- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
Aslında öyle değil canım stv de izliyorum, cnn de, a haberde. Akp'nin yanlışları da var diyorum. Mesela a haber işine geldiği gibi yayın yaparken, cnn nin aynı haberi tarafsız yayınladığını da gördüm. Dün akşam da cnn deki bir programda, hdp binalarına saldıranları twitter dan örgütlenmekle suçlayanlar, gezi olaylarında twitter ın kullanılmasını teşvik ediyorlardı. Bence herkes biraz tarafsız bakabilmeli. sadece akp liler değil.valla yükselirse daha da pes derim artık ben, insanlar sadece a haberi, beyaz tv yi seyrediyor herhalde, bişeyler okuduklarını zaten sanmıyorum, internettede sadece ensonhaber okuyorlar muhtemelen
aynen benim çevremdeki akepeliler sadece belli tv ve gazeteleri takip ediyor.söylüyorum biraz da farklı yerleri takip etseniz de durumu görseniz diye ama kabullenmiyorlar.valla yükselirse daha da pes derim artık ben, insanlar sadece a haberi, beyaz tv yi seyrediyor herhalde, bişeyler okuduklarını zaten sanmıyorum, internettede sadece ensonhaber okuyorlar muhtemelen
hiç şaşırmadım.dağlıca katliamının olduğu gün trt bu olayın seçime etkisini konuşuyordu.ee amacınıza erdiniz. zaten bu olayların kanların nedeni buydu zaten. şaşırmadık. biliyorduk
Aslında öyle değil canım stv de izliyorum, cnn de, a haberde. Akp'nin yanlışları da var diyorum. Mesela a haber işine geldiği gibi yayın yaparken, cnn nin aynı haberi tarafsız yayınladığını da gördüm. Dün akşam da cnn deki bir programda, hdp binalarına saldıranları twitter dan örgütlenmekle suçlayanlar, gezi olaylarında twitter ın kullanılmasını teşvik ediyorlardı. Bence herkes biraz tarafsız bakabilmeli. sadece akp liler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?