doğum bilgilerinizi yazarsanız bakarım..
Güneş 90 veya 180 Venüs
Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözeülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Merkür 90 veya 180 Merkür
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.
Merkür 120 Uranüs
Birbirlerini yaratıcı fikirleriyle etkilerler.fikirleri,sıradışı yaklaşımları birbirlerine ilham verir ve canlandırır.
Venüs kavuşum Pluto
İlişkilerinde tutku,cinsel çekim ve cazibe hakimdir.Güçlü arzularında dolayı birbirlerini kontrol etme,ruhsal mücadele,kıskançlık görülebilir.Ayrıca yine güçlü duygulardan dolayı hayranlıktan kaynaklanan takıntı,güven sorunu görülebilir.
Mars 90 veya 180 Güneş
İlişkilerinde genellikle sevgi,tutku ve nefret arasında ince bir çizgi olabilir,çatışmalar ,sinirlilik,kendini savunma,ego ve kibir görülebilir ayrıca rekabet-birbirlerine karşı hakimiyet kurmaya çalışma da yaşanabilir ilişkilerinde,olumsuz gibi görünen bu çatışma-rekabet durumu ilişkilerini canlı tutar.İsteklerini-düşüncelerini birbirlerine açıklarlarsa ve hatalarını kabul ederlerse sorunlarını aşabilirler.
Mars sextile Jupiter
İlişkilerinde bireyselliklerini korurlar, egolarının ihtiyaçlarını birbirine zarar vermeden gerçekleştirirler.Bu ilişki kendilerini tanımaları, bulmaları ve bireysel gelişimlerini tamamlamalarını sağlar. Birlikte aldıkları kararların, yaptıkları planların hem ilişkilerine hem de kendilerine faydası olur.Sahip oldukları gücü birlikte bir şeyler yapmak,vaki t geçirmek için yapıcı şekilde hazcarlar, her zaman iyimser ve verici davranırlar bu da beraberliklerinin giderek güçlenmesinde çok önemli etkisi vardır.Yeteneklerini ve sınırlarınıiyi anlarlar, birbirlerine rehberlik ederler.
Mars 90 veya 180 Uranus
İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
Banada bakarmisiniz bilgilermi özelden yazdim tesekkurler
Selam Dilber
Benim 14.05 1985 03.12 1985
Banada bakarmisinsimdiden teskkür ederim
Venüs 90 veya 180 Uranus
Bu ilişkide ani heyecanlar,kısa süreli sevdalar,kararsızlıklar görülür.Yaşam tarzları birbirlerine uyuşmaz ,duyguları ve ilişkleri sürpriz şekilde bitebilir.
Merkür sextile Güneş
Birbirlerine değer verirler,birbirlerinin düşüncelerini-fikirlerini önemserler ve ilerlemeleri için birbirlerini desteklerler.Birbirleriyle konuşmak, fikirlerini almak zevk verir ayrıca entellektüel düşüncelerin olduğu,düşünce ve isteklerin açıkça dile getirildiği bir ilişkidir.
Mars 90 veya 180 Satürn
Satürn kişisi (sen oluyorsun),Mars kişisin( partner oluyor) davranışlarını frenleyebilir,ayrıca mars kişisi kötümser bir yaklaşımla sürekli elştiride bulunabilir bu da ilişkilerinde hayal kırıklığı,öfke gibi olumsuz etkiye neden olur.
neptün pluto sekstil Yeni yönlere doğru hareket etmek konusunda oldukça idealistsiniz ve evrensel anlamda yararı olan yolların geliştirilmesinde de kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bazı zamanlarda moral veya öğüt verici olarak görünebiliyorsunuz, ama bazen de çok ciddi oluyorsunuz. Temel olarak inandıklarınız ile ilgili dengeli bir tutumunuz var ve gerçekleştirdiklerinizin en iyileri olduğunu kabul etmektesiniz. Yönünüz yukarı doğru ve bazen küçük adımlar uzun dönemli değişimlerde en güvenilir olandır.Bu bir aşk ilişkisi ise, ruhani olarak hissettikleriniz ve aşk vurgulanacaktır, hatta en fiziksel olanı bile. İş dünyasında ise bu daha da zor olacaktır, çünkü hemen kazancınızdan fedakarlık etmek zorunda kalacaksınız ve yine doğru şeyi yapacaksınız. Bu da rakiplerinize karşı sizi geçici olarak bir dezavantaja götürecektir.Eğer pratikliği idealizm ile birleştirmek için doğal iç güdülerinizi kullanırsanız kendilerini büyük bir parçanın içerisinde hissedenlerden daha fazla kazanç elde eder, bundan dolayı da birlikte olarak iç gerginliklerin ve rekabetin üstesinden gelirsiniz. Genelde doğru olmak daha fazla kazanç getirmektedir
Uranus 90 veya 180 Neptün
İlişkiyle birlikte daha yaratıcı düşünceleri olabilir ,ilişkileri renkli olur,yaratıcılıklarına ilham kaynağı olurlar fakat güvensizlik,yanlış anlamalardan kaynaklanan karışıklıklar ortaya çıkabilir.
Mars kavuşum Güneş
Hareketli,heyecanlı bir ilişki olabilir,zorlukları beraber atlatabilirler,aralarında çatışma olabilir,birbirleriyle rekabet edebilirler,aşk ve cinsellik konularında hassas olabilirler.
Jüpiter kavuşum Uranüs
Birbirlerine saygı duyarlarsa birliktelik çok iyi olur.birbirlerine rahatlıkla hareket özgürlüğü sağlarlar
satürn uranüs kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
neptün pluto square aranızda gizemli bir bağ var gibi hissedersiniz ama sorunlar vardır özellikle n.sahibi( sen oluyorsun ) sorunları görmemeye meyillidir
Merhaba canım rica etsem bana da bakar mısın
Benim 28.08.1994
Erkek arkadaşımın 17.01.1993
Mrb ben de istiyorum zahmet olmazsa :) benim 04.02.1981 onun 09.10.1977
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meraba iyi akşamlar.benimki 21.01.1992 sevgliminki 04.03.1990 tesekkurler😁
Benimkisine de bakar mısın rica etsem. Benim 12.03.1987 Manisa. Partnerim 24.07.1984 Kocaeli.
Merhabaaa,
Ben: 10-11-1991
O: 04-09-1989
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?