bende bende bendeee istiyorum ltfn.....
05-05-1982 ben
04-06-1966 eşim:82:
güneş jüpiter square(1) İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratırikinizin Güneş´i ve Jüpiter´i arasında meydana gelen olumsuz açı, ilişkide büyük bir enerji fazlasının ortaya çıkmasına nedendir. Eğer bu enerji olumlu şekilde kullanılmaz ve faydalı alanlara kanalize edilemezse, huzursuzluğun ve dengesizliğin doğması da kaçınılmaz olacaktır. Aranızdaki ilişkinin sınırlarını zorlamak, birbirinizden tatmin edilmesi kolay olmayan beklentiler içerisinde olmak gündelik yaşamınızda olağan durumlardır. Birinizin ilişkiyi ve diğer tarafı kendi beklenti ve standartlarına göre şekillendirmeye çalışması, hem ilişkinin, hem de diğerinizin zorlanmasına neden olabilir. Beklentilerin çok farklı seviyelerde olması ilişkinin yürütülmesi zor bir hal almasına neden olabilir. Bu ilişkinin içerisindeyken, ikinizden birisinin ya da her ikinizin de gerçek gereksinimleri görememesi, ya da fazlaca iyimser bir davranış biçimiyle yapılması gerekenleri yerine getirmemesi de problemli durumların kaynağını oluşturur.Her ikinizin de karşılıklı olarak sınırlarınızı görmeniz ve kabullenmeniz, hem kendi sağlığınız hem de ilişkinizin tutarlılığı açısından önemlidir. Dolayısıyla sabırlı olmak ve herkesin kendince bir limite ve hıza sahip olduğunu kabul etmek ilişkinizi daha yapıcı bir düzleme taşıyabilmenize yardımcı olacaktır.aaaa bayilirim böyle seylere...
ben 29.10.1987 esim 16.03.1985
ayyy cok tesekkür ederim simdiden.. zahmet olucak ama..
Bana da lütfen. Tam ihtiyacım olduğu zamanda yetiştin teşekkürler
Ben: 08. 06. 1986
Eşim: 14. 05. 1985
rica etsem bana da bakabilirmisiniz
ben 22.08.1986
erkek arkadaşım 30.06.1986
bende istiyorum
bnm 15.06.87
nişanlımın 06.05.85
güneş merkür sekstil(+2) İlşkide iletişim,entellektüel dostluklar,ilişki içindeki sorunları konuşarak halletmek için uygundur. İkinizin Güneş´i ve Merkür´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizde mental alış-verişin çok önemli bir boyuta sahip olduğuna işaret eder. Aranızdaki sözlü iletişim çok kuvvetli olmasına rağmen, her zaman, duygusal anlamda alış-verişte bulunabileceğinizin göstergesi değildir. Birlikte konuşabiliyor ve fikirlerinizi paylaşabiliyor olmanız, aranızdaki tüm iletişim kanallarının açık olduğu anlamını doğal olarak taşımaz. Ancak duygusal yanınızı rasyonalize ederek, mantık filtresinden geçirdikten sonra bu açının yardımıyla karşılıklı olarak paylaşabilirsiniz.Düşünce sistemlerinizin benzerliği, konuşma tarzınızdaki paralellikler entelektüel anlamda çok rahat anlaşmanıza ve birbirinizi bu platformda kolaylıkla anlayabilmenize yardımcıdır.Merkür ve Güneş arasında meydana gelen bu olumlu açı, ikinizin de birbirinizin yeni düşüncelerine açık olduğunuzu ve saygı duyduğunuzu, beraberce fikir üretmekte başarılı bir çift olarak değerlendirilebileceğinizi gösterir.Birbirlerine değer verirler,birbirlerinin düşüncelerini-fikirlerini önemserler ve ilerlemeleri için birbirlerini desteklerler.Birbirleriyle konuşmak, fikirlerini almak zevk verir ayrıca entellektüel düşüncelerin olduğu,düşünce ve isteklerin açıkça dile getirildiği bir ilişkidir.annem de merak çok merak etti cnm bakar mısın?
