ve benle iletisimi bugün kopardı dün engelledi numarasnı buldum konustm cok seviyorum onuikinizde mükemmelliyetçi,duygusal yapıdasınız,eşleşim haritanızda uyumlu açılar var ,siz başlayıp suyu akışına bırakın
her zaman için kaçan kovalanır ,bırak akışına ,erkekler baskıya gelemez..ve benle iletisimi bugün kopardı dün engelledi numarasnı buldum konustm cok seviyorum onu
doğduğun yeri yazarmısın..Merhabalar bende 06,07,1987 doğumluyum yengeç burcuyum sabah 07-07,15 civarı doğmuşum buna göre galiba aslan burcuyum.Ay burcumda akrepp,bunlara göre doğum haritamı çıkarablirimisinz?şimdiden çok teşekkür ederim
haklısın peki sen tarot bakıyor musun?her zaman için kaçan kovalanır ,bırak akışına ,erkekler baskıya gelemez..
hayır ,bilmiyorum bakmayı..haklısın peki sen tarot bakıyor musun?
ben biliyorum az bisey ama kendime bakamıyorumhayır ,bilmiyorum bakmayı..
terzi söküğünü dikemez misali:)ben biliyorum az bisey ama kendime bakamıyorum
aynen yastıgımn altına alıyorum hep onları sanki artık kartlar ısınıyo birde tarot gercek mi olur?terzi söküğünü dikemez misali:)
kahve falı gibi ,iyi bakan oldu mu akışına girmiş konular çıkar..aynen yastıgımn altına alıyorum hep onları sanki artık kartlar ısınıyo birde tarot gercek mi olur?
ben birine fal baktım hem kahve hem tarot cıkmıskahve falı gibi ,iyi bakan oldu mu akışına girmiş konular çıkar..
hislerin kuvvetli demekki,fal bakılan kişi yüreği açık biriyse daha net yorum yapılıyor diye biliyorum..ben birine fal baktım hem kahve hem tarot cıkmıs
aslında kuvvetli degil gibi keske bi bakan olsa bana da serdar yusünden ihtiyacm varhislerin kuvvetli demekki,fal bakılan kişi yüreği açık biriyse daha net yorum yapılıyor diye biliyorum..
aslında kuvvetli degil gibi keske bi bakan olsa bana da serdar yusünden ihtiyacm var[
sitede fal bakanlar var ,onlara baktırsan..
canım herkes sizin gibi degil azarlıyolarsitede fal bakanlar var ,onlara baktırsan ..
güya yasım kücükmüssitede fal bakanlar var ,onlara baktırsan ..
güya yasım kücükmüs
bu ne oluyo yazdımsenin gerçek isim soyadının toplamı ile sevdiğin çoçuğun isim soyad toplamını yazarmısın ,misal ( mehmet günsür )6+6=12 çıkan sayıyı yazacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?