parkta yaşadığım ilginç olay

Geçmiş olsun bu dayılar böyle çok var
güvenlik görevlisi falan çağırmak lazım bence. Pis herifler çoluğa çocuğa bişey yapacaklar azıp azıp parklara dadanıyorlar

süslüsözlükte değilsin bu arada :) millet diyecek bu kız niye bize süslü diyor :KK70:
Ben de ona takıldım valla😂niye süslü diyor diye.iyi ki söylediniz😂

bugün büyük bir şehirin herkesçe bilinen bir parkındaydık kardeşimle görece parka göre tenha sayılabilecek bir yerde çimlerde oturup yemek yiyorduk daha sonra ellili yaşlarında bir adam geldi kardeşimin oturduğu tarafın arkasında kalan bir ağaç vardı orada ağacın önünde durmaya başladı ben ilk başlarda hiç dikkat etmemiştim kardeşimle güzel vakit geçirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyordum birden adamın garip hareketleri gözüme takıldı sürekli özel bölgesini tutuyordu hani nasıl denir garip bir şekilde durmadan tutup bırakıyordu etrafıma baktım o tarafa bakan yerden pek kimse olmadığından kimsenin görüş alanına girmiyordu bende kardeşimi hemen oradan kaldırdım başka yere gittik daha kalabalık bir yere beş dk olmadan adamı bizim geldiğimiz tarafta gördüm kendimi çok kötü hissettim hani ne olduğuna da mana veremedim insanlar neden böyle :'/ güzel bir gün geçirmek isterken bu saçma olay yüzünden burnumdan geldi
Böyle sapıklar her yerde. O an videoya çekip bas bas bağırıp bir de rezil edeceksin.

Bu dayılardan nefret ediyorum dilerim hepsinin toplu olarak ç*kleri düşer. Milletim karısına kızına utanmadan şehir hayatını dar ediyor sapıklar.

Videoya çekseydiniz keşke. Böyle durumlarda videoya çekip sosyal medyada paylaşıp rezil etmek lazım bence

Back
X