- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
rica etsem bana da bakabilir misin ben 26.03.1986, eşim 27.10.1983
canımm bende istiyorum lütfennben 12.04.1981 eşim 20.03.1982 şimdiden tşkler =)
benim : 04.12.1991
sevgilim değil ama uzaktan beğendiğim biri : 13.06.1990
şimdiden çok teşekkür ederim
tatlım bana da bakar mısın zahmet olmazsa :)
(ben:03.02.1989-aşkım:05.02.1987) :)
canım bana da bakar mısın ihtiyacım var bu ara hemde çok fazla
ben 31.01.1989
sevgilim 21.03.1988 cevap bekliyorum mutlaka şimdiden teşekkür ederim
Bende bende bende
Ben = 16.07.1988
Sevdiğim = 13.11.1986
arkadaşlar
partner ve sizin uyumunuzu merak edenlere sadece ay ,gün ,tarih verirseniz bakabilirim ..
merhaba canım, yorucam seni ama bana da bakar mısınnnn rica etsem? çok sevinicemmm eğer bakarsanşimdiden çok teşekkür ederimm
ben: 04.11.1985
sevgilim: 06.06.1984
öpüyorum çok
ben 09.07.1979
eşim 23.04.1973
eşim 11 aralık 1983
ben 05 nisan 1988
teşekkür ederim..
canım sana zahmet bana da bakarmısın
eşim 15 05 1985
ben 13 12 1988
şimdiden teşekkkürler..
güneş uranüs kavuşum(-1) İlginç ve benzersiz bir ilişki olabilir.Birçok sürprizler,tahmin edilemeyen olaylar yaşanır.Güçlü cinsel cazibe,heyecan verici ve macera dolu bir ilişki,beklenmeyen olaylar nedeniyle istikrarlı olmayabilir.ilişkide belirsizlikler var ikinizde farklı ilişkiler yeni deneyimler yaşamak istediğiniz bir dönemde karşılaşmış olabilirsiniz özgür ama heyecanlı bir ilişkidir güneş sahibi daha ciddi bir ilişki isteyebilir ama bu ilişki kesinlikle birbirinize özgürlük tanıdığınız birden bire olmuş bir ilişkidir evlilik ilişkide olmaz ani başlayan ve biten bir ilişkidirAni bir çekim olur aranızda.Uzun vadede olumsuz olarak değerlendirilen bir açıdır İkinizin Güneş´i ve Uranüs´ü arasında meydana gelen olumsuz açı, ilişkide bir tarafın diğerine oranla biraz daha gelenekçi ve kuralcı olduğunun göstergesidir. Bu kurallara bağlı kalmak isteği, ilişkinin tatmin edici boyutundan mahrum kalmanıza ve karşılıklı olarak birbirinizi yıpratmanıza nedendir. Farklılıklarınız birbiriniz için son derece çekici ve ilginç olmasına rağmen, bunları ilişkinin içinde birlikte yaşarken kabullenmeniz neredeyse imkansız gibidir. Her insanın sahip olduğu özgünlüklere ve bireyselliğe saygı duymayı her ikinizin de öğrenmesi halinde bu ilişki son derece verimli olabilir. Ancak aradaki elektrikli çekim bir süre sonra etkisini kaybedince ve hala karşılıklı tolerans ilişkide sağlanmadıkça, yıkımla birlikte gelen, travmatik bir ayrılığın yaşanması da kaçınılmaz olacaktır. Bu ilişki de, ayrılık da her iki taraf için önemli değişim süreçlerinin başlamasında tetikçi rolünü üstlenebilir.uranüs sahibinin güneş sahibini değiştirme ve harekete geçirme potansiyeli oldukça yüksek. ruhuna, kişiliğine bambaşka bir anlam katabilir. güneş sahibine yepyeni ufuklar açar onunla birlikte yenilendiğini değiştiğini bazı eski alışkanlıklarını terkettiğini farkeder
merkür merkür trine (+2) Birbirinizi anlarsınız düşünceleriniz aynıdır birlikte konuşmaktan zevk alırsınız problemleri rahatlıkla çözersiniz fikirlerinizi paylaşır ve birbirinize çok şey katarsınız Düşünce sistemlerinin, entelektüel yapılarının birbirine çok benzemesi, ortak ilgilere sahip olmaları ilişkilerinin gelişmesinde, kolay iletişim kurabilmelerinde,iletişim kurarken zevk almaları ve diğer alanlarda meydana gelen problemleri konuşarak çözebilmelerinde büyük bir öneme sahiptir.
