öncelikle hassas mideliler, yemek yiyenler vs okumasın.
doğu yere açtığımdan emin değilim ama yardımınıza ihtiyacım var. Parmağımı sıkıştırdım, parmağımda iki tarafı oyuk bi tepecik oluştu. Kan akmıyor ama oyuklarda birikiyor. Üzerinden 3 saat geçmesine rağmen hala kan taze. acillik bir durumu yok sanırım ama kanı çabuk kesmek için bildiğiniz yöntem var mı?
buz koyup bantlamıştım, 3 saat geçti, az önce bantı açınca hala taze kan olduğunu gördüm. belki kanı çabuk durduran bi şey vardır? biri tuz dedi ama tuz çok acıtacağı için korktum :)
valla nasıl bir şey olduğunu gözümde canlandıramadım ama annem kesme şeker koyardı bi yerimiz kanadığında. bizi oyalamak için mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. yine de söylemek istedim. geçmiş olsun....
canlandıramamakta haklısınız. rahatsız edici olmaması için fazla detay veremedim. parmağın iç tarafında, birbirine paralel çizgi şeklinde 2 oyuk var. oyuklar kanla doluydu. 3 saat sonra bantı çıkardığımda da hala yeni olmuş gibi taze kan vardı.
şekeri bir araştıracağım şimdi, tekrar teşekkürler
Sigara kullanıyormusunuz bilmiyorum ama varsa sigaranın içindeki tütünden kanayan yere koyun ve peçete yada kağıt havluyla basın üstüne.İşe yarayacaktır.
Dr Görse iyi olur, Bizler önemsemeyebiliyoruz ama ciddi olabilir.
Ben parmagimi kesmistim derindi baya, sardim cok bekledim,
Bana kalsa yara bantini sarip otururdum, cok sancidi.
Dr gittim, dikti hemen oysa nerdeyse damarlara gelcekmis
bantı açtığımda hala kan vardı. beş dk tütün sarıp beklettik. artık yaraya kan dolmuyor, alttaki deriyi görebildim ilk defa. hepinize çok teşekkür ederim. tabii ki kan kaybedenler hemen doktora gitsinler, benim gibi beklemesinler benim kan kaybım çok çok azdı.