• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak arası terlik

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
slm parmak arası terlik aldım ilk gün bişey yoktu ama ertesi gün giydim. resmen öldüm bu parmak arası terlikler sizlerinde parmak aranızı acıtıyormu. birde napıcam ben nasıl giycem o terliklerimi yada diğer parmak arası terlikleri :50:

ben o acı yüzünden hiç parmak arası terlik giyemiyorum, herkeste olmuyor mu acaba :26:

ay anlamadım bazı terliklerimde bunu yaşamadım. ama dün aldığım terlik resmen öldürdü beni. ve ayaklarım şuan sanki dayak yemiş gibi :):)

bende çok rahat edyorum parmak arası terlik ve sandeleterle. ilk giydğimde yara olmuştu ama artık öyle bir sıkıntı vermiyor :):64:

ben de tam tersi ,çok rahat ediyorum parmak arası terliklerle bende yara yapmıyor.Hatta ayaklarım çok ince olduğu için diğer terliklerde ayağım öne fırlıyo parmak arası terliklerde böyle bir durum olmadığı için de çok seviyorum.

plastik olanlar bende de yara yapıyordu sonra kumaş gibi ya da deri olanları tercih ettim hiç bi ağrı olmadı,çok da rahat oldu :)

Back
X