- Konu Sahibi mervemervemerve
-
canım ben yaklaşık 3 haftadır komlil kullanıyorum cok memnun kaldım yuzumdekı sıvılceler falan da gectı. benm cildim karma bu arada.
bende alırken senın gıbı kararsız kalmıstımhem saçıma hemde yuzume kullanıyorum. saçımdakı dokulmeler azaldı bayağı. sıvılcelerımın azaldıgınise cevrem soyluyor e bende cok mutlu oluyorum yıadıktan sonra yuzume gul suyuda suruyorum ohh mısss
arkadaslar bı ay oncesınde goz doktorunun bana goz kurulugu ıcın onerdıgı bebek sampuanı cıldımn yumusacık ve de parlak olmasını sagladı :) her gun onunlka gozlerımı yıkarken yuzumu de yıkıyodum dogal olarak ve de bı ay oldu kullanalı gozle gorulur bı degısıklık var :)))))) ustelık mesela makyaj yaptıgım zaman o makyajı cıkarmak cok kolay oluyo :)) sampuanın markasını solememde sakınca vardır belkı dıye sımdılık solemıyorum kızlar ...
merve marım görürsün mesajımı bazı yerlerde yüzde tüylenme yağtığı yazılmış sen yaşadın mı böyl bir sorun yada yaşayan oldu mu arkkaaşlar? benim zaten tüy sorunum var. kullanmak istiyorum çok pratik ama kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?