- 19 Ekim 2007
- 6.067
- 3.552
- 448
canım lütfen banada bakarmısın benim 16 eylül 1978 eşimin 14 ekim 1969,benim doğum saatim sabah10gibi![]()
satürn satürn trine (+1) ikinizde birbirinize sadıksınız birden değil ama yavaş yavaş bu ilişki oluşur sağlam temelere dayana bir ilişki olur iş ilişkileri içinde iyi bir açıdır ortak hedef ve düşünceleriniz vardır
Merkür 120 Mars
Zihinsel olarak uyumludurlar,fikirlerini birlikte eyleme geçirirler,tartışmalar yaşansa bile bu sevginin bir göstergesi olabilir bu da ilişkilerini canlı tutar,heyecan verir.
Venüs 90 veya 180 Satürn
Bu açı,ilişkinin dengesizliğinin en önemli göstergesidir. ikisinin duygusal durum değişikliklerinde zamanlama problemleri görülebilir. Taraflardan biri daha duygusal ve sevecen davranırken, diğer tarafın disiplinli, kuralcı ve zaman zaman soğuk olması beraberliğin ilerlememesine ve tatminsiliğe neden olur. İlişkide hayal kırıklıkları, acı ve zorlanma görülür.Tüm duyguların bu birlikteliğe yoğunlaşması durumunda yaşanan hayal kırıklıkları, olumsz tecrübeler acının katlanarak büyümesinde çok etkili olabilir.
Venüs kavuşum Güneş
Birbirleriyle uyumludurlar,birlikte neşeli,romantik,uyumlu ve güzel vakit geçirirler.Aralarındaki sevgi , mutluluk ve birbirlerini teşvik etmeleriyle yaratıcılıkları ortaya çıkar.
Mars sextile Uranus
Yenilik ve ilham'ın olduğu ilişkidir.Alışılmamış davranışlar,tecrübeler yaşayabilirler,risk alabilirler.Birbirlerini desteklerler her konuda ve birbirlerinden enerji alırlar.
Mars 90 veya 180 Pluto
Bir taraf diğerine kaşı daha üstün olmaya çalışabilir,aralarında mücadele olabilir,yoğun duygular olabilir,ilişkilerine dışardan müdahale edilebilir,ilişkilerindeki engelleri aşmak için öfkeli davranabilrler,gizlilikleri ortaya çıkmaya çalışabilir pluto kişisi.