merhaba, benim 12 Şubat 1977, eşim 14 Şubat 1963. bize de bakar mısın? teşekkürler...
benım 22.08.1990 partnerımın kı 08.09.1980
ben:19.10.1988
o:25.05.1985
bakarsanız cok sevınırım .sımdıden tesekkuler.
ben 15.06.1990
o 17.11.1980
barışır mıyız uzak duruyor benden seviyorum onu çok
verdiğiniz adreste çok uğraştım yapmaya çalıştım ama ingilizce olduğu için yapmadım anlayamadım pek.iki saattir uğraşıyorum hatta belki daha fazla ama anlayamadımson kez rica etsem bakabilirmisn lütfenn. ama sanırım saati yanlş vermişim partnerimin. benim 24.08.1992 04.30 elazığ onun 05.10.1984 21.00 düzce. sizi çok yordum hakkınızı helal edin. inanın çok uğraştım yapamadım die tekrar yazdım sizi rahatsız etmek istemzdim.
Güneş 120 Venüs
Bu açı romantik ilişki,evlilik ve tensel çekim için çok iyi kombinasyondur.Zevk,eğlence,uyum,hoşgörü ve sevgi bir aradadır bu ilşkide.Partner eğer zenginse onun zenginliği ilgi çekici gelmiş olabilir ayrıca ilişknin içinde mücadele olmadığı için de olumlu ilişkidir. lişkinin niteliği ne olursa olsun sevginin ve uyumun en önemli tema olarak beraberlikte hüküm sürdüğüne işaret eder. Bu açı cinsellikten çok, saf ve basit sevginin daha ön planda olduğunu gösterir.Derin ve yoğun duygular karşılıklı olarak hem birbirini, hem de ilişkiyi besler.. İlişkinizin başka alanlarında anlaşmazlıklar olsa bile, bu etkileşimin yarattığı sevgi, huzur ve derinlik, bu problemlerin üstesinden gelmelerinde çok önemli bir destek sağlar. Beraberlikde büyük anlaşmazlıklar yaşansa bile, sevgi her şeye rağmen devam edecektir. ilişkinin, yaşamda "önemli" olarak nitelendirilebilecek, kişiyi derin ve yoğun şekilde etkileyen ilişkilerden biri olabilir.
Güneş 90 veya 180 Mars
Anlaşmazlıklar,çatışmalar görülsede cazibe vardır.Fiziksel şiddet yanlısı bir ilişki,rekabet, ortamı vardır ayrıca bu tartışmalar ilişkiyi canlı tutabilir ve daha fazla bağlılık yaratabilir.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
Merkür 120 Jupiter
Birçok fikir ve felsefi ilgileri paylaşırlar.Romantik evlilik,romantik ilişki iletişimi ve ilişkideki dayanıklılığı arttırır.Birbirlerini,yapıcı-pozitif düşünce ve iyimserlik ile teşvik ederler.İlişkiyle birlikte yeni kişiler,yabancı kültürler,değişik yerlere seyahat gibi deneyimler yaşarlar.
Merkür 120 Satürn
ilişkilerinde zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar .Zaman zaman yaşanan problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlayabilmeleri sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri ilişki için olumlu yöndür.İlişkide genellikle gerçekçi tutum içinde olmaları boş hayalleri olmaması ilişkiyi de yıpratmaz.
satürn uranüs sekstil İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
satürn pluto square İkinizin Satürn´ü ve Pluto´su arasında meydana gelen bu açı, ilişkinizin rahatlıkla bir güç gösterisine dönüşebileceğine işaret etmektedir. Bu bağlantıda dayatmalar, zorlamalar, yaptırımlar çok belirgin şekilde görülür. Dolayısıyla ciddi anlaşmazlıkların yaşanması, birinizin diğerine galip gelmek, baskın olmak için süregelen bir mücadele içinde olması gerçekten ilişkinin katlanılabilirliğini tüketecektir.
Merkür kavuşum Merkür
Bakış açıları aynıdır,kolay iletişim kurarlar.İyi iletişim kurdukları için rasyonel düşüncelerin de etkisiyle sorun ve anlaşmazlıkların üstesinden gelirler.Birbirlerinin fikirlerinden esinlenebilirler,iyi eş olabilecekleri gibi iyi birer arkadaş da olurlar.
Venüs 90 veya 180 Venüs
İkisinin de birbirini çekici bulmasına rağmen aşka,roantizme,evliğe bakış açıları farklıdır.Kşisel gelişm ve duygular yönünden işbirliği apmak yerine kendi düşüncelerini savunurlar.
Mars kavuşum Merkür
Zihinsel olarak birbirlerinin ilgisini çekerler,duyguları hakkında konuşmayı severler,entellektüel tartışmalar ilşkinin odak noktası olabilir.mars kişisi ilşkide biraz daha baskın olabilir.
satürn satürn opposite(-1) çok zor bir ilişki gibi görünür ikinizinde farklı yaşam ve hedefleri vardır ama birliktelik başlarsa eğer bu ilişkiyi yürütebilirler
uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir
uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur
ben:26.07.1979
o:16.02.1979 benim içinde bakabilirmisiniz
ben de istiyorummm:))) ben 18.07.1987 onunki 20.08.1989
bizim de uyumumuza bakabilir misiniz?
benim doğum tarihim 07/11/1988
onun doğum tarihi 13/01/1984
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?