• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak Kırığı

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Hanımlar merhabalar;

Bugün bir kaza sonucu parmağımı kırdım ve parmak ateli yapıldı. Sorun şu ki parmağım sargı bezinin içinde eğri duruyor, bu normal mi?

İkincisi de biraz evhamlandım ve yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ancak izin almaktan çekiniyorum. Yani ben şu an ağrıya dayanamıyorum ancak bu benim pimpirikliliğim mi? Müdüre söylesem "Aman bir parmak için yaygara koptu" der mi diye de içim içimi kemiriyor. Sizce ne yapsam?

El mi ayak mı? Ayak parmağı felaket ağrı yapıyor. El konusunda tecrübem yok ama o da parmak bu da parmak. Genelde eğri kalıyor, yapacak bişey yok sanırım ona.

El mi ayak mı? Ayak parmağı felaket ağrı yapıyor. El konusunda tecrübem yok ama o da parmak bu da parmak. Genelde eğri kalıyor, yapacak bişey yok sanırım ona.

el :( sağ el... tam iş yapacağım sıra. :( ama atelin içindeyken eğri.

Ağrı kesici vermedi mi doktor? Geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim, hayır vermedi. :(

el :KK43: sağ el... tam iş yapacağım sıra. :KK43: ama atelin içindeyken eğri.

çok teşekkür ederim, hayır vermedi. :KK43:
Nasıl vermez! Kırık ağrısı berbat bişey. Keşke siz isteseydiniz. Yarın gidin mutlaka. Hem endişelerinizle ilgili konusursunuz hem de iyi bir ağrı kesici yazdırır siniz

Ayrıca izin alıp tekrar doktora giçmek için kafanızın kırılması gerekmez. Parmak da gayet önemli bir uzuv

Ağrı kesici alın bir tane, evde ne varsa. Yoksa uyutmaz o bütün gece. Eğrilik konusunda tedirginseniz gidin yarın doktora.

Çok çok teşekkürler hanımlar. Acaba normalde insanların acımıyor da ben mi dayanamıyorum diye tereddüde düştüm. Sağolun.

Nasıl vermez! Kırık ağrısı berbat bişey. Keşke siz isteseydiniz. Yarın gidin mutlaka. Hem endişelerinizle ilgili konusursunuz hem de iyi bir ağrı kesici yazdırır siniz

o an korkudan aklıma gelmedi, ama çıkınca acıdan başım döndü. :(

Kırık değil de çatlak olmasın.. Kırık düz ve oynatamayacağınız bir şekilde tutturulmalı çünkü
Bu arada geçmiş olsun..

Benim de sol elimin bas parmagi kirilmisti. Ilk kirildiginda cok yamuktu kemik disa dogru firlamis gibiydi ve mosmordu. Sonra alciya alindi. Alcida ne kadar kaldi hatirlamiyorum ama simdi dumduz. Yani bakan biri anlamaz bile daha once kirildigini. Agri olayina gelince cok fazla agrimisti benim.cok kuvvetli bir agri kesici vermisti doktor. Yani kimse "amaan bi parmak icin..." diye dusunemez. Kirik bu sonucta.hicbisey sagligindan onemli degil

Back
X