02.04.1965 annem
01.03.1962 babam
güneş venüs sekstil(+2) İlişkide uyumludurlar,ortak idealler ve değerleri paylaşırlar.Duygusal , anlayışlı,birbirlerine destek olan bir çifttir. .Çok romantik ,sevgi dolu ilişkileri olur,evlilik için iyi açı. bu ilişkide uyumu gösterir.güneş sahibi venüs sahibini çok çekici bulur.venüs-mars,venüs-pluto açılarında olduğu gibi yoğun bir cinsellikden ziyade cazibe vardır.bu ilişki iki tarafıda memnun eder.birbirlerine çok saygı ve değer veririler.27/09/1987 benimki,
30/08/1985 sevgilimmmm
merakla bekliyorummmm:44:
benim: 10/05/1989
Esim: 28/11/1986
Simdiden cok tesekkurler....
ben de merak ettim :)
ben 28.12.1987
erkek arkadaşım 20.02.1988
güneş venüs square(-1) Bu ilişkide çekim ve cazibe olabilir fakat çok fazla romantik konum yoktur,Önemsiz romantik sorunlar çözülse bile ilişkideki ciddi sorunlar çözülmeyebilir,içsel ihtiyaçlar karşılanmayabilir ve beklentileri farklıdır.ikinizde birbirinize karşı mıktanısla çekildiğinizi hissedersiniz ama birliktelik dengesiz olabilir. ilişkinin başında birbirlerine çok fazla söz verirler ama zamanla bunlar boşa çıkar bu ilişki çok uzun sürmez.nefretede dönebilir aranızda ki duygular ayrı düştüğünüz noktalar var..bu da ilişkide dengesizlik yaratıyor olabilir..cinsel uyumsuzluk gibi İkinizin Güneş´i ve Venüs´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin niteliği ne olursa olsun birbirinize karşı büyük bir çekim hissetmenize karşın, beraberliğinizde ve uyum yaratmanızın çok güç olduğuna, huzursuzluğun en önemli ana tema olarak hüküm sürdüğüne işaret eder. Bu açı saf ve basit sevgiden çok fiziksel çekimin daha ön planda olduğunun göstergesidir. Derin ve yoğun duygularınız olmasına karşın, bunlar ne birbirinizi, ne de ilişkinizi besleyen ve geliştiren türdendir. İlişkinizin başka alanlarında çok iyi anlaşsanız bile, beraberken, huzurlu olmanız, hissettiklerinizi paylaşabilmeniz neredeyse mümkün değildir. Bu açı, ilişkinizin, yaşamınızda "önemli" olarak nitelendirilebilecek, sizi en derinden ve yoğun şekilde etkileyen bağlantılarınızdan bir tanesi olarak nitelendirilebileceğinin de ifadesidir. Normal şartlarda ideal tiplemenize karşılıklı olarak uymasanız bile, aranızdaki yoğun fiziksel çekim birbirinize yaklaşmanıza nedendir. Ancak bu beraberlikte diğer öğeler tarafından da destekleyici etkiler sağlanmıyorsa, bedensel paylaşımların ötesine gitmesi pek mümkün olamayacaktır. İlişkinizde karşılıklı olarak birbirinizin zevkine güvenmemeniz, sosyal etkinliklerde anlayışınızın ve beklentilerinizin farklı olması, finansal konularda birbirinizden destek alamamanız ilişkinizin kısa ömürlü olmasına neden olabilir.Vaktin varsa bende isterim :)) ben 9/10/84 eşim 19/2/79 . merakla bekliyorum.
