- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
ben 22.1.89, esim 12.5.91
Ben 23.06.81 o 17.05.89
Selamlar
Ben 13.12.1983
O 17.07.1983
Merhaba
Ben 23.04.1997
O 22.08.1997
Ben 04.03.1990
O 04.11.1987 :)
30.06.1989 ben
28.06.1987 eş
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
İlişkilerinde romantiizm,yaratıcılık vardır,duygusal konularda iletişimleri iyidir. Edebi, müzikal, sanatsal ve kültürel konularda aynı zevk ve düşüncelere sahip olurlar.Beraber çalışmak,fikir yürütmek konular hakkında keyif verebilir.ilişkide birbirleriyle çok rahat iletişim kurabilirler genellikle zihinsel ve duygusal paylaşımlarda bulunurlar.Her ikisi için de ilişkileri çok değerli ve güzel olduğu için anlamsız tartışmaları ve anlaşmazlıkları gidermekte, uzaklaştırmakta başarılı sayılırlar.
İlişkide inatçılık,muhafazakarlık ilişkinin olumsuz yönlerindendir.Kıskançlık,kızgınlık,fazla disiplinli duygu ve düşünceler görülebilir.İletişim sorunu hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir.
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.( eş oluyor )
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.[/QUOTE
Ben 10.04.1989
O 24.05.1989
Ben 16.04.1994
O 11.03.1991
Şimdiden teşekkürler :)
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
synastry yorumlardaki eksi ,artılar uyumluluğun dereceleridir
çok güçlü uyumluluk:+4
güçlü uyumluluk:+3
iyi uyumluluk:+2
yararlı uyumluluk:+1
çok zorlu uyum -4
zorlu uyum -3
biraz zorlu -2
küçük zorlu uyum -1
güneş - güneş uyumu : benzer kimliğe sahipsin
güneş -güneş uyumsuzluğu:farklı kimliklere sahibiz
ay-ay uyumu:duygusal ihtiyaçlarımız çok benzer
ay-ay uyumsuzluğu:duygusal ihtiyaçlarımız çok farklı
merkür-merkür uyumu:iletişimimiz çok fazla,fikirlerimiz benzer
merkür-merkür uyumsuzluğu:farklı fikirlere sahibiz ve az iletişim kuruyoruz
venüs-venüs uyumu:aynı zevklere,ortak çevreye sahibiz
venüs-venüs uyumsuzluğu:farklı zevklere,farklı bir çevreye sahibiz
Bana da bakabilir misin acabaa:)))
Ben 09.01.1992
Prt: 13.07.1988
Bana da bakabilir misin acabaa:)))
Ben 09.01.1992
Prt: 13.07.1988
İlgin ve emegin için cok tesekkür ederim:)Ego çatışması görülebilr,birbirlerine müdahale edebilirler,her ikiside kendisini yaratıclı şekilde ifade etmeye çalışır.Birbirlerine karşı direnmek,sinirlilik ilişkinin devamı için uygun değildir.Evlilik ve ilişki anlayışları,çocuk yetiştirme yöntemleri farklıdır. Yaşamda temel amaçlarının birbirine pek benzememesi ilişkinin zaman zaman meydan savaşına dönmesindeki en önemli nedendir. Bu açı pertnerin hayatında da güvensizliğin yaşanmasına ve ilişkinin tatmin edici bir birliktelik olamamasına neden olabilir.. Bu ilişkinin olumsuz özelliklerinin asıl nedeni, aslında birbirlerini kolay anlayamamaları ve yaşam amaçlarının birbirinden farklı olmasıdır.
Farklı ve entellektüel bakış açıları olabilir,fikirleri birbirleriyle uyumlu değildir,birçok konuda aynı fikirdelermiş gibi görünsede zihinsel olarak çok farklıdırlar ve bu durum hayal kırıklığına neden olur.
İlişkide bakış açıları farklı olduğu için tartışmala,iddialaşmalar olabilir,sakin akılcı şekilde sorunlara çözüm bulmaları zor olur,egolar işin içine girerse rekabet de görülebilir.
Sorumluluk,karşılıklı tutum ve amaçları aynıdır.Satürn kişisi ( partner oluyor )ilişkide oyun bozan olarak görülebilir ciddi olduğu için.Zaman zaman iletişim kurmaları zor olabilir,romantik duygulardan çok sorumluluk duygusu hakimdir ilişkide.
Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar.
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
İlişkilerinde kişisel hırslar,güçlü çekimler,tutku ve tartışmalar görülebilir.Her iki tarafında hırslı olması çabuk sinirlenmelerine bazen fiizksel şiddete neden olabilir.Aralarındaki tutku ve tartışmalar ilişkilerinin canlı kalmasında,aşklarının değerini anlamalarında önemli etkendir.
İlişkide zorlayıcı durumları sık olmasa da yaşanabilir.Bu ilişkide farklı amaçların baskın şekilde ortaya çıkarılması, esnekliğin ve anlayışın zor olması olumsuz durumlara neden olabilir Aradaki anlaşmazlıkların bi çoğu, birbirlerine sürekli negatif tepki göstermelerinden kaynaklanır.Özellikle fiziksel paylaşımlarda uyum sağlayamamaları birbirlerine sevgi ve duygularını ifade edememeleri ilişkideki olumsuz yönlerdir ayrıca birinin diğerine baskı uygulaması ya da araya mesafe koymaya çalışması da ilişkinin problemli özelliklerindendir. Nedensiz öfkeler, takdir ve destek eksikliği ,rahat olmamama ya da birinin diğerinin kendisini olmasını engellemesi ilişkideki sorunlardan bazılarıdır.İlişki devam ederse eğer giderek ilişki niteliğini kaybetmesi ve sıradan hatta rahatsızlık yaratan bir bağlanma hali görülebilir.Ayrıca ilişkide mutlu olunmasa bile dışarıya mutluymuş gibi bir yansıtma isteği olabilir.
Bu ilşki ani değişimlere farklılıklara ve harekete açık bir ilişkidir. Her ikisinin de birbirini değişim, yenilik, macera konusunda teşvik ederler, özgürlük isteklerini anlayışla karşılarlar.
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi ( sen oluyorsun )diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi ( partner oluyor )ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?