merkür neptün kavuşum İkinizin Merkür´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizde entelektüel ya da mental ideallerin önemli olduğuna işaret eder. Söze dökülmediği halde birbirinizi sezgisel olarak çok rahat anlayabilmeniz, hatta zihninizden geçenleri algılayabilmeniz de sizi birbirinize yakınlaştıran unsurlardır. İlişkiniz her ikiniz için de oldukça önemlidir. Ancak beraberliğinizi fazlaca idealize etmeniz, gerçeklerden uzaklaşmanıza, hayatın gerekliliklerini her ikinizin de göz ardı edebilmenize neden olabilir.Mental ve entelektüel alanda uyum yaratmak isteğinizin yoğunluğu ilişkinizde belirleyiciliğe sahiptir. Çift olarak farklı bir platformda düşünmeniz, duygularınızın ve beklentilerinizin antimateryalist bir yapısının olması, günümüz dünyasında beraberliğinizin etrafınızdaki insanlar tarafından kolayca anlaşılamamasına neden olacaktır.Yaratıcı,idealist ve birbirlerinin yeteneklerine akılsal ve duygulsal olarak ilham olan bir çifttir.İlişkide romantizm, hayaller, şefkat, uyum,yaratıcılık görülür ve telepatik yolla birbirlerini anlayabilirler.
venüs satürn kavuşum (+2) sorumluluk sıkıştırma ve koruma hissi ile siz sevginizi o insanda güvende hissetmiş ve bağlanmış hissediceksinizdir bu çok önemli bir açı olarak kabul edilir satürn sahibi sadıkdır ama ilişkiyi asosyalleştirir evlilik olabilir iyi bir açıdır bu geçici bir aşk macerası değil mutlaka ciddi bir ilişkidirBu açı uzun süreli bir birlikteliğin habercisi olsa da, romantizmi kökünden kurutabileceği ve zaman zaman fazla tekdüzelik nedeni olabilir. Bu ilişkide muhtemelen venüs sahibi daha sıcak, sevgi dolu, anaç ve ilgilisindir. satürn sahibi bazen çok soğuk /ilgisiz bulabilirsin. satürn sahibinin sadakatli ve bağımlı olacağını gösterirİkinizin Venüs´ü ve Satürn´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin son derece disiplinli, kalıcı ve kurallara uygun bir şekilde yaşandığına işaret eder. İlişki içinde çok büyük bir heyecan olmasa da, değişiklik yaşanmasa da, sadakat ve güven duygusu hiç bir zaman şüpheye yer bırakmaz. İlişkinizin türü ve seviyesi ne olursa olsun bu bağlantıda karşılıklı alış-verişlerin dengeli olması, adalet kavramına uygun davranış biçimleriniz, beraberliğinizin vazgeçilmez olmasında büyük bir öneme sahiptir. Bu ilişki içindeyken her ikinizin de birbirinizden öğreneceklerinizin olması, kişisel gelişiminize hizmet eden dersler edinmez söz konusu olabilir. Ancak bu deneyimler hiç bir zaman yaptırımlar şeklinde olmadığı ve sizi zorlamadığı için, rahatsız edici değildir. Bu etkileşimin en önemli tezahürlerinden bir tanesi ilişkinin rutine girmesi ve tekdüzeliğidir ilişkinize tutarlılık ve uzun ömür kazandırır ama satürn sahibi venüs sahibinin dişi yönlerini, tarzını, sosyalliğini , kendi ifade ediş biçimine bir takım sınırlandırmalar ve kurallar getirmeye çalışır Bu ilişkide çiftler birbirlerine karşı dürüst ve sadık olup sorumluluklarınının farkında olurlar.Arada yaş farkı olsa bile evlilik ve ilişkiler dayanıklıdır.Maddiyat veya güven önemli olabilir,Venüs kişisi,ilişkide şefkat gösteren taraf,Satürn kişisinin yanıtı ise pek bu tarzda olmaz
