Ben de öğrenmek istiyorum ne kadar uyumluymuşuz
Ben 26.10.1989
O 19.08.1988
Şimdiden teşekkürler
ben 13.03.79
sevgilim 09.02.84
öhöm öhöm benim keçimle ben nasılım aceba
01.11.1976 o
06.12.1979 ben
bişi sorcam +3 -1 ne oluyor ?
ben 16.09.1986
kocişim 16.09.1978
şimdiden teşekkür ederim..
gezegenlerin açı değerleri.....
Ben de öğrenebilir miyim acaba??
01.06.1980 ben
21.06.1976 eşim
teşekkür ederim şimdiden...
güneş güneş kavuşum(+1)
Bu kavuşumun bazı artı ve eksi yönleri vardır.Kesinlikle birbirlerini anlarlar ancak her ikiside aynı rolü oynamaya çalışıyor olabilir,işbirliği yerine rekabet olabilir.Terazi ve Kovalar daha iyi anlaşırken Aslan ve Koç'un anlaşması zorlu olabilir.Değişken burçlarda ,Başak,balık,ikizler'de kombinasyon olur ve ayrıca güneş kavuşumları olan çiftler kendi isteklerini yapmak için birbirilerini kışkırtabilirler.birbirinize çok benzersiniz düşünce vedavranışlarınız hemen hemen aynıdır.birliktelik kolaydır çünkü kendinizi anlatmanıza gerek yoktur aynı zamanda kusur ve zaaflarınızda aynıdır ama iyi ve zevkli bir ilişkidirYaşamdaki temel amaçlarınızın birbirine çok benzemesi hatta aynı olması ilişkinizin anlam kazanmasına yardımcıdır. Zorlanmadan ve çok da özel çaba harcamadan birbirinizi anlamanız ve destek vermeniz, ilişkinizin hem uzun ömürlü olmasında, hem de kişisel gelişiminiz açısından önemli faydalar sağlamasında çok olumlu bir etkiye sahiptir. Bu ilişkinin içerisinde bireysel özelliklerinizi kaybetmeden, kişisel haklarınızı koruyarak ve amaçlarınızı gerçekleştirerek kalabilmeniz, ikinizin de ilişkiden en büyük tatmini almanıza yardımcıdır. Bu önemli ve olumlu özellikler birlikte devam eden hayatınızda aksayabilecek diğer unsurların bile kolaylıkla üstesinden gelebilmenizde size yardımcı olacaktır. Hayatın getirdiği zorluklarda onun yanınızda olduğunu, sizi her koşul ve şartta destekleyeceğini, eksiklerinizi doğal bir şekilde tamamlayarak, amacınıza ulaşmanıza yardımcı olacağını bilmek, ilişkinizde gerekli olan güven unsurunun sağlamasında en önemli etkiye sahiptir. Onun Güneş´i ve sizin Güneş´iniz arasında meydana gelen bu olumlu açı, aynı şekilde onun hayatında da sizin bir güven motifi olduğunuza ve sizinle birlikte olmaktan büyük bir tatmin elde ettiğine işaret eder. Birbirinizin isteklerine, haklarına ve ihtiyaçlarına gösterdiğiniz saygı ve duyarlılık da ilişkinizde belirleyiciliğe sahiptir. Hem bireysel, hem de toplumsal seviyede bu ilişki gelişmenize, ilerlemenize ve tatmin olmanıza nedendir. Bu ilişkinin tüm olumlu özelliklerinin altında yatan, aslında birbirinizi kolay anlayabiliyor olmanız ve yaşamsal amaçlarınızın birbirine paralel, benzer olmasıdır. birbirlerini özlerler.çok iyi bir görünümdür.birbirlerini tanıyor gibi hissederler.biribirinizi tamamlarsınız diğer açılar olumsuz olsada bu açı bir ilişkinin çok iyi olduğunu gösterir.birbirinize çok benzersiniz birbirinizi rahatlıkla tanırsınız.birlikte olmak kolaydır konuşmadanda anlaşabilirsiniz.kusur ve zaaflarınızda birbiriyle aynıdır.
merkür jüpiter sekstil (+3) konuşmalarınız canlı pozitifdir iletişiminiz çok iyidir jüpiter sahibi merkür sahibine inanır ve onu cesaretlendirir sohbetleriniz eğlencelidir İkinizin Merkür´ü ve Jüpiter´i arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizde dostluğun, mental paylaşımların ve entelektüel uyumun önemli bir etken olduğuna işaret eder. Fikir ayrılıkları yaşasanız bile, bunlarda bir ortak nokta bulabilmeniz, birbirinizi düşünsel boyutta tamamlamanız hiç de zor değildir. İlişkiniz hangi seviyede ve ne türde olursa olsun, beraber olmak, ideallerinizin artmasına ve bunları da daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcıdır. Bu birliktelik her ikinizin de farkındalığının gelişmesinde, olgunlaşmasında önemli bir etkiye sahiptir. Beraberken, dünyevi olayları ve felsefi olguları da içine almak kaydıyla, entelektüel alanda daha geniş ufuklara uzanabilmeniz mümkündür. Mental anlamda birbirinizi uyarabilmeniz ve geliştirebilmeniz, hem ilişkinizin devamlılığında, hem de kişisel gelişiminizde son derece olumlu rol oynar.Bu ilişkide arkadaşlık,karşılıklı fikir ve felsefi düşünceler etkilidir.Bu çiftler okul,felsefi ya da dini konularla ilgili bir proje-organizasyonda tanışmış olabilir yada böyle projlerde beraber çalışmak isteyebilirler.Birbirlerine karşı dürüst,düşünceli olurlar ve mizahi anlayışları da aynı olabilir.
