benim içinde bakman mümkün mü
ben 10.12.1986
eşim 11.11.1981
banada yorum yapabilir misin?
ben :01.01.1985
eşim:20.06.1983
Bende öğrenmek istiyorum
Benim 11.07.1988
Eşimin 31.10.1983
ben 26 ağustos 1978
eşim 30 kasım 1974
bana da yorum yaparmısınız ?
ben 07.10.1987
nişanlım 07.02.1985
tesekkürler simdiden
venüs sextile neptün
ilişki romantizm açısından tatmin edici, ideallerle beslenen bir beraberliktir.her ikisinin de birbirinin önemli özelliklerini göz ardı etmesi ama bundan zarar görmemesi mümkündr. çok derin, duygularla birbirlerine yaklaştıkları için, fiziksel paylaşımlar ve diğer beklentiler çok önemli değildir.aynı duyguları başkası ile yaşayamayacağını düşünebilirler ve ayrılmayı, birbirinden uzak kalmayı zaman göze alamayabilirler. Sorunları farketmeyebilirler, kendilerini problemlerden soyutlarlar ve bazı şeylerin farkına farmayabilirler.
Mars 90 veya 180 jupiter
birlikte vakit geçirmekten zavk almalarına rağmen aralarında gizli rekabet düşüncesi vardır ama birlikte olmanın getirdiği rahatlık, iyimserlik, mücadele etmekten kolay vazgeçmelerine, her türlü problemi olduğu gibi kabul etmelerine neden olabilir. Din,felsefe,siyaset ve aşk, hakkındaki düşünceleri birbirinden farklı olabilir ve birbirlerini anlamış gibi günseler bile tam olarak anlamazlar.
Mars 90 veya 180 uranus
ilişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
Güneş 90 veya 180 neptün
bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
bende istiyorummm..
ben 13.12.1986
nişanlım 30.08.1986
Merhaba, benim için de bakabilir misiniz lütfen?
ben :
7/11/1986
sevgilim :
3/5/1985
ben 15/03/1982
eşim 19/10/1976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?