Paronayadan ölmek üzereyim, yardım edin lütfen...

Öyle evlilik ilişki delisi biri değil. Ayrı kaldık bir yıl, o dönemde evlendirmek için tanıştırmak istedikleri kızlar olmuş reddetmiş hepsini. Yaşı da geldi. İşi falan da var. Her şeyi tamam yani.
'Ben bi kere hatayı yaptım bi daha yapmam kendin yaptın diye defalarca herkes de aynı şeyi yapcak değil, böyle bekleme' diyor.
Ne kadar kendi açımdan baksam da onun açısından da bakmaya çalışıyorum. Ona da bi gün küs bi gün barışık, yarın öbür gün tekrar iş ortamına başladığımda yahut farklı şehre gittiğimde aynı durumlar tekrarlanır diye şüpheler hakim. E sırf bu yüzden bugün beni suçlasa yapmadığım şey için ne kadar doğru?
Karakterini, davranışlarını ailemin onayladığı biri. Aileler kolay kolay yanılmaz diye de düşünüyorum bir yandan.
Çok karışığım.

Ee karşıma alıp açıkça konuşmak doğru değil mi kızlar?:KK14:

Şöyle tecrübeli bayan arkadaşlar bi fikir verin
Yahut
Eşi KK da takıldığını bilen eşlerine sorsa ne bileyim bi yol gösterilmesine ihtiyacım var:hasta:

karşılıklı güveni yıpratmışsınız belki o daha hatalı ama fark etmez. olan olmuş güven yoksa ilerisi zor. yapabilirseniz çaktırmadan whatsapp web yapın varsa yakalarsınız. ama size çaktırmadan yapsa ne hissederdiniz bunu da düşünün.

Öyle bir imkanım yok aslında, malum farklı evlerdeyiz.

Telefonunu gizliden gizliye alsam yakalanırım.
Alıp gözünün önünde kurcalasam napıyosun da demez ama istediğim gibi kurcalayamam,biliyorum.

Açıkça konuşmak aptallık mı ki?

Belki taktiksel açıdan yanlıştır ama ben olsam derdimi anlatırdım böyle böyle, ben sana hala güvenemiyorum derdim. Haklısınız da bence ben olsam belki yıllarca başının etini yerdim fakat doğru yöntem bu olmayabilir, belki sıkılabilir kişi sonunda güvenemiyorsan git diyebilir. Olmuş, geçmiş ve affedilmiş o zaman affetmeseydin diyebilir.
Ancak ilk defa soruyorsanız sorun gitsin, belki konuşmak iyi gelir. Ayrıca işsizliğin de etkisi olduğundan eminim. İşiniz olunca kendiniz de sosyal bir çevreye dahil olacaksınız, ben değil de o düşünsün deyip rahatlayabilirsiniz.

İşte benim öyle pis bir huyum var aslında, içimde tuttukça büyüyor.
Taktik de yapamıyorum. Neyse söylüyorum. Bu yüzden de hep haksız çıkıyorum aslında.
İlk defa sormuyorum işte maalesef. Keşke ilk defa olsaydı daha rahat olurdum.

İşte benim öyle pis bir huyum var aslında, içimde tuttukça büyüyor.
Taktik de yapamıyorum. Neyse söylüyorum. Bu yüzden de hep haksız çıkıyorum aslında.
İlk defa sormuyorum işte maalesef. Keşke ilk defa olsaydı daha rahat olurdum.

Şimdi okudum sizin de bazı vukuatlarınız olmuş, eğer benzer şeylerse ve o size artık bunun konusunu açmıyorsa bence siz de açmayın.

Şimdi okudum sizin de bazı vukuatlarınız olmuş, eğer benzer şeylerse ve o size artık bunun konusunu açmıyorsa bence siz de açmayın.
Çok yakın zamana kadar açıyordu. Her tartışmamızda eskiye bağlayıp arıza çıkarıyordu. Ben de yeter artık dedim, karşılığında onun hatasını yüzüne vurmadım. (Önceden hep ben de buraya bağlardım konuyu)
Şimdi bırakalım demişken tekrar benim canlandırmam, içimde de tutamam ki.

Çok yakın zamana kadar açıyordu. Her tartışmamızda eskiye bağlayıp arıza çıkarıyordu. Ben de yeter artık dedim, karşılığında onun hatasını yüzüne vurmadım. (Önceden hep ben de buraya bağlardım konuyu)
Şimdi bırakalım demişken tekrar benim canlandırmam, içimde de tutamam ki.