venüs venüs kavuşum(+3) çok uyumlusunuz sevgi ve şefkat vardır duygusal tepkileriniz aynı tarzdadır değer yargılarınız zevkleriniz benzerdir birlikteyken rahat hissedersiniz kendiniziİkinizin Venüsleri arasında meydana gelen bu olumlu açı, karşılıklı olarak birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabildiğinize ve karşılık verdiğinize işaret eder. Her ikinizin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur. İlişkinizin oturduğu temel ilke önce sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmanız, sosyal yaşamdan beklentileriniz ve toplumsal davranış biçiminizdeki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymanızda önemli bir etkiye sahiptir.Venüs ve Venüs arasında meydana gelen bu etkileşim, ilişkinizin diğer alanlarında ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları çok rahat tolere edebilmenize, birbirinize esnek olmanıza nedendir. Bu beraberlik sona erse bile, her zaman sevgiyle ve gülümseyerek hatırlamanız mümkün olacaktır.Karşılıklı olarak birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını çok rahat anlayabilirler ve duygularına karşılık verirler. İkisinin de duyguları sıcak, samimi ve şefkat doludur İlişkilerirnin temeli sevgidir. Benzer ya da aynı zevklere sahip olmaları, sosyal yaşamdan beklentileri ve toplumsal davranışlarındaki benzerlikler birlikte olmaktan büyük zevk duymalarında önemli bir etkiye sahiptir.
venüs satürn sekstil(+3) sorumluluk sıkıştırma ve koruma hissi ile siz sevginizi o insanda güvende hissetmiş ve bağlanmış hissediceksinizdir bu çok önemli bir açı olarak kabul edilir uzun vadeli bir ilişkidir fedakarsınız ve karşılıklı güven vardır evlilik olabilir iyi bir açıdır bu geçici bir aşk macerası değil mutlaka ciddi bir ilişkidirİkinizin Venüs´ü ve Satürn´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin son derece disiplinli, kalıcı ve kurallara uygun bir şekilde yaşandığına işaret eder. İlişki içinde çok büyük bir heyecan olmasa da, değişiklik yaşanmasa da, sadakat ve güven duygusu hiç bir zaman şüpheye yer bırakmaz. İlişkinizin türü ve seviyesi ne olursa olsun bu bağlantıda karşılıklı alış-verişlerin dengeli olması, adalet kavramına uygun davranış biçimleriniz, beraberliğinizin vazgeçilmez olmasında büyük bir öneme sahiptir. Bu ilişki içindeyken her ikinizin de birbirinizden öğreneceklerinizin olması, kişisel gelişiminize hizmet eden dersler edinmez söz konusu olabilir. Ancak bu deneyimler hiç bir zaman yaptırımlar şeklinde olmadığı ve sizi zorlamadığı için, rahatsız edici değildir. Bu etkileşimin en önemli tezahürlerinden bir tanesi ilişkinin rutine girmesi ve tekdüzeliğidir.İlişkilerinde kararlılık,bağlılık görülür ve geleneklere bağlı ilişki olması muhtemeldir ayrıca kalıcı doslukları da gösterir.Karşılıklı hedefleri,iddiaları,odaklandıkları konularda görev paylaşımı yaparlar
satürn satürn square(-1) Doğum haritanızda yer alan disiplin, pratiklik ve otorite gezegeni Satürn´ün ilişkide olduğunuz kişinin Satürn´ü ile yaptığı açı ilişkinizin yürütülmesi çok zor, giderek katlanılamaz bir hale gelen beraberliklerden olduğunun işaretçisidir. Karşılıklı olarak birbirinize baskı yapmanız, farklı disiplin anlayışlarının yaşantınıza hakimiyeti, ortak noktaları bulmanızı geciktirebilir, hatta bu olasılığı tamamıyla ortadan kaldırabilir. Bu birliktelikte otorite savaşı son derece belirgin şekilde hissedilir ve yaşanır. İkinizin de ilişki içinde ve birbirinizin hayatı üzerinde söz sahibi olmaya kalkmanız, beklentilerinizin gerçeklerle örtüşmemesi ciddi problemlerinizin kaynağıdır.
Bu beraberlik çok uzun ömürlü olsa bile, her zaman için aranızda aşılması çok zor bir mesafenin olması, özellikle yaş farkından kaynaklanan, farklı hayat yaklaşımları da söz konusudur. İlişkiniz sizlere çok şey öğretme potansiyeline sahip olmasına rağmen, bu birliktelikte esnekliğin yaratılması, toleransın yukarı çekilmesi çok önemli gereksinimlerdir.
04.10.1974 ben
15.08.1982 o
bakarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?