Üstünden aylar geçmiş görünce şok oldum, dediğiniz gibi de sürmedi zaten o ilişki. Şimdi başka birisiyle nişanlanıyorumm, rica etsem bir bakabilir misiniiz? Çok güzel bir zamanda cevabınız geldi, hem şaşırdım hem sevindim. Şimdiden çok teşekkürler:))
Benim 08.03.1996 13.50 izmir
Partnerim 23.01.1987 doğum saatini bilmiyorum izmir
hakkınızda hayırlısı olsun...
Güneş kare Venüs
Bu yerleştirme, bir çift arasındaki romantik etkileşimdeki zorlukları belirtir. Genellikle romantik ve cinsel çekicilik üreten bu yön bu zor konular çözülmedikçe evlilikten veya ciddi romantik ilişkilerden yana değildir. Gerçek duygusal duyarlılık ve bakım eksik olabilir ve dernek, zevk arayan ve şehvet üzerine kurulmuş olma ihtimalindedir. Toplumsal ve kültürel konularda ve mali meselelerin ele alınmasında anlaşmazlıklar olabilir.
Güneş konjonktörü Jüpiter
Bu yön, ilişki içinde karşılıklı cömertlik ruhunu gösterir; O özellikle size cömerttir. Birbirinizin güvenini ve iyimserliğini arttırmaya meylediyorsunuz. Birçok manevi, felsefi ve / veya kültürel değeri paylaşıyorsunuz. Bu ilişki her zaman dürüst ve abovboard olma eğiliminde olacaktır. Evlilik ilişkilerinde, bu karşılaştırmalı kombinasyon, özellikle çocukların yetiştirilmesi gibi yerel sorumlulukların yerine getirilmesinde işbirliğini göstermektedir.
Güneş kare Satürn
Bu çok zor bir konudur çünkü ilişki baskıcı bir ton gösterir. Ego çatışmaları ve bir irade çatışması bu kombinasyonla olağandışı değildir.Yakın bir kişisel ilişki veya evlilikte, bu yöneliş güçlükleri, yükleri ve caydırıcı etkileri gösterir. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı yük olarak görürsünüz ve birbirinizin önünde eğlenceli, sevecen ve spontan olmak zor buluyorsunuzdur. Güneş kişi Satürn'ün ortaklığını "ıslak bir battaniye" olarak düşünebilir.
Venüs kare Mars
Bu kombinasyon çok güçlü bir cinsel cazibe yaratır; Bununla birlikte, gerçek duygusal uyumluluk ve karşılıklı düşünce eksikliği çoğu zaman vardır. İlişki bir taraftan veya her iki taraftan yalnızca diğer tarafın kişi olarak gerçek anlamda endişesi olmaksızın cinsel tatmin için girilebilir.Romantik ya da evlilik ilişkisinde, cinsel kıskançlık ve mülkiyet hakkı bir sorun olabilir. Bu, yakın kişisel ilişkiler için zor bir yoldur, ancak ilişkinin başlangıcında ürettiği cinsel uyumluluğun yüksek olması nedeniyle genellikle kişisel ilişkilerinde bulunur.
Mars konjonktür Jüpiter
Bu karşılaştırmalı kombinasyon, iş, meslek, din, eğitim, siyaset veya sosyal işletmelerde dinamik, coşkulu işbirliğini gösterir. Karşılıklı olarak, spor, keşif ve açık hava etkinliklerinden hoşlanırsınız. Bu, siyasi kampanyalarda veya iş promosyonlarında, aile ilişkileri için ve evde yapıcı eylem için birlikte çalışan insanlar için uygundur.
Mars kare Satürn
Bu, her türlü kişisel ilişki için zor bir unsurdur. Satürn'ün bu kombinasyonda Mars üzerinde bir sınırlayıcı etkisi vardır. Genel mali işler ve davranışlar konusunda genel olarak çatışma eğilimi vardır.
Mars kare Jüpiter
İlişkiniz için bu iyi değil, çünkü birbirinizi döküntü, dürtü ve masraflı davranışlarda bulunmaya teşvik edeceğinizi gösterir. Birlikte aptal olabilir ve gerçekçi olmayabilirsiniz. Din, felsefe, etik, siyaset ve eğitim hakkındaki görüşlerinizde keskin bir farklılık var. Bu, iç hukuk ilişkileri için zor bir unsur; çünkü standartları ve alışkanlıkları ile yaşamakta zorluk çekebilirsiniz.