• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmakta siğil

masally

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Arkadaşlar parmağımda siğil çıktı da kriyoterapi uygulanıyor başka yöntemle geçiyor mu acaba kriyoterapi çok ağrılı

Arkadaşlar parmağımda siğil çıktı da kriyoterapi uygulanıyor başka yöntemle geçiyor mu acaba kriyoterapi çok ağrılı
Belki inanırsın belki inanmazsın hem ayağım da hem parmagimda siğil vardı 15 yaslarindayken kurban bayramında amcam önce okudu sonra kurbanin öd denen yeri var iğrenç kokuyor onu üstüne sürdü kokla dedi tiksindim 2 gün sonra sigilim yok oldu ikisi de

Belki inanırsın belki inanmazsın hem ayağım da hem parmagimda siğil vardı 15 yaslarindayken kurban bayramında amcam önce okudu sonra kurbanin öd denen yeri var iğrenç kokuyor onu üstüne sürdü kokla dedi tiksindim 2 gün sonra sigilim yok oldu ikisi de
ya benim parmagimda da sigil mi anlamadim ama cok kucuk sivilce gibi cikti eklediğim fotoğraftaki gibi yani eczaneden krem falan alsam gecirir mi sizce yoksa sizin dediginiz seyleri mi yapmak lazim😅😆

Eklentiler

• IMG_7798.webp
    IMG_7798.webp
    16 KB · Görüntüleme: 56
hic bilimsel degil ama incirin yapragini kopar dibinde incir sütü olur onu bas. bir de bir yaşliya git varsa ananene falan siğilini okut, gecer😂😂
küçükken sigillerim cikinca annem yaktirmaya götürdü. hem canim yandi hem tirnak ucumdaki sigiller yakilinca tirnaklarim düştü dunya cile cektim hala bugün bile 3 tirnagimin sekli bozuk. oysa sonra ablamda da cikti. incir sütüyle okudu birisi gecti gitti😂

ya benim parmagimda da sigil mi anlamadim ama cok kucuk sivilce gibi cikti eklediğim fotoğraftaki gibi yani eczaneden krem falan alsam gecirir mi sizce yoksa sizin dediginiz seyleri mi yapmak lazim😅😆
Diyorum ya inanır mısınız bilmem ben doktora bile gitmistim ilaç vermişti böyle yakan bir şey asit gibi suruyodm bekletip siliyodm 1 hafta yap demişti evet geçti yapınca ama aynı yerde 1 ay sonra bir daha çıktı ve çoğaldı. Normalde koca karı işi derim ama benim dediğim gibi geçti bir daha da çıkmadı 🤷‍♂️

Merhaba Lugol iyot oglumunda Benımde parmaklarımda olan bütün sigiller ağrısız sızısız yok oldu Trendyoldan 250 tlye aldım oğlumda epey çoktu hepsı gectı

Back
X