mars mars sekstil (+2) cinsel yönden birbirinizden memnunluk verir.ilişkiniz mutlu bir ortamda gelişebilir Doğum haritanızda yer alan hareket ve inisiyatif gezegeni Mars´ın ilişkide olduğunuz kişinin Mars´ı ile yaptığı olumlu açı aranızda büyük güç çatışmaları yaşanmadığına, birlikte hareket etmekten ve fiziksel paylaşımlar yaşamaktan mutluluk duyduğunuza işaret eder. Ortak ya da benzer hedeflere kanalize olmakta zorlanmamanız, mücadelelerinizde birbirinize destek olabilmeniz de ilişkinizi güçlendiren etkenlerdir.Bu beraberlikte oldukça yoğun bir hareketlilik ve enerjik yapı olmasına karşın, açığa çıkan enerjinin hiç kimseye zarar vermeyecek bir biçimde, tam tersine yapıcı amaçlar için kullanılması söz konusudur. Her ikinizin de birbirinize karşı zorlanmadan tolerans gösterebilmesi, kızgınlık ve öfke anlarında bile esnekliğini kaybetmemesi, aranızdaki tartışmaların yıkıcılıktan çok, ilişkinizin gelişimine hizmet etmesi beraberliğinizin zevkli ve mutlu edici bir ilişki olmasına yardımcıdır.Birbirlerini anlarlar ve birbirlerinin ihtiyaçlarini karsilarlar. Ikisi de hayatlarindan memnun gibi gözükür. Birlikte güzel bir seyler yaparlar ve harika vakit geçirirler. Mücadelelerinde birbirine destek olabilmeleri ilişkilerini güçlendiren nedenlerdirBu beraberlikte yoğun hareketlilik ve enerji olmasına rağmen bu enerjinin hiç kimseye zarar vermeyecek bir biçimde,yapıcı şekilde kullanılması söz konusu olursa mutlu olurlar.. İkisinde birbirine karşı tolerans gösterebilmesi, kızgınlık ve öfke anlarında bile esnekliğini kaybetmemesi aralarındaki tartışmaların yıkıcılıktan ziyade ilişkinin gelişmesi için çabalamaları halinde beraberlikleri zevkli ve mutlu edici olur.
satürn neptün kavuşum İkinizin Satürn´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişki içersinde her ikinizin de ideallerle gerçekler arasındaki dengeyi yaratmakta hiç de zorlanmadığınıza işaret eder. Bu bağlantınızın en önemli özelliği, her ikinizin de bu ilişkide fazla talepkar olmamanız, hayalleriniz konusunda kendinizi kontrol edebilmenizdir. Bu durum bazen olumsuzluklara da yol açabilir. Kişiliğinizin gerçek ihtiyaçlarını ortaya koymamayı tercih edişiniz, beraberlik devam etmesine karşın, sizlerin tatminsiz kalmanızda etkilidir.
satürn pluto sekstil İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin uzun süreli ve karşılıklı gelişime açık bir beraberlik olduğuna işaret eder. Bu ilişkinin içerisinde her iki tarafında birbirinin otoritesine saygı duyması, sahip olduğu gücü ve yapabilirlikleri desteklemesi oldukça önemlidir. Beraberliğinizde dengeleri oturtmak hiç de zor değildir. bu ilişki kişisel değişim süreçlerinizde birbirinizden destek almanızı sağlayan bir yapıya da sahiptir.
bende rica etsem acaba bakarmısın?
eşim 25.01.1980
ben 08.03.1989
çooook teşekkürler
Merhaba
ben 16/07/1989
sevgilim 21/10/1988
tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?