güneş venüs sekstil(+2) İlişkide uyumludurlar,ortak idealler ve değerleri paylaşırlar.Duygusal , anlayışlı,birbirlerine destek olan bir çifttir. .Çok romantik ,sevgi dolu ilişkileri olur,evlilik için iyi açı. bu ilişkide uyumu gösterir.güneş sahibi venüs sahibini çok çekici bulur.venüs-mars,venüs-pluto açılarında olduğu gibi yoğun bir cinsellikden ziyade cazibe vardır.bu ilişki iki tarafıda memnun eder.birbirlerine çok saygı ve değer veririler.ben de istiyorummmm
benim ki 09.10.1992
partnerimn ki 23.10.1989
Benim 07/10/1989
Onun 18/12/1988
güneş mars opposite (-2) birbirinizi sürekli kızdırırsınız dırdır çok fazladır bu ilişkide sürekli olarak tartışırsınız.cinsel cazibe vardır ama sorunlu bir ilişkidir.ayrıldıkdan sonra birbirinizde ne bulduğunuzu anlamazsınız özellikle mars sahibi kavgaya her zaman hazırdır İkinizin Güneş´i ve Mars´ı arasında meydana gelen zorlayıcı açı, ilişkinize büyük bir enerji sağlamakla beraber yoğun bir huzursuzluğun da doğmasına nedendir. Ortaya çıkan enerji fazlasının kontrol edilmesi ve yapıcı bir alana kanalize edilmesi, hem sizlerin hem de ilişkinizin sağlığı açısından önemli bir gereksinimdir. Çatışmalar, anlaşmazlıklar ve kişilik mücadeleleri ilişkinizde olağan durumlardır.
Beraber hareket etmekte zorlanmanız, farklı alanlara kanalize olmayı istemeniz, hatta kutuplaşmalar yaşamanız, amaçlarınıza ulaşmanızı geciktirebilir ya da hedefinize hiç ulaşamamanıza neden olabilir. Yalnızken çok daha uyumlu ve huzurlu olabilmenize rağmen, bir araya geldiğinizde, hırçın ve anlaşılması çok zor bir insan olmanız mümkündür. Sürekli ego çatışmaları yaşamanız, kişilik mücadelesine girmeniz, hem ilişkinizin hem de sizin kısa sürede yıpranmanıza neden olabilir. Fiziksel her hangi bir paylaşım yaşayan insanlar olmasanız bile, birlikteyken sizin için fiziksel aktiviteler önem kazanır. İşbirliği yapmak, birlikte karar almak, uygulamak ve mücadele etmek sizin için oldukça derece zordur. Etrafınızdaki insanlarla rekabete girmeyi istemeseniz bile, birbirinizi her zaman rakip olarak görmeye eğiliminiz vardır.bir tür kimlik savaşına dönüşebilir ilişki
merkür jüpiter trine (+3) konuşmalarınız canlı pozitifdir iletişiminiz çok iyidir jüpiter sahibi merkür sahibine inanır ve onu cesaretlendirir sohbetleriniz eğlencelidir İkinizin Merkür´ü ve Jüpiter´i arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizde dostluğun, mental paylaşımların ve entelektüel uyumun önemli bir etken olduğuna işaret eder. Fikir ayrılıkları yaşasanız bile, bunlarda bir ortak nokta bulabilmeniz, birbirinizi düşünsel boyutta tamamlamanız hiç de zor değildir. İlişkiniz hangi seviyede ve ne türde olursa olsun, beraber olmak, ideallerinizin artmasına ve bunları da daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcıdır. Bu birliktelik her ikinizin de farkındalığının gelişmesinde, olgunlaşmasında önemli bir etkiye sahiptir. Beraberken, dünyevi olayları ve felsefi olguları da içine almak kaydıyla, entelektüel alanda daha geniş ufuklara uzanabilmeniz mümkündür. Mental anlamda birbirinizi uyarabilmeniz ve geliştirebilmeniz, hem ilişkinizin devamlılığında, hem de kişisel gelişiminizde son derece olumlu rol oynar.Birbirinize büyük bir güveniniz ve başarılı bir aile yaşantınız olabilir Birlikte geniş bir zihinsel kapsamı çevrelerseniz, birbirinizin zihinlerini hayal gücünün yeni görünümlerine