :cool:

Park dönüşü çocuk hasta oldu diye siz şimdi çocuğu parkada götürmezsiniz ...

Kedi kakası kokusunu nasıl aldınız ya?
Kediler kakalarını kuma gömüyor diye biliyorum ortalıkta kaka varsa köpeğin olabilir :KK45:bir sincap, kunduz:KK11:
Neyse, ateşin olması kötü birşey değil, vücut bağışıklık kazanıyor, 38,5 gibi yüksek ve 3 gün boyunca düşmeyen ateş ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir.
Bir de bunun kreş zamanı var siz o zaman hastalık neymiş göreceksiniz bunlara takılmayın derim. Ama mutlaka bir ateş ölçer olsun, ateş takibi yapabilin öyle dudakla ölçtüm 300 500 olmaz :cool:
Ya nereye gomerse gömsun o kadar pis kokuyor ki, yağmur sonrası ve sıcak havalarda pencere bile açamıyorum ben..
Sizin kediler titiz herhalde 😁

Ateşini ölçün çok yükselmediği takdirde müdahele etmeyin. Ateş vucudunda savunma sistemidir. Ayak altına limonla masaj yapabilirsiniz ateşi düşürür.

Ya nereye gomerse gömsun o kadar pis kokuyor ki, yağmur sonrası ve sıcak havalarda pencere bile açamıyorum ben..
Sizin kediler titiz herhalde 😁

Ciddi misiniz

Kucağımda kedi yatıyor

Tuvaleti de az ötede koku vs almıyorum ben

Evime gelen kimse de kedi kakası kokuyor demedi şimdiye kadar

Merhaba arkadaşlar.Cumartesi,pazar gunu hava guzel diye iki gün üstüste 21 aylik kizimi parka götürdüm.Hava gunesliydi, basina gunes mi gecti yoksa oynadigi topraktan mi mikrop kapti bilmiyorum ama geceden beri hafif atesi var.Ayni zamanda huysuzlugu da var.
Parktaki toprakla oyun oynadi ve etrafta da kedi kakasi kokusu vardi.Sabah ciseleyen yagmur nedeniyle ortamin koktugunu dusundum ama atesi de cikinca iskilleniyorum.Zaten evhamli bir insanim ve bunu koreltmeye calisiyorum.
Acaba cocugumun bagisiklik sistemi savasiyor ve bedeni atesle tepki mi veriyor? Ates olceri bozulmus isten gelirkende almayi unuttum,zaten dudagimi degdirdigimde fazla ates hissetmiyorum,halsizligi ve istah azligi var.
Yoksa taksiye atlayip hastaneye mi gotureyim.
Bagisikligi artacaksa boyle bir durumda ilacla sipsak cozum bulmak istemiyorum.
Sizlerin goruslerine ihtiyacim var.
dış çıkartıyor olabilir

Mumkun oldugunca atesi dusurmem ben kizimda ates vucuda giren mikroplarla savasip bagisiklik kazaniyor vucut panik yapmayin 3-4 gun surende oluyor 1 gunde gecende 4.5 yasinda tecrube edindirdi baya kizim

Eğer geçmişimize , / sizin ya da babasının havale durumu varsa ufak bir ateşten bile korkun diyor doktorlar.

Yoksa eğer duş aldırıp bol sıvı verin. Hala düşmezse ateş düşürücü verin. Bir kaç gün sürerse büyük ihtimal gribe çevirir savaşi yenemezse :) Diş dönemi değilse tabi.

kedi de köpek de kakasını güzelce gömer parkta oynayan diğer çocuklar yapmıştır ortada bi kaka varsa. diğer çocuklardan bulaşacak hastalıkları düşünün siz çocuğuna aşı yaptırmayan insanlar hiç bir tedbir almadan salıyor sokağa siz ne kadar dikkat etseniz de tehlike saçıyor onların durumu diğer çocuklar için.

Ciddi misiniz

Kucağımda kedi yatıyor

Tuvaleti de az ötede koku vs almıyorum ben

Evime gelen kimse de kedi kakası kokuyor demedi şimdiye kadar
Ben evimde kedi köpek bakarken benimkiler de kokmazdi, evde bakılan başka..
Ben sokaktakileri kasettim, malesef onlar baya kokuyorlar.
Zemin katta oturuyoruz, yağmur yağdığında, cami açıp şöyle mis gibi yağmur kokusu çekemem içime kedi kakası, cisi kokusundan..

Back
X