Mars sextile Marsben 21/11/1984
eşim 28/08/1984
ben 11.02.1988
eşim 01.04.1982
çok teşekkür ederim canım.
bu da kardeşim ve erkek arkadaşı;
18.08.93 ve 25.04.93
çok teşekkürler,şu ikiliye bakabilir misiniz
09.04.1987
17.10.1981
Rica etsem şu tarihlere de bakabilirmisiniz
13.03.1992
05.01.1993
bu tarihlerede bakabilir misin ya...
18/03/1992 BEN
18/04/1990 o :)
Selam:16
ben:31.08.1990
partnerim:25.01.1991
Merhaba
ben 31.05.1991
ve O 06.09.1990
Teşekkürler :)
Merkür sextile Jupiter
Bu ilişkide arkadaşlık,karşılıklı fikir ve felsefi düşünceler etkilidir.Bu çiftler okul,felsefi ya da dini konularla ilgili bir proje-organizasyonda tanışmış olabilir yada böyle projlerde beraber çalışmak isteyebilirler.Birbirlerine karşı dürüst,düşünceli olurlar ve mizahi anlayışları da aynı olabilir.
Merkür kavuşum Uranüs
Heyecan verici bir ilişkidir,her ikisi de akıllarıyla birbirlerinin çıkarlarını korumasını bilir.Orjinal fikir ve deneyimleri ilişkiye heyecan katar,ayrıca açık fikirli olurlar birbirlerine ve zihinsel olarak telepati kurarlar.
uranüs pluto sekstil yeni fikir ve idealler pluto sahbini olumlu yönde değiştirir geliştirir pluto sahibinin tamamen kendini ilişkiye bırakması gerekir fiziksel açıdan çekim yoğundur iyi bir ilişkidir ama zaman zaman zorluklar olur
uranüs neptün kavuşum uranüs sahibi seni olduğundan da yarartıcı yapar düşüncelerin radikal olarak değişir gelişir
Mars kavuşum Satürn
İlişkide zorlayıcı durumları sık olmasa da yaşanabilir.Bu ilişkide farklı amaçların baskın şekilde ortaya çıkarılması, esnekliğin ve anlayışın zor olması olumsuz durumlara neden olabilir Aradaki anlaşmazlıkların bi çoğu, birbirlerine sürekli negatif tepki göstermelerinden kaynaklanır.Özellikle fiziksel paylaşımlarda uyum sağlayamamaları birbirlerine sevgi ve duygularını ifade edememeleri ilişkideki olumsuz yönlerdir ayrıca birinin diğerine baskı uygulaması ya da araya mesafe koymaya çalışması da ilişkinin problemli özelliklerindendir. Nedensiz öfkeler, takdir ve destek eksikliği ,rahat olmamama ya da birinin diğerinin kendisini olmasını engellemesi ilişkideki sorunlardan bazılarıdır.İlişki devam ederse eğer giderek ilişki niteliğini kaybetmesi ve sıradan hatta rahatsızlık yaratan bir bağlanma hali görülebilir.Ayrıca ilişkide mutlu olunmasa bile dışarıya mutluymuş gibi bir yansıtma isteği olabilir.
Venüs 90 veya 180 Jupiter
İyi vaki geçirrler,macera yaşarlar ama diğer konularda çok fazla anlaşamazlar,zevk alamazlar sadece alışkanlık olabilir yaşadıkları.Jupiter kişisi( sen oluyorsun) diğerini,rahatına fazla düşkün,fazla duygusal görebilir. Venüs kişisi( partner ) ise diğerini,fazla ciddi,din,kültür ve felsefyle fazla ilgilendiğini düşnebilir.
ben: 9.5.1990
aşkım:1.10.1989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?