aaa ne güzell. benim çok ilgim vardır. Banada bakabilirmisiniz?
Ben: 14.12.1982
O: 21.06.1983
şimdiden teşekkürlerrr...
canım banada bakar mısın lütfen?
ben 11.08.1990
o 19.05.1989
teşekkür ederim:)
bende istiyorum
ben:25.12.1980
o: 01.10.1980
şimdiden çok teşekkür ederim.
ben:22.04.1987
eşim:14.10.1984
bakarsan çk sevinirm
güneş neptün trine(+1) Bu ilişki ideallerine çok yakındır ve bireysel ideallerini gerçekleştirmek için her ikisine de olanak tanır. Romantikduyguların yanında paylaşılan ilahi sevgi ve ruhsallık da ilişkinin güçlenmesinde çok önemli etkiye sahiptir. Aralarında zamanla giderek kuvvetlenen ama ilk andan itibaren hissedilen anlayış ve hatta telepati, ilişkinin diğer yönlerindeki aksaklıkları bile görmezden gelmelerini sağlayabilir birbirlerini çok arzularlar.iyi bir ilişkidir karşılıklı tolerans yoğunduraranızda birbirinize karşı tolerans oldukça fazladır iyi bir ilişkidirİkinizin Güneş´i ve Neptün´ü arasında meydana gelen olumlu açı, bu ilişkinin ideallerinize çok yakın olduğunun ve bireysel ideallerinizi gerçekleştirmek için her ikinize de olanak tanıdığının işaretidir. Dünyevi duyguların yanında paylaştığınız ilahi sevgi ve ruhsallık da ilişkinizin güçlenmesinde ve tatmin edici bir hal almasında çok önemli bir role sahiptir. İster aşk ilişkisi, ister iş bağlantısı, isterse arkadaşlık olsun, bu ilişkinin her iki tarafı da dünyevi amaçlardan uzaklaştıran ve maneviyatını güçlendiren bir yanı vardır. Benzer ya da aynı inançları paylaşmanız, birbirinizin inançlarına kayıtsız şartsız saygı göstermeniz de beraberliğinizin önemli pozitif yanlarından bir tanesidir. Aranızda zamanla giderek kuvvetlenen ama ilk andan itibaren hissettiğiniz anlayış ve hatta telepatik bağ, ilişkinizin diğer yanlarındaki aksaklıkları bile görmezden gelebilmenizde çok önemli bir etken olacaktır.
güneş pluto opposite (-2) İkinizin Güneş´i ve Pluto arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin bir güç savaşına dönüşebileceğinin en önemli göstergesidir. İkinizden birinin, diğerinin tüm enerjisini kendi bireysel amaçlarına ulaşmak doğrultusunda kullanması, ilişki içerisinde tüm dengelerin bozulmasına neden olabilir. İlişkinizde yenilenme ve tazelenme olasılıkları varolmasına rağmen, bunların ortaya konuş şekli ve yaşanma biçiminin her ikinizi birden memnun etmesi neredeyse imkansızdır. Birlikteliğiniz her ikinizin de dünyaya bakışınızı, yaşamı algılayışınızı ve sahip olduğunuz bireysel gücü kullanma şeklinizi olumsuz yönde değiştirmeye neden olabilir.
venüs neptün square (-3)teredütler hakimdir ilişkiye neptün sahibi tutamayacağı sözler verir venüs sahibide at gözlüğü takmış gibidir ilişkideikinizin Venüs´ü ve Neptün´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin normalin çok üstünde bir dikkatle yaşanması gerektiğine işaret eder. Bu ilişkide karşılıklı olarak birbirinizi yanıltmanız söz konusu olabilir. Bu bağlantıda dengenin yaratılması hayati bir ihtiyaçtır. Taraflardan birisi diğeriyle olan ilişkisini fazlaca önemsediği, hatta yaşamının en önemli ideali haline getirdiği için, diğeri tarafından manipüle edilmeye her zaman yatkındır. Bu ilişkinin devam edebilmesi için, kendi ihtiyaçlarını, prensiplerini hatta tamamıyla kişiliğini feda etmesi söz konusu olabilir. İlişkinin içinde kaybolarak, benliğini tamamen yitiren taraf, zamanla bu durumun farkına varmaya başladıkça, büyük bir yıkım ve acı yaşayabilir. Dolayısıyla, kandırmaya ve kandırılmaya karşı her zaman kontrollü olmanız gereken bir bağlantıdır.İlişkide sanıldığı gibi çok romantik duygular yoktur büyük ihtimalle yanılma,hayal ve fanteziler vardır bunlarda gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına sebep olur.Bi taraf diğerinin sevgisinin devam etmesi için,kendisini,duygularını ,düşüncelerini değiştirmeyi göze alır onu rüyalarındaki,hayallerindeki kahramanı olarak gördüğü için
mars uranüs opposite (-2) isyan ve çatışmalar yaşanır devam ettirmek için iki tarafda fedakarlık yapmaz.evlilik olmaz olursa da boşanmayla sonuçlanır.cazibe vardır ama kısa zamanda aniden biterİkinizin Mars´ı ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizde oldukça gergin durumların yaşandığına, travmatik tecrübelerin ve kopmaların günlük paylaşımlarınızın bir parçası olduğuna işaret eder. Bu ilişki her iki tarafın da kendi bildiğini yapması ve diğerine tolerans gösterememesi nedeniyle çok uzun süreli olamayabilir. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanması da kaçınılmazdır. Tek başınızayken, sakin ve huzurlu insanlar olsanız bile, bir araya geldiğiniz zaman, geçimsiz, huysuz ve çekinmeden şiddet kullanabilen bir yapının kişiliklerinize hakim olması söz konusudur.
Bu beraberlikte her türlü fiziksel paylaşımın dikkatle gözden geçirilmesi ve kontrol edilmesi çok önemlidir. Özellikle cinselliğin yaşandığı ilişkilerde, taraflardan birinin diğerinin norm dışı isteklerine boyun eğmek durumunda kalması, sonradan bundan zarar görmesi de mümkündür.İlişkileri geçici ve düzenli olmayabilir, ilişkilerinde gergin durumlar yaşanabilir.Bu ilişkide iki taraf da kendi bildiğini yapabilir ve diğerine tolerans göstermeyebilir bu nedenle uzun süreli olamayabilir ilişkileri. Beraberlik içinde zaman zaman fiziksel şiddetin yaşanabilir.Tek başılarınayken, sakin ve huzurlu olsalar bile bir araya geldikleri zaman geçimsiz, huysuz,birbirlerinin bağımsızlıkları için karşıdakini tehdit olarak görme ve çekinmeden şiddet kullanabilen kişiler olabilirler.
bende istiyorummm ben 19/05/1983
o 24/05/1977
bu çok güzel bişey yaaa bana da bakabilirsen çok sevinirim :)
benim 17.08.1990
partner 01.02.1987
tşk edrm cnm başlarda çok gzl şeyler söylemşsin ama sonlar birden değişmş. evllik olmaz olsa da biter yazıyobiz e vliyiz ama
napcaz bilmiyorm
bende istiyorum
benim 10/08/1986
eşimin 19/01/1985
benim doğum tarihim 01/07/1984
eşimin doğum tarihi 06/05/1981
ben de rıca etsem
benım 11.03.1988
partner 25.02.1982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?