O yapmışsa siz de yapabilirsiniz. Bu konuşmayı yüz yüzeyken yapın mümkünse ve amacım kavga çıkarmak değil, dürüst olmak ve kendimi ifade etmek istiyorum diye giriş yapıp iç huzursuzluğunuzdan bahsedebilirsiniz.

klasik soru : yaslar kac...

ben de sanaldan kizlarla yakalamistim affettim,yine yapti,yine afettim yine yapti,ayrildik.

Benim ilişkime benzettim biraz, biz de zamanında karşılıklı hatalar yaptık, (büyük şeyler değil), kopamadık, ama çok yıprandık, her kavgada geçmişten laf açtık ki bu çok büyük hata.

eğer bir hataya yanlışa rağmen konuşup anlaşıp affettiyseniz asla bi daha lafını açmamanız gerek. bi tartışmada hemen eskilerden laf açıp yüzüne vurmamak gerek. biz artık eskileri açmaktan vazgeçtik uzunca bi zaman önce. hiçbi tartışmamızı eskiye bağlamıyoruz artık. daha mutluyuz.

ve benim içime şüphe düştüğü zaman huzursuz olduğum zaman hep onla konuşurum iş çevirmekle taktikle yormam kendimi. ama kesinlikle telefonda değil yüz yüze ve kavgacı olmadan hatta daha sakin ve sıcak ama durgun bi tavırla.

bi de telefonunu elime aldığım zaman yüz ifadesine bakarım çaktırmadan, yüzünde en ufak bi gerilme huzursuzlanma görecek miyim diye... ama hep tavrı rahat olur takmaz. zaten bi şey de bulamam telefonunda. hatta artık telefonunu elime bile almıyorum kaç aydır. bunu da dene, telefonunu eline aldığındaki yüz ifadesi ele verir kendisini. anlarsın zaten halinden.

Benim de yaşattığım güvensizlikler olmuştu, sütten çıkmış ak kaşık değildim kızlar. Bu yüzden ders alabilir insan dedim affettim. Allahı var bugüne kadar aksini de görmedim; işitmedim. Şifrelerini verir, telefonunu saklamaz. Bir şey sorsam açıklar, kızlı erkekli ortamlara girmez, iş arkadaşlarıdır çevresindeki kızlar da.

Şimdi kadın hisseder'den dolayı mı işsizlikten dolayı mı neden dürtüyor şeytan anlayamıyorum.

Canım kadın hısseder byle bısey degıl rahat ol kadın erkektekı en ufak jal hareketten bıseylerı hısseder ama senınkı paranoyaklık bu defalık al elıne telefnu kurcala ama yarın ne yapacaksın bu bır hastalık kendını frenlemen lazım telkın et sakınles al karsına knus ve rahat ol sakın kendını bu hastalıga teslim etme hayat ıkınıze zehrolur

Benim ilişkime benzettim biraz, biz de zamanında karşılıklı hatalar yaptık, (büyük şeyler değil), kopamadık, ama çok yıprandık, her kavgada geçmişten laf açtık ki bu çok büyük hata.

eğer bir hataya yanlışa rağmen konuşup anlaşıp affettiyseniz asla bi daha lafını açmamanız gerek. bi tartışmada hemen eskilerden laf açıp yüzüne vurmamak gerek. biz artık eskileri açmaktan vazgeçtik uzunca bi zaman önce. hiçbi tartışmamızı eskiye bağlamıyoruz artık. daha mutluyuz.

ve benim içime şüphe düştüğü zaman huzursuz olduğum zaman hep onla konuşurum iş çevirmekle taktikle yormam kendimi. ama kesinlikle telefonda değil yüz yüze ve kavgacı olmadan hatta daha sakin ve sıcak ama durgun bi tavırla.

bi de telefonunu elime aldığım zaman yüz ifadesine bakarım çaktırmadan, yüzünde en ufak bi gerilme huzursuzlanma görecek miyim diye... ama hep tavrı rahat olur takmaz. zaten bi şey de bulamam telefonunda. hatta artık telefonunu elime bile almıyorum kaç aydır. bunu da dene, telefonunu eline aldığındaki yüz ifadesi ele verir kendisini. anlarsın zaten halinden.
Geçenlerde otururken arkadaşları whatsapptan yazıyordu. Bana da mesajları gösterdi espirilere falan güldük birlikte. Sonra bi mesaj dikkatimi çekti; fazla dikkatli bakmış olmalıyım ki bakıp gülümsedi bana. 'Sonra kim yazdı' dedim böyle bi şey gördüm burda dedim "bakışından anladım zaten" deyip açıkladı. Rahattı biraz tavrı.
Sonra o bana yetmedi gecenin sonunda ' ben bi şey gördüm aklıma takıldı sorucam aç whatsappı bakayım" dedim açtı gösterdi. Rahat olsun için dedi. Öyle aslında rahat tavırları sanki. Ne bileyim beynim işte rahat durmuyor.

Back
X