Ben: 09.05.1995
Partnerim: 12.01.1994
ben 06.06.1993
yakışıklım 21.09.1989
tşkler
benim doğum tarihim 15.12.1988
partlenirim doğüm tarihi 27.07.1986
Benim 28.11.1988 eşiminki 02.06.1988
ben: 25/06/1987
o: 03/02/1984
teşekkürler.
ben 14.02.1992 onun 17.12.1989 :)
Ben : 28.12.1987
O : 29.11.1986
merhabaaaaa
bizim uyumumuza da bakabilir misinizzzz??
ben 09/06/1989
nişanlım 05/01/1983 merakla bekliyorummmmm :126:
ben 27,09,1981
23,11,1984 yorumlarsan sevinirim arkadaşım tşklr
Güneş 90 veya 180 Jupiter
İlişkide eşlerden birinin kendine aşırı güvenmesi,savurganlık,birbirlerine düşkün olurlar,sorumluluk sahibi değillerdir .Dini,felsefi yada ahlaki bakış açıları farklıdır ve bu farklılıklar ilşkide sorun yaratır.
Güneş 90 veya 180 Neptün
Bir taraf daha fazla söz sahibi olabilir ilişkide,her ikitarafda birbirinden büyülenmiş gibi etkilenebilirler,bir taraf hayal kırıklığına uğrayabilir.
Güneş 120 Pluto
Yoğun bir çekim ve derin duygular bu ilişkinin ana temasıdır. Karşılıklı olarak, farkında olunmayan korkulardan, bilinçdışılardan kurtulabilmek için birbirlerine destek vermeli, en sıkıntılı ve acı dönemlerden sonra yeniden toparlanmak ve yaşama devam etmek için birbirlerini destekleyebilirler.Bu ilişki gelişmeye açıktır ve kişileri değiştirir.Bu ilişkiyle kişiler hem kendilerini hem de ilişkilerini sürekli yenileme isteği olabilir ayrıca birbirlerini olumlu yönde etkileyip değiştirebilirler.
Merkür 120 Satürn
ilişkilerinde zihinsel olarak birbirlerine destek olurlar .Zaman zaman yaşanan problemlerde karşılıklı olarak anlayış sağlayabilmeleri sorunları büyütmeden pratik şekilde çözmeleri ilişki için olumlu yöndür.İlişkide genellikle gerçekçi tutum içinde olmaları boş hayalleri olmaması ilişkiyi de yıpratmaz.
Mars 90 veya 180 Merkür
Düşünceleri,olaylara,duygulara ve ilişkilerine bakış açıları farklı olduğu için sorunlar yaşanabilir,eglarını görmezden gelip sakin ve akılcı şekilde ileşim kurarlarsa sorunlarını çözebilirler,
Mars Kavuşum Plüton
İlişkide kişisel olarak önemli değişimler yaşayabilirler.Birbirlerinden güç alırlar,farklı amaçlara sahip olmaları diğerinin yapabileceklerine karşısındakine vereceği desteğe duydulan güven ilişkinin uzun süreli omasına ve desteklerinden dolayı başarılı olurlar.
Güneş 120 Mars
Birbirlerine destek olurlar,birlerinin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunurlar.Cazibe ve çekimleri güçlü gelebilir ayrıca romantik duygularda güçlüdür.Güneş kişisi mars kişisinin cesaretine hayran kalmış olabilir.
Merkür sextile Neptün
ilişkide entelektüel,içsel ya da zihinsel idealler önemlidir. Dile getirilmese bile birbirlerini sezgisel olarak anlayabilirler, akıllarından geçenleri anlamaları da birbirine yakınlaştırmış olabilir. Birlikteliklerini çok fazla irdelemek, düşünmek, gerçeklerden uzaklaşmaya, hayatın gerçeklerini göz ardı etmelerine neden olabilir. Zihinsel , entelektüel ve içsel olarak uyum yaratmak isteği ilişkide belirgin olabilir. Çift olarak farklı bir yönde düşünmeleri, duygularının ve beklentilerinin gerçekçi olmayan bir yanının olması, beraberliklerinin etraflarındakiler tarafından ve belki kendileri tarafından kolay anlaşılamamasına neden olabilir.
Merkür kavuşum Pluto
Evrenin sırlarını keşfetmek için anlayışlarında bazı köklü değişiklikler,düşüncelerinde,ilhamlarında daha derin ve anlayışlı olmaya çalışırlar.Birbirlerinin konuşma şekillerinden özellikle de kelimelerinden ve zihinsel enerjilerinden etkilenebilirler.
Venüs kavuşum Satürn
Bu ilişkide çiftler birbirlerine karşı dürüst ve sadık olup sorumluluklarınının farkında olurlar.Arada yaş farkı olsa bile evlilik ve ilişkiler dayanıklıdır.Maddiyat veya güven önemli olabilir,Venüs kişisi,( sen oluyorsun )ilişkide şefkat gösteren taraf,Satürn kişisinin ( partner )yanıtı ise pek bu tarzda olmaz.
satürn uranüs sekstil İkinizin Satürn´ü ve Uranüs´ü arasında meydana gelen bu olumlu açı, ilişkinizin kalıcı olma ihtimalinin yüksekliğine işaret eder. Birbirinin antitezi olan bu iki gezegen arasında meydana gelen bu etkileşim, beraberliğinizin dengeli ve idare edilmesi kolay bir ilişki olduğunun göstergesidir. Bu ilişki içersinde her ikinizin de sorunları büyütmeden, gerçekçilikle görmeniz ve çözümlemek için pratik tarafınızı disiplinle kullanmanız mümkündür. Beraberlikte heyecan ve tansiyon olmasına rağmen, bu durum ikinizin de hoşuna gidebilecek seviyede tutulabilir ve kontrol altına alınabilir. Ayrıca birbirinizden öğreneceğiniz çok şeyin olması, zevkli anlar geçirmenize ve kişisel olarak da gelişmenize nedendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?