açarsınız. Bu, zihinsel olarak birbirinizle birdirbir oynamanız ve diğer kişiler ilerlemek için mücadele ederken siz kolay bir şekilde uzun adımlarla ilerlemeniz durumu gibidir. Çaba harcamadan yapıldığından kendinizi oyunun ne kadar ilerisine götürdüğünüzü fark edemezsiniz. Geniş ölçekli yapıları ve organizasyonları zeki bir şekilde kavrarsınız ve şu anda neyin olduğuna doğru bir şekilde değer biçerek geleceği önceden söyleyebilirsiniz.Diğerleri bilmiyorken sizin olayların hangi yöne gideceğini bilmenizi, siz amacınızı kuvvetli bir şekilde göstermedikçe onların sizi ciddiye alacakları anlamına gelmez. Bu oldukça belirgindir, ve zorla kabul ettirilemez. Neyin dikkate değer olduğunu desteklemek için içinizden birisini bireysel kullanmayı acelecilik olarak görebilirsiniz, ama bu birlikte olduğunuzda göstermeniz gereken girişken bir yetenek değildir, ya da kafalarınızı yukarıda tutmayı ve kendi tanıtımını yapmaktansa daha yüksek şeylere yoğunlaşmanıza müsaade eden bir üçüncü şahıs tarafından pazarlanmayı seçebilirsiniz.Yeteneklerinizi sadece yerine getirme ve büyüme için kullanmayı planlamış olsanız bile bunları bir parça etrafa yayın ve fikirlerinizi diğer kişilerle paylaşın, böylece doğal yetenekleriniz taze kalacak ve büyümeye devam edecektir.Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar
venüs jüpiter opposite(+1) hayalkırıklıkları yaşanabilirikinizin Venüs´ü ve Jüpiter´i arasında meydana gelen bu açı, ilişki içinde enerjinin zaman zaman kontrol edilemediğine, dolayısıyla beklentilerin de kabul edilebilir seviyeleri aştığına işaret eder. Yine de bu gezegenler arasındaki etkileşim, kolaylıkla dengelenebilir ve yarattığı zorluklar kontrol altına alınabilir.İlişkiniz içinde vericilik, sevgi, şefkat, esirgeme gibi duygular çok hakim olmasına rağmen, bunların paylaşımında ölçünün tutturulamaması en önemli tezahürlerden birisidir. Dolayısıyla her ikinizin de birbirinize fazlaca bağımlı olmanız, beklentileriniz karşılanmadığı zaman ise, normalden daha fazla reaksiyon vermeniz ortaya çıkabilecek en önemli sorunlardandır.
mars neptün square (-2) şiddet dolu bir ilişki olabileceği sinyalleri var.gerginlik çoğu zaman hakim olabilirbu açı ilişkideki gerginliği,şiddeti ve neptün e sahip olan mars sahibi kadar dürüst olmadığını gösteriyor mars sahibi dobra ve açık sözlü neptün sahibi ise tam tersidir İkinizin Mars´ı ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizde amaçlarınıza ulaşmak konusunda birbirinizi destekleyeceğinize, tam tersine, hedeflerinizden uzaklaşmanıza neden olduğunuza işaret eder. Birinizin diğerinin aklını karıştırması, karmaşa yaratması bu etkileşimin en önemli tezahürleri arasındadır. Farkında olmasanız bile, neredeyse karşılıklı olarak, amaçlarınıza ulaşmanızdan ürker, birlikteliğinizin bu kişisel başarılardan negatif yönde etkileneceğini düşünürsünüz. Birlikteliğinizin zarar vermeyen ve huzur sağlayan bir yapıya kavuşabilmesi için, her ikinizin de ilişki içinde dürüstlüğü ve açıklığı prensip haline getirmeniz önemli bir gereksinimdir. Bu birliktelikte dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan bir tanesi de fiziksel paylaşımların fazlaca idealize edilmemesidir.Onları biraraya getiren ve birarada tutan etkenleri tam olarak anlayamazlar,yaratıcılık yoktur,yalandan dolayı suçluluk